Ädelostsås..

Gott. Middagen är avklarad. Det är inte så himla tokigt med ädelost, creme fraishe, päron och kassler. Det blev en väldans bra pastasås faktiskt. Mättande om någont iaf.. =)

Sen kikade vi på The Pacefire på TV4+, den var RIKTIGT bra =) Och nog är han bra het han Vin Diesel.. Mmmmh.. =D Micke åkte vid halv nio kanske, Niklas kom och hämtade honom. Han kom in, sa typ "hej tjockis, fan vilken kagge du har." Sen pratade han med mammas sambo en stund och sen for dom.
Får väl se när gubben i huset behagar att komma hem.. Inte inom de närmaste timmarna iaf..

Bettan, mammas fina flicka, har varit helt förtvivlad ikväll. Jag vet inte alls vad det är med henne, men hon har mest legat och bara velat mysa hela tiden.. Lilla gumman.. Nu ville hon att vi skulle gå och lägga oss tror jag, hon sprang förbi mig i trappen och hoppade upp i sängen direkt. Skumt. Undra om hon fått en höst-depp?
Brukar hundar känna av sådant?

Nej nu ska jag ta och ringa min pappa. Ha en fortsatt bra kväll!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Näe, är så himla obekvämt att sitta och kolla på tvn när den står på golvet och soffan är vänd åt fel håll, så det har varit väldigt lite tv-tittande den sista tiden.



Nejdå, hon sover hon :) Hon somnade vid 20:00 så det vart inte så himla sent iaf, men hon har sån hosta så hon vaknar titt som tätt. Du vet inte om Apoteket på hammarn har öppet nå på söndagar?

2008-08-30 @ 22:19:11
URL: http://ziquita.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0