Hallelujjjjjja!

Kom på.. Jag har nästan inte haft nån halsbränna alls i dag.. Helt fucking unbelivebul asså.. :)

Sov skit dåligt i natt btw.. Hade lite huvudvärk i går kväll när jag kröp ner, men jag tänkte att det skulle gå över om jag somnade och drack vatten. Sen vaknade jag vid 2 men VÄRLDENS huvuddunk. Gick ner och tog två alvedon och gick upp och la mig igen. Det var sån där huvudvärk som jag bara brukar få ibland, och då brukar Micke få trycka sin hand emot min panna jättehårt så jag "inbillar" mig att huvudvärken lättar. Han brukar få hålla så tills jag somnar, precis som om jag vore ett litet barn =P

Hur som helst så kollade jag på klockan sist vid 3, bara tre timmar innan jag skulle kliva upp. Kämpigt. Vaknade iaf när klockan ringde och hade fortfarande ont i huvudet. Men jag klev upp och for iväg på jobbet. Den släppte framåt 8 snåret så det gick bra att jobba.. (om nån undrade =P )

Aja.. Nu ska jag gå ner och fika, sätta mig i soffan och.. Hänga upp sängkläderna till bebisen =D

Ha en fortsatt bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Sandra

börjar dra ihop sig nu hörru ;) köpa sängkläder, kläder osv till den lill kan du förstå att du inom en snar framtid har den lill i din famn? =)

Skönt att din huvudvärk släppte.. Aldrig kul me huvudvärk..

kram

2008-08-08 @ 00:17:54
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Sandra

CRAP!!! i hate when it do that!!! bloody hell.. de skulle vara den lilla/lille men använde en stjärna istället.. glömmer att den på din blogg gör det me fet stil då.. urkbulle.. well, perhapse you will get the idea anyway.. right?! ;)

2008-08-08 @ 00:19:18
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0