Japp..

Det var som jag befarade.. Det var IDAG jag skulle till tandläkaren.. Klockan 10 för att vara exakt. Vart var jag då? Jag satt hemma framför datorn. *suck* Gick dit, drog en vit lögn om att jag nyss flyttat (vilket jag har) och att jag tappat bort lappen (vilket jag hade med) och att jag kände mig ha lite ont i halsen. Nemas problemas säger den söta tandhygienisten och ger mig genast en andra chans och en ny tid 13.20. *suck*

Eftersom jag kunde komma samma dag så behövde jag inte betala de där 500 kr i "avgift" för att jag inte kommit i tid och när jag gick på undersökningen (som gick KANON) så fick jag reda på att man som under 30 år får 300/året från försäkringskassan i bidrag till undersökningskostnaden. Great, första gången som betalande av tandläkarebesök och man fick 300 spänn i rabatt!! YEAY! Så det besöket sved inte så himla mycket, än om jag helst velat slippa det helt. Aja..

BM då.. Joo det gick bara bra, SF-mått 31 ungefär, men eftersom jag varit på tillväxt UL och det såg bra ut så var det ingenting att vara orolig över. *pust* Bebisens hjärtslag var 137/min, bara bra =) Jag hade gått upp ca 1.6 kg sedan förra besöket för 2 veckor sedan så det var väl inte att klaga på.. Säger hon ja, det är inte hon som gått upp från 51 till 71!! Aja.. Ingenting som stör mig.. Inte alls..

Nu är Kickan på ingång, sen ska jag hjälpa pappa med flytten. Idag bär det iväg och sen ska han sova på min gäst säng.. Stackarn..

Adios!

Kommentarer
Postat av: Mia

VA??? Jag ska till tandläkarn i morgon, hur gick du till väga för att få dom 300:- i rabatt då?

2008-08-11 @ 19:25:51
URL: http://marialinden.blogg.se/
Postat av: Linda

haha, undrar om du kommer gå upp 30kg du med? :P

2008-08-11 @ 19:49:56
URL: http://ziquita.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0