My neck is killing me today

Vet inte alls vad det är med min nacke idag.. Det gör ont och spänner.. Varpå jag får huvudvärk naturligtvis. Aja.. Micke har typ inte piggnat till riktigt, han blir heeeeeel seg sedan han varit ute en kväll/natt. Vi är ganska lika där han och jag, jag fungerar knappt om jag inte fått sova riktigt, så idag har vi egentligen bara sovit. Micke gick upp och la sig i sängen i morse när jag kom ner och bestämde mig för att fika i soffan framför nyhetsmorgon Söndag.
Sen så kikade jag på TV en stund innan jag gick och satte mig här, framför datorn. Men sen har jag inte just gjort mera idag.. Eller.. Bäddat rent i sängen, hängt tvätt och ätit middag hos Åsa. Men annars han jag gått mellan kylskåpet och soffan. I kylen hittar jag aldrig någonting nytt mellan gångerna, men likt förbannat går man dit  varje gång man är in i köket. Jag har typ drukit 2 liter vatten idag med, fattar inte alls vad det är.. Men så har jag ju sovit dåligt i några nätter med. Det kanske är därför man är helt bakochfram..?

I morgon då.. Jaa vi åker nog in emot Östersund vid 10 snåret kan jag tänka mig. Kan vara skönt att ha själva stan avklarad innan vi ska på förlossningen och kika. Sen kanske jag tvingar min sambo att vi ska på både Mio möbler och Jysk för att sen ta svängen förbi Torvalla och kika på pappas nya soffa och bokhylla. Sen ska vi nog snabb-handla lite på Coop innan vi åker hem och jag ska slänga ihop en tårta. Ska på Rosengård också i morgon innan vi åker och beställa en smörgåstårta tills på tisdag. Även om inte jag är så himla förtjust i det så vet jag att min kära gubbe är det =)

Jaja.. Nu ska jag kika på Bones, eller det som är kvar. See ya!!!!

Kommentarer
Postat av: Linda

haha, ja det är ingen höjdare att skära sig i fingret! Och det såg faktiskt rätt djupt ut också, vart som nån blåning och grejer runt om också. Men men. Fingret har ju inte ramlat av än så ;) haha



Vad vuxen du är som ser på Nyhetsmorgon! :)

2008-08-31 @ 20:56:07
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Linda

haha, okej. Jag tycker det är dötråkigt :P Enda gången jag ser på det är när jag jobbar, eftersom tanterna tycker det är rätt intressant :)

2008-08-31 @ 21:03:05
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Linda

haha, jaa, och tur är väl det! :)



Kokar fötterna fortfarande? :P

2008-08-31 @ 21:15:11
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: sandra

hahaha.. =) you are!! i promise!! =)

2008-08-31 @ 21:25:38
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: sandra

hoppas du mår bättre idag.. :) händer annars då?

2008-09-01 @ 13:01:42
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Petra

det låter bra de strumpan! vilken tid kan jag komma? ska jag ha med mig saga? joakim kanske hänger med också. men kom ihåg att du fått paket av oss redan, känns så dumt att komma utan nu. :D

2008-09-01 @ 13:43:17
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/
Postat av: Nanna

Jag tycker du ska kräva massage av sambon minsann. Man får dra vissa privilegier av sin graviditet ibland ;)

2008-09-01 @ 16:01:35
URL: http://hundendina.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0