Tisdag morgon

Gissa om kvällen igår var mysig?
Gubben tände en brasa i öppna spisen i vardagsrummet och vi tände ljus och myste i soffan.. Att någonting så lite kan göra så himla mycket? *myspys* Vi kikade på CSI och jag lyckades naturligtvis slummra till i någon minut, men sen ringde brorsan och väckte mig. Undrade om jag visste vart hans Ipod var. Han hade nått program inlagt på den som han skulle lägga in på pappas dator.. Men det visste jag inte.. Konstigt att den bara är borta, han använde den på våran idiot-dator i helgen.. Aja..

Natten har flutit på ganska så bra, drömde lite konstigt, men det har jag ju gjort de senaste veckorna.. Sanna var med iaf och Erika.. Hmm.. Vaknade vid fyra tiden och frös som en häst utan täcke på vintern, så jag bufflade in mig under gubbens täcke och fick tillbaka lite värme.. Sen vaknade jag likadant vid 7 när det av någon förunderlig annledning RINGDE på våran hemtelefon.. Hmm.. Det ringer ALDRIG på den.. Det tog ett tag innan jag fattade vad det var som lät och när jag väl insett att det var telefonen hade det ringt i en väldigt lång stund och jag insåg att jag, som måste gå väääldigt försiktigt, inte skulle hinna ner och svara. Var det någonting speciellt ringer dom väl igen resonerade jag.. Det har fortfarande inte ringt igen..

Vi somnade om och jag vaknade med en smärre andnöd vid nio tiden. Min nässpray hjälper inte lika effektivt längre, tackvare att jag blivit ännu mera förkyld. Suck. Men men.. Det kommer nog snart att gå över I guess.
Gick ner, kokade te och bredde mig några mackor. Tänkte gå upp med te och mackor till gubben, men då kom han ner ramlandes i trappen och ville fika med mig nere ist.. Okej då =D Får du väl =)

Nu har jag startat en maskin med vittvätt, tänkte chansa och hänga den ute faktiskt.. *håller tummarna för uppehåll*

Aja.. Vi kanske hörs senare..

Dagens uppdrag; Putsa dessa fönster-helveten..

Kommentarer
Postat av: sandra

ja förkylningar e inte roliga.. åhå.. =) ne ja har mitt eget te.. =) superbra.. ler hoppas att du kryar på dig snart.. o du, vila!!! bästa boten!! o de inkluderar inte putsa fönster =P hehe..

kram

2008-08-26 @ 11:06:18
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: sandra

haha du e ju som du e du å.. =) knasjänta.. bra iaf att du inte jobbar o kan vila sen.. kram

2008-08-26 @ 11:11:58
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Kattis

Jo, nu är poletten ramlat ner när jag fick se en bild på na :P haha.

2008-08-26 @ 11:56:52
URL: http://widen.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0