Till att börja med.

Grattis min vän, känns himla skönt att veta att du med största sannolikhet kommer att vara min och Annas personliga plåstra-omare om en sisådär 3 år!

Dagen började himla tidigt idag igen, redan vid halv åtta. Min Anna, hon sover jättebra om nätterna, men hon kunde väl ändå sova liiiiite längre på morgonen? Hur som helst så klev vi upp, Anna fick mat och jag kokade lite kaffe. Vakna med The Voice tittade vi på, i brist på annat. På nyhetsmorgon pratade dom egentligen bara om oroligheterna i Grekland, vilket jag totalt missat.. Så det ville vi inte se.

Sen tittade vi på Top Model 8, ett program som jag tidigare ratat, men som har lixom.. Växt på mig. Det är roligt att se, roligt att se alla intriger och framför allt allt skitsnack (typiskt tjejer, speciellt om man samlar massa på samma ställe) bakom ryggen på varandra. Sen tycker jag Miss J är så härlig =D

Mattias kom och drack lite kaffe och sen bar det iväg till Böle och hälsa på Annas farfar och få se deras extreme-makeover. Helt okej faktiskt, det kommer bli jättebra när det är klart.. Träffade även M för "första" gången, hon är himla trevlig.

Nu är vi hemma igen, och JB och Erika ska snart komma hit tror jag. Nu ska jag nog ta en kopp kaffe och sen kika på TV.

Juste, pratade med min pappa förut.. Jag vet att man inte ska "bli glad" över andras huvudvärk, men OJ så lycklig både jag och Anna skulle bli om det blev så.. (Talar i gåtor, jag vet men jag fick ingenting säga... =P)

Tjolahopp!

Kommentarer
Postat av: kickan!

Jajemen! Och du skulle vara min personliga försörjare, eller hur var det? :)

2008-12-09 @ 20:14:28

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0