Delicious..

..and refreshing. Har nyss tryckt i mig en halv låda glass och en flaska Loka blodapelsin/cirtonmellis. Jättegod faktiskt. Sitter här och försöker glömma allting jag skulle ha gjort idag som jag gett faan in. Men jag har tvättat och bäddat  rent i sängen iaf. Skulle behöva sänglampor.. Ingen som har nån som skulle kunna passa till min säng?

Idag var jag på TKH och fixade med skylten til postlådan det kommer stå;

Henriksson/Bergvall
Forsgränd 12

Det kommer nog att bli bra. =) 70 kr kostade det för att få det ingraverat på en sån där platta. Inte så farligt.
Var på jobbet idag, kollade genom schemat med min chef, om jag kanske kommer byta några pass till kortare dagar ist för heldagar osv.. Kollade upp lite ang framtiden, nu går hon på semester men hon skulle prata med E B om det, så jag kan ringa henne om det skulle bli problem. Ska ringa och kolla upp lite med Försäkringskassan i morgon oxå.. Nog om det..

Fick en kallelse till UL igen den 8:e augusti 08.30. Det är ett tillväxt UL som en läkare tyckte vi skulle på, eftersom det blev som det blev sist vi var på UL. Känns faktiskt roligt att vi kommer få tjuvkika på bebisen igen innan det är dags att komma fram. Men lite nojig blir jag ju.. Speciellt eftersom att BM sa att jag hamnat en bit under normalkurvan som de går efter.. =S Men det är säkert ingen fara.. Men ändå.. Man blir ju lite orolig.

Nej nu ska jag kika vidare här..

Adios amigos!!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0