Denna teknik ålder..

Jag blir så leds på denna dator. Ingenting fungerar som det ska. Den hänger sig ibland, internet fungerar inte, MSN fungerar inte.. Jag kan ju lätt bli tokig för mindre.. Suck. Nu, fick jag starta om modem-helvete för att det hade blivit nå fel på det.. Säkert Vista-helvetes fel det med.

Trodde ju att min sambo skulle komma hem till middagen iaf, eftersom han for vid halv elva i morse till auktionen. Jag trodde ju, dum som man är, att auktionen kanske började vid tolv, halv ett eller så men icke. När jag pratade med honom vid 5 så hade auktionen PRECIS BÖRJAT! JAHA??!! Men varför åkte du hemifrån redan vid halv elva i morse då? "Jaa men vi skulle ju bygga upp den också......" Suck.

Ännu en eftermiddag ensam, dvs en jävla massa gnäll i bloggen om INGENTING. Suck. Men jag behöver inte käka ensammen iaf, Sofie frågade om hon kunde äta med oss idag. Och eftersom det bara blev hon och jag så ska vi äta mackaroner, gräddsås och köttbullar =) Mums! Kanske vi kollar på nån film oxå.. Vi får se..

Nu har Petra varit här med lilla Saga och nu kom Sofie. Ska göra mat, vi gnälls mera senare!!


Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0