God morgon!!

Sovit gott? Det har inte jag. Micke har tagit upp ca 140 cm av våran säng och lämnat 20 cm kvar till en tjockis som jag. Suck. Det har varit varmt, Bettan har fått för sig att hon visst får sova i sängen nu för tiden och jag vaknade vid 4 i natt av att jag gatt ta nässpray och i samma veva började hammarforsen (ungefär) med näsblod forsa. Fy fan så vidrigt!! Jag fick då skubba ner på mina ömma fötter och rädda situationen på toaletten. Fick stopp på det iaf och det gick över. Men det var inte direkt så man bara kunde släppa allting och somna om fridfullt direkt efteråt.

Låg och funderade på lite allting och undrade om jag skulle ringa pappa och kolla om jag skulle hämta honom vid 6. Jag gav fan och gick ner och släppte ut hunden en sväng, hon hade ju vaknat till och följt dramat hon med så hon ville ut. Efter det började jag känna mig lite tröttare så jag somnade om och vaknade vid halv nio. Kikade på telefonen och såg att pappa skrivit att jag inte behövde hämta honom, tur för jag sov ju ändå då jag skulle ha hämtat han. =)

Somnade än en gång om och vaknade vid halv tio. Gick ner, duschade och kokade kaffe. Öppnade kylen och insåg att skinkan var slut, mjölken drack vi upp igår kväll och det fanns tre mackor totalt. Suck. Kilade iväg på Prix medans Micke fortfarande sov så sött. Handlade lite och gick hem igen. Insåg att tre liter mjölk, en liter apelsinjuice och en liter kräm, en limpa och en förp skinka kanske var lite lite men Micke åker in till Östersund idag så han skulle handla på Coop innan han åkte hem. Skrev en liten HANDLALISTA till honom =D

Nu sitter jag här, Micke, brollan och Simon har farit till Östersund och Bettan den lata hunden sover vid mina fötter.

Adios!


Kommentarer
Postat av: Petra

Jag kommer ner och räddar dig från ensamheten.

2008-07-10 @ 12:38:15
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej.. ja de var så otroligt skönt o roligt.. låter kanske fånigt men de var en underbar känsla att komma i kläderna! =) haha okej, ja men för mig e de avancerat.. je stickar int.. s =) så ja tycker du är väldigt duktig ! =) Håller tummarna för att de går bra för dig o jobba =) hehe tack tack, men vi har ingen anka.. få se om de finns nån kvar att köpa när vi kommer dit, annars så e de ju bara roligt att se =)

Kram

2008-07-10 @ 14:17:14
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0