God morgon!

Sovit gott mina vänner?

Det har jag gjort iaf.. Nu sitter jag här, har nyss matat mobilen med lite mera pengar, den börja blev lite tjurig so I fed it.. =) Syster yster ligger i sängen och soooover, Micke jobbar och kaffet är snart klart. Skönt. Jag ska på kommun till tio, så jag ska strax gå ner och fixa nå fika och sen bege mig.

Igår kväll kom Tina ner och vi kilade upp på kiorren och käkade mjukglass, mums I tell you. Sara kom och även Micke. Kickan skicka och fråga om jag var hemma, så hon kom också på kiorren och käkade glass med oss. Klockan slår 7 på kvällen och Lotta svischar förbi, "juste hon skulle komma vid 7.." Ringer henne (för hon såg mig inte) och säger att jag sitter på kiosken, så hon kommer också och äter glass. Faan Hadji tjänade nog en massa extra bara på att vi var där. Tina och jag käkade strips med och jag drack två drickor. Suck. Detta sockersug.

Nog om det, gick hem sen vid 8 och la mig framför TVn, var en dokumentär om feta människor i Nya Zeeland. Somnade NATURLIGTVIS till den men vaknade vid kvart i nio ungefär. Hade HELT glömt bort att min syster skulle sova hos oss så jag var faktiskt påväg att krypa ner för natten. Tog mig i kragen, sökte reda på henne och kallade hem henne så vi kunde fika.

Nej nu ska jag gå och fika frulle..

Adios!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0