Kylskåpsrens

Det som det finns mest av i mitt kylskåp är;

* Saft, vi har tre (!!) olika saftflaskor och tre olika tetror med lättdryck.
* Nagellack. Jaa jag har mina nagellack i kylen de håller längre då.........
* Cider. Ingen av oss, allra minst jag dricker ju cider, och inte DOM. Vet inte varför vi har det...

Igår kom Micke hem ifrån affären med en flaska saft. Som sagt, vi hade ju redan två flaskor, men eftersom det var svartvinbärssaft så gick det ju bra. Jag älskar svartvinbärssaft =)

Nu har jag varit upp och gjort livet lite "lättare" för Kickan, hon hade en depp-stund då jag kom upp. När jag klev innanför dörren så möts jag av depp-musik och en Kickan i soffan under täcket med datorn i knät. Depp-stund.
Hur som haver så satt vi där en stund, pratade om katten, hösten och Umeå.

Kickan har ju som sagt inte fått känns bebisen sparka någonting förut, den har som gått i dvala varje gång Kickan har varit i närheten, nu idag fick hon känna!! =) *hoppas du blev glad nu Kickan =)*
Sen blev hon nästan besatt och ville känna mera, ropade Kristina till magen och det gick bara utför efter det =P Men det var roligt att hon fick känna det iaf, det är bara hon och Micke som känt ännu. =)
Sen flyttade vi oss till köket, drack varsin kopp te, insåg att varje blomma har en historia bakom sig och att ingen av oss visste vem som hade den vita bilen på parkeringen. Gulldalen är verkligen ett mångfald utan dess like. Haha.

Teét gav mer smak iaf och nu sitter jag här hemma och undviker dammsugaren och dricken ännu en kopp te. Känns skönt mot min ömma hals och jag kan ju kanske inbilla mig att det hjälper lite emot nästäppan med.. Alla vet att så inte är fallet but still..

Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica

Nej jag tycker det är otroligt löjligt faktiskt:P Näe jag bryr mig inte egentligen tycker det bara är så otroligt löjligt..

Å nu var det nån jäkel som snott en header jag gjort:P det är ju schysst:P

2008-07-19 @ 15:10:04
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Mamma Jessica

Verkligen!

2008-07-19 @ 15:22:17
URL: http://jyees89.blogg.se/
Postat av: Kickan

Tack Marie för att du förstörde min deppstund <3 Mamma skrattade gott när jag berättade om blomman med grässtrået =) Ses om nån timme? kram!!

2008-07-19 @ 18:27:39

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0