Nu har jag gjort det..

Jag köpte idag;
* Tre garnnystan (ja du läste rätt)
* En förpackning virkpinnar (eller va fan det heter)
* En födelsedags present till min kär far

Så nu har jag påbörjat min stickning. =) Nu blir ni impade va? Jaa Kickan, nu har jag BÅDE en dammvippa OCH en påbörjad stickning, bara rollatorn som fattas så hör jag hemma på Björkhammar till 100% =D

Dagen idag var faktiskt väldigt trevlig, tänk att man kan ha så mycke roligt tillsammans med sin bror? Tror jag skrattat konstant sedan jag for tills vi kom hem. Lille brollan med gipsad hand.. Haha klantarsle..

Sen när jag kom hem trodde jag att jag kunde skruva ihop en stol, men det visade sig vara helt jävla omöjligt. Suck. Micke och jag lagade mat, mitt i allting kom Lotta. Sen kom Lacke och sist men inte minst kom mamma. Mitt i maten ungefär. Aja, vi hann äta de stuvade mackaronerna och korven, men vad upptäcker jag till min förfäran? Jag har GLÖMT köpa ketchup! Dvs, jag fick äta stuvade mackisar UTAN ketchup idag!! Ursh!! =S

Men men.. Sen for jag och Micke nästan till Bispgården med en glass till min kära far, den smakade skit enligt mig, men både han och Micke gluffsade i sig så jag sa ingenting. Ville ju inte förstöra för dom menar jag.. Ska ev hämta far ute på ragunda i morgon bitti, tiiiidigt. Suck. Men vad gör man inte för familjen?!

Sen ska jag till Gunsan kl 15.00 innan jag börjar JOBBA 15.30 =D Fy fan så sköööönt att börja jobba igen! Helt underbart! Jag längtar så otroligt. Hoppas att allting kommer att gå bra bara.. Man kan ju alltid hoppas. =)

Nej nu vet ni vad jag kommer göra då ingen ser, sticka.

Adios!

Kommentarer
Postat av: Sandra

hej.. =) jag kunde ha allt.. =) fast ja tänker vänta me byxorna ett tag, vill gå ner lite till över höfterna ;) men ja e snart där! =) men ja e skitnöjd.. så nu har ja kläder tills lörda.. perfekt!! tack för den fina kommentaren.. =)

Hoppas att de går bra att jobba =)

Kram

2008-07-10 @ 08:31:00
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Sandra

förresten... va ska du sticka då? ;)

2008-07-10 @ 11:23:36
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0