Proooooosit!

Fan, hatar att vara förkyld!! Dagen igår flöt förbi ganska så snabbt faktiskt.. Blev lite drygt efter det att jag gick på affären, skulle ju göra paj igår remember? Hur som helst så skippade jag pajbaket, tappade motivationen och orken så jag slappade bara. Bäddade sängen och vek lite tvätt sen gjorde jag inte mer hushållsstök faktiskt.
Vid halv fyra åkte jag och plockade upp Sanna och vi drog till Krokvåg och skulle servera kaffe och korv på auktionen. Suck. Det gick ganska bra faktiskt, jag och Sanna hade ganska kul i "pauserna" mellan alla människor. Men att man var så fruktansvärt dålig på huvudräkning, det trodde jag inte. Men men..

Magica DeHäx var där så det skrattade vi åt med.. Haha..

Idag tänkte jag tvätta lite kläder och kanske till och med dammsuga. Petra har köpt en ny kafferyggare, så kanske man ska kila up dit sen och tigga sig en kopp kaffe eller två. Men jag vet inte om hennes sambo fyller år idag, så kanske man väntar till i kväll eller i morgon innan jag våldsgästar. Känns ju kanske lite pinsamt och komma där mitt i firandet. =) Får se hur det blir.

Kanske man till och med tar och bakar idag ist.. Ska gå på Järnia och kika efter en present till min kära far som fyller år på lördag och sen ska jag gå på posten och köpa en sån där blå postlåda (som alla utom vi på hela gatan har) och sätta ut därute bland dom andra. Lite synd om posten som måste köra ÄNDA in på gården med våran post. Skönt för bekväma mig, inte så himla bekvämt för posten kanske..

Nu såg jag att Bettan smöööög upp i sängen igen, gissa vem som låg där i morse när jag vaknade då..? Bushunden min. Hon var ensam hemma igår mellan kanske.. Halv fyra och åtta, det hade gått jättebra. Ville egentligen inte lämna henne ensam eftersom att hon inte riktigt är van vid den  nya omgivningen. Men det hade gått bra och gissa om hon blev glad då vi kom hem! =) Tvättade bilen igår med, så nu står det en GRÖN Saan på våran gård och inte en grön-aktig-grå-aktig blandning.. Skönt.

Sorterade bland mina bebiskläder igår, har som egentligen inte haft nån större ordning ännu.. Det har som inte varit nån mening eftersom vi skulle flytta och allt.. Men igår blev det liite ordning iaf. Man såg även vad som fattades och vad som man verkligen inte behöver köpa mera av.. =)


Nej nu ska jag dricka upp mitt halvkalla kaffe och gå ner och hämta mera..

Adios!!

Kommentarer
Postat av: Kickan

Är du också förkyld? jag med!! kanske vi ska slå våra snuviga näsor ihop??

2008-07-08 @ 12:08:01

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0