The dog is lost..

God morgon. Hoppas ni sovit gott? Det kan ni ge er på att jag har. Hade världens mysigaste kväll igår, verkligen. Först kilade jag, Micke och Sanna iväg på Kaffestugan och käkade en väldigt god söndagsmiddag. Verkligen fantstiskt. Jag tog mig i kragen och valde en sort jag inte ätit på eeevigheter. Calzone med bea =) Hur som haver så var det väldigt gott och ungefär när jag skulle knäppa igen kofftan när vi skulle gå hem ångrade jag genast att jag inte givit vika för min lathet och tagit bilen. Gud så mätt jag var, plus att jag kände mig ÄNNU MER som en strandad val. Suck. Aja, hur som helst så förvandlades Micke till en Martin-Timell-wanna-be när vi kom hem och började sätta upp hyllor till sin samling med coca-cola prylar. *andas* Jag och Sanna myste ner oss i soffan och kollade på Söndags-filmen på 5an, den var RIKTIGT bra faktiskt. I en av reklamerna fick jag rusa och och vara lite så där jätte go som mys-ernst och hjälpa min kära sambo som lät vara ganska vilsen i hur han skulle kunna hålla allting med enbart 2 händer. Tur man kan tamefan allt. =) Sanna gick hem, lånade Bröderna Lejonhjärta (vårda den med ditt liv Susanna) och 7 år i Tibet. Jag blädrade bland kanalerna och hade lite halv ont i bröstkorgen faktiskt.. Inte särskillt skönt om någon undrade. Men men.. Det gick över till natten =)

Halsbrännan kom naturligtvis på besök vid sänggång, men jag var förberedd igår. Jag hade en halv karta med Link bredvid sängen och natten smög förbi ganska ostört. Förutom då Bettan hoppade upp i sängen, fast hon VET att hon icke får vara där, och bufflade in sig UNDER täket.. Suck. Ni som känner henne vet att det inte är en graciös hund vi har.. Men men.. Var ganska mysigt ändå =)

Vaknade av att Micke for iväg på jobbet vid halv nio, han kom upp och pussade hej då och berättade att kaffebryggaren var laddad. Gullegris. Somnade om till nio ungefär då Bettan stirrade ut mig och tyckte att nu skulle vi gå ut ist. Suck, fine, solen skiner ju ändå. =) KLev upp, tröck på perkulatorn och gick ut med Bettan. Kom på att jag faktiskt skulle tycka att livet vore liiiite behagligare (nu när jag bor i hus och allt) om jag hade en morgon tidning.. Hmm.. Ska ta och fundera på det.

Aja, nu ska jag ta och leta rätt på hunden, om jag känner henne rätt har hon nog smugit upp i sängen, IGEN. Nedrans bushund.. Adios mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej hej..

Ja hur känns de nudå o bo i hus? =) Hur gåre me ryggen då?

Kram

2008-07-07 @ 11:13:03
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: en fd bispgårds bo =)

Hej hej..

Läste du skrvit om nån Marre med stor magen?

Ville bara höra ifall det är Marre Lindstöm? Fast ni kanske inte är kuciner:P



Hare så bra!

2008-07-07 @ 11:34:04

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0