Häagen-Dazs

Häagen-Dazs - Vanilla - Det kan OMÖJLIGT finnas nån godare glass!
Men man måste äta den med anakt och verkligen NJUTA för man har inte råd att äta enbart för att det är gott..

Lördag

Idag är det crousingen. Var upp till slalombacken med våran perkulator till Micke, han behövde den i Älglogen för perkulatorerna där fungerade inte. Då såg jag en massa bilar och motorcyklar som dundrade upp emot backen. Fina maskiner faktiskt. =) Det är nog full rulle där uppe. Hade oxå velat se det men men..

Pratade med en gammal kompis från högstadiet, vi ska nog ses en sväng ikväll på byn. Det blir roligt.

Nej undra om jag ska ta tag i mitt liv och börja packa lite? Porslin och sånt kanske.. Ska hämta en stol och klättra uppe på garderoberna och packa det ratet? Slänga lite kanske tom.

Aja, eller så lägger jag mig i soffan och degar tills Micke kommer hem..

Adios, vi kanske ses i vimlet

Så här är det alltid..

Jag är inte bitter. Jag är inte missundsam. Jag vill inte vara gnällig. Jag vill inte vara krävande. Jag vill heller inte vara ensam. Men nu sitter jag här, en fredag kväll. Ensam. Sjukskriven, halv ont i ryggen och ensam. Kul. Mitt hem ser ut som ett jävla skal. Ekbordet är utburet i släpvagnen. Barnvagnen är utlagd i bagaget på Saaben. Bettan ligger i sin korg och sover och Micke är inte hemma. Som vanligt. Jag har en massa kläder i tvättkorgen, men jag VILL inte tvätta. Jag VILL inte hänga tvätten inne. Jag vill inte.

I morgon tänkte jag kliva upp ganska tidigt, åka och handla som jag inte heller orkade göra idag, sen hem och packa. Kanske eventuellt bege mig upp till Hammarbacken och kolla om det är nå folk. Lär det säkert vara. Fick iaf tag i de där gardinstängerna som jag inte fann på Rusta i Östersund. Dom fanns i Sundsvall. Tack Kickan, Tina, Kattis, Hedda, Sara och Donny för att ni offrade er för min skull och gick på Rusta i Birsta. Tack ni är guld värda!

Blev bjuden på jättegod middag idag hos svärmor. Spagetti och köttfärsås. Muuuums. Det var gott dels för att vi satt ute på balkongen på skalis och käkade sen bara för att det inte var jag som gatt diska sen. Bara det kändes så fantastiskt undebart. Erika charmar mig mer och mer för varje gång jag träffar henne. Det bara bubblar ur ord från tösen nu, allt möjligt. Hon berättade att hon varit och badat idag, ba-da. Hon visade hur hon hade plskat vatten och råkat skvätta ner mamma. För att sen NATURLIGTVIS inse att det var ju skitroligt att skvätta ner mamma så det började hon göra medvetet efter ett tag. Haha, gullunge.

Nej nu börjar jag bli matt själv på det jag skrivit. Nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla på mitt elände till hem och sen sova och sura tills Micke kommer hem.

Adios!

Hemma igen..

Hemma ifrån stora (lilla) staden Östersund. Det finns större städer i detta avlånga land men Östersund räcker till iaf. Hur som helst så gick det bra för brorsan på lassa, sen åkte vi upp till Lillänge. Syster-yster skulle ha skor så vi spatserade till skopunkten genast. Jag hittade ett par ganska fina skor, men jag köpte dom inte. Det fanns andra saker att lägga pengarna på så att säga. Sofie hittade ett par skor som hon köpte sen gick vi vidare. Pappa och Robin gick på BRL och jag och Sofie gick in på Djurmagasinet. Jag köpte äntligen en sån där sele till hunden så jag får ha henne "lagligt" i baksätet. Får ju varken plats med bur i baksäte eller bagage, eller om jag tar bort hatthyllan får jag plats med det men.. Det vill jag inte. =) Hur som helst ska vi väl ta och vänja oss med selen nu då..

Rusta fick en titt, dom hade INTE gardinstängerna NATURLIGTVIS så jag får väl helt enkelt klara mig utan gardiner då. Suck. Kände inget sug efter att köpa någonting annat heller, pappa handlade men.. Sen käkade vi på Coop innan vi åkte hem. En kort men ganska behaglig resa. =) Var in på buketten och kollade efter blommor, det fanns en som jag ville ha men den hade jag inte fått plats med i bilen hem. Så det blev inte.

Nu är jag alltså hemma, solen skiner och jag ska ta och åka och handla. Orkade inte gå in bland alla människor på Coop och handla. Jag iddes inte helt enkelt. Kanske man ska åka till Åsa först? Kan ju prova selen då.. På hunden alltså, inte på henne =P

Vi hörs! Ut i sommarvärmen mina vänner

God morgon!!

Nu vet jag ju att det är tidigt som man ska kliva upp för att få se och njuta av sommar-solen!! Micke har precis åkt iväg på jobbet med räcersaaben, låter som en räcerbil. =) Måste fixa avgassystemet på den saaben, och på den gröna med för den delen INNAN den låter likt. Huvva.. =)

Idag skall jag få den äran att åka i VBK-bilen och glänsa inne i Östersund. Lillebror ska in på lassa och kolla handen så papi fråga igår om jag skulle med. Okej då, har ju ändå ingenting annat för mig. Tänkte åka på rusta med innan vi åker hem och kolla gardinstänger.. Vill ha svarta i hela huset tänkte jag..

Aja, nu ska jag slänga mig i duschen, dricka kaffe och göra mitt bästa för att vara någotsånär attraktiv under dagen.

Vi hörs sen! Adios

----

           


Om det ändå vore en annan som tagit bilderna..

Dom är säkert konstruerade på Photo Shop eller nått annat idiotiskt..

Dra mig baklänges..

Jag tror det börjar bli sommar igen. =)

Idag ringde min hyresvärd igen. Vi pratade en bra stund om lite allt möjligt och kom fram till en massa saker som är till nytta för oss båda. =) Så enligt våran överenskommelse så kommer hon att ringa mig på söndag morgon/ förmiddag då hon vaknat och så. Så ska vi träffas och vi får ÄNTLIGEN tillträde till vårat nya hem! Som jag LÄNGTAT!

Som ni kanske märkt (om ni känner mig överhuvudtaget eller bara läst min blogg) så har jag inget som helst tålamod. Jag KAN hålla mig till tåls och vänta, men jag gillar det inte. Jag vill att saker och ting ska hända GENAST, helst innan det ens kommits på. (om någon förstod det där)

Hur som helst så har jag alltså börjat med det stora. Jag har börjat PACKA. Vilket, NATURLIGTVIS har resulterat i att mitt nuvarande hem ser ut som en knark-kvart. Ungefär.. Inga tavlor på väggarna, det ser opersonligt ut nu. Kartonger överallt.. Huvva. Jag HATAR det här.. Tur att morfar kommer med släpet redan i morgon så jag kan bära ut det som vi plockat ihop nu och sedan fortsätta.. Suck.. Jag hatar att flytta.

Det är egentligen bara en massa problem med att flytta. Det skall ordnas dit, det skall ordnas hit.. Fraktas grejor, slängas grejor.. GAAAAAH!!


Nej nu ska jag sluta vara så där.. Crousing på lördag. Det ska bli spännande. Jag ska vara nykter denna gång, med GLÄDJE =) Men inbilla er INGENTING, jag tänker INTE vara nån chaufför. Jag ska vara ute och strosa jag med. Kanske hittar jag nån att strosa med, kanske Kickan? Kanske nån annan, vem vet? Micke lär väl ska jobba SÅKLART men men.. Han får kliva upp med mig och packa iaf. =)

Nu har solen börjat komma åter in i mitt liv, undra just hur länge den tänker stanna denna gång? Förhoppningsvis över helgen, så solen får skina på alla bilarna på crousingen. Och på alla glada människor som vill sitta ute och äta grillat innan de beger sig iväg.. Aaah.. Sommar..


ha det gött mina vänner!! Jag FLYTTAR på söndag! =D


Okej..

Var till läkaren i Kälarne nu. Det gick väl ganska så bra. Hon ansåg inte att mina "åkommor" var graviditetsrelaterade, utan att jag hellre fått ett ryggskott. Fine, men varför kan jag inte just gå ibland då? Varför hugger det i bäcknet ibland? Inget svar.. Eehe? Nehe? Hur som haver så sjukskrev hon mig i 2 veckor för ryggskott.. Sen ansåg hon att jag kunde återgå till arbetet. Mmmmh, vi får väl se då. Visst, OM det är ryggskott så bör det ju naturligtvis ha gått över om två veckor, men OM det inte har det då? Ska jag måsta åka tillbaka till henne då för att förlänga eller vad då? Hon tyckte även att jag skulle ansöka om havandeskapspenning de sista 8 veckorna. Dvs, from sista juli ungefär. Får se hur jag ska göra. Pratade med min chef om det med, så hon tyckte det var en bra ide. Annars skulle jag röra på mig, för det var ju "inte farligt att röra på sig lite grann", och käka alvedon.

Fick iaf lyssna på bebis hjärtljud igen, 143 den här gången =) Nu ska jag ta och koka lite kaffe och kanske göra en smörgås så man har någonting att stå sig på tills middagen i kväll så Micke kommer hem.


Ha det så bra! Adios!

Idag gäller det..

Sitter här och väntar på att mitt kaffe ska bli klart. Börjar bli lite nervös faktiskt. Jag gillar inte direkt kvinnan jag ska träffa, jag tycker hon är otrevlig. Speciellt nu, när jag fått höra hur hon har behandlat andra. Skönt att veta att det inte bara är Mig men samtidigt så tycker jag synd om de andra två. Jag förstår inte hur hon kunde neka grannen iaf.. Vadå "inte nog ont?" Det vet väl för i helvete inte HON?! Åååh jag tror jag blir TOKIG! Hoppas det går bra idag iaf.. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag KAN inte gå tillbaka till jobbet, jag pallar inte. Det tar ungefär en kvart för mig att göra någonting som i vanliga fall kanske tar.. 5 minuter? Jag kan inte just "ta i" någonting, för det hugger i benen och i ryggen. Jag kan inte lyfta någonting för det gör för ont. Men men.. Vi får se hur det går..

Var iaf på jobbet igår som sagt och skrev en arbetskaderapport. Ska ringa till G sen jag varit hos doktorn och prata med henne igen. Arbetsmiljöombudet var med också, så vi kom även fram till lite andra grejor som måste förbättras på avdelningarna. Och det är inte enbart för att vikarier ska kunna veta hur patienten skall skötas, utan för att det SKA stå klart och tydligt i kardex. Man ska inte behöva gissa sig fram.

Nej nu är mitt kaffe klart. Sen ska jag sätta mig i soffan och vara nervös tills jag ska åka. Vi hörs!

Jaha

Nu har jag varit och skrivit en anmälan iaf. Känns skönt att ha det gjort iaf. Träffade på Johnny och Kickan med. Dom var och fusksolade på Björkhammar. Hade varit skönt, men jag lär väl inte ta mig upp om jag skulle ge mig på någonting sådant. Kanske till och med fastnar i solariet. =)

Regnet bara öser ner, ah detta härliga sommarväder! =( Jag längtar verkligen tills på söndag/måndag. Flytta flytta flytta. Det kommer bli lite stressigt men det kommer gå. Känner mig lite ängslig över i morgon med.. Men det kommer nog gå bra.. Micke är inte hemma, han är ju ledig idag så han håller på med allting annat förutom att vara hemma med mig. Naturligtvis. Suck.. Aja..

Tog nyss en lakrits. Mums. Dumt oxå.. Klart att jag ska ta en sådan så man får lite halsbränna. Vore ju trist om man inte hade någonting att klaga på..! Suck.

När vi flyttar så ska jag köpa blommor. Jag ska köpa flera fina gröna krukväxter. Jag ska köpa amplar och sätta blommor i (som jag skall vårda bättre än de jag har i blomlådorna nu *skäms*). Sen ska jag köpa någonting och ställa på uteplatsen och SEN.. Ska jag köpa ett parasoll.! Och en pajform. Nu när jag kommer bo i hus-hus så måste jag baka paj och ha ett förkläde.

Idyll va? =)

Åååh!

Ska man måsta vara ett geni för att kunna svara på ett mail? Tydligen..

Hur som helst Kristina, jag ska dit till henne i morgon, Wish me luck.. Vad var anledningen till ditt nekande då? (om man kan säga så?) När har du din semester då? Tur dom är snälla med dig upp på gisselgård. =)

nu ska jag till min chef och skriva en arbetsskaderapport..


See ya!!

I morgon..

Kommer min lönespec. *längtar*

Jag har sagt till mig själv att INTE beställa någonting från ellos, jotex eller någon annan underbar sida INNAN vi flyttat och betalat allting som betalas skall. Men det är så svåååårt.. Hittar så fina gardiner, vaser, ljuslyktor, blommor.. VILL HA!!

Ska tygla mig själv och enbart kika nu........

Jag blev helt ställd..

Jag fick en fråga.. En ganska enkel fråga egentligen, men den var förbannat svår att svara på. "Hur är Jämtland? Lönt o flytta dit?"

Jag visste ärligt inte riktigt hur jag skulle svara på det. Jämtland i det stora hela är vackert, det finns allt man behöver. Det finns fjäll, det finns stadslivet. Det finns krogar, resturanger, natur till förbannelse.


Det finns en massa små skumma "samhällen", det finns många fina byar med bönder och hästgårdar. Det finns lilla gemytliga Hammarstrand. I Hammarstrand trivs Jag personligen. Visst skulle jag önska att det kanske fanns lite mer för ungdomarna eller för oss som gått klart skolan och kanske startar våran egen lilla familj. Det skulle gärna få finnas lite mera jobb och större förutsättningar för alla andra utom dom som jobbar på samma ställe som dom alltid gjort, i kanske 40 år och snart går i pension eller för dom som redan är pensionerade.


Det blir inte bättre än man gör det. Men visst är det njutningsfullt när man går på en promenad i kvällsolen och det är friskt i luften och fåglarna kvittrar? Jag skulle aldrig byta det emot Torvalla eller Odensala i Östersund, inte ens för en dag. Jag trivs som sagt, jag har lärt mig att stänga öronen emot alla som tycker och tänker angående mitt liv och mina val. Jag gör som jag vill, bor vart jag vill tillsammans med vem jag vill. Och jag går på jobbet om jag vill, cyklar om jag vill eller kör min Saab. Jag gör som JAG vill. Sen får alla andra tycka och tänka bäst faan dom vill.


Men Jämtland är ett bra län. Ragunda kommun är hyffsat bra. Hammarstrand är bra för oss som bor och alltid bott här (med undantag naturligtvis) men kanske inte nödvändigtvis för utomstående som kanske vill börja om på nytt. Jag skulle nog inte rekommendera Hammarstrand för att börja om på. Men för vissa fungerar det. Se på alla trevliga Holländare som vi har här i våran kommun. Dom lever och gör som dom vill, men här, hos oss. Och det går bra för dom. Det är framgångsrika familjer.

Så man ska aldrig säga aldrig, kanske Annorlunda Ragunda och Hammarstrand är just precis vad nästa inflyttande behöver.


Btw

Filmen heter "All in" för de som inte förstod det av min rubrik. I know I wouldn't..

All in..

Vi har haft en mysig.. Film-kväll. Det hör inte till vanligheten om man säger så. Jag brukar inte vara av den typen som orkar se en hel film. Antingen somnar jag eller så tappar jag intresset helt, ungefär så pass mycket att jag tycker filtens struktur är mer spännande. Typ. Men den var bra. Den handlade om en kvinna som spelar poker för att hon och hennes vänner ska kunna studera utan att ha studieskulder. Hennes pappa dog i en bil olycka när hon var runt 10 och han hade stora pokerskulder, men dom "försvann" när han gick bort. Hur som helst så spelar hon i en stor turnering och.. Jaa.. Hyr den själva så får ni se =D

Nu ska jag ta mig en liten tallrik med filmjölk med bananslantar och sen slänga mig i sängen. Börjar bli trött även om jag sovit 1.5 timme idag på em/tidig kväll. Men man är ju trött å =)

Vi hörs i morgon mina vänner!!
Puss/ M

Shit..

Att det kan vara så himla skönt att sova? Efter maten kände jag mig som en uppblåst ballong, så jag la mig i soffan en stund. Men eftersom fnitterduon var kvar fick man inte en lugn stund. Så jag och Bettan drog oss tillbaka till sängen. Tids nog tystnade flick-skrattet och dom åkte hem till sig, sambon åkte bort till Håsjö tror jag och kollade på nå möbler där och jag och Bettan låg i luuuugn och ro i sängen och myste till The 70's show, det enda hyffsat vettiga programmet som var på TV just då. När det tog slut tror jag att jag bytte till 5:an, men sen somnade jag.

Och gissa om jag sov skönt! Vaknade till av att det var så himla högt ljud på TVn, vilket det naturligtvis egentligen inte var men jag vaknade till och TRODDE det iaf. Bettan  låg kvar och jag hade mina fötter emot hennes rygg, åååh så varma och goa dom var. =) Vände på mig för min vänstra axel höll på att gå ur led och somnade om. En stund senare (kollade klockan det var ca 15 minuter senare) kliver någon innan för dörren. Både Bettan och jag blir lika överaskade och hon flyger ut i hallen som en tyst demon och jag upp ur sängen och fixa till strulet i håret. Det var bara Micke och den framtida lägenhetshavaren, men ändå. Sova mitt i dagen.. Så pinsamt.

Hur som helst så sitter jag här nu. Gruvar mig inför diskberget som vi lyckades åstakomma i samband med middagen.. Ska bli såå skönt med diskmaskin.. Nu vill jag verkligen flytta.. Men det är bara en vecka kvar nu.. Eller egentligen är det bara 6 dagar. Jag har bestämt mig för att sova första natten där mellan den sista juni och första juli.. Måste bara fixa så vi har en säng.. Elenore, jag må komma i kontakt med dig, du räddande ängel. =D

Tokiga jänter..

Sofie och Jenny bara surrar och surrar.. Dom är helt knäppa, ni skulle bara se dom.. Haha..

Petra har varit här, hon köpte sååå goda kakor att ni kan inte tro. Chokladflarn med en massa choklad naturligtvis och sockerkaka. Men Petra påstår att hennes är myyycke godare, så vi får väl se när hon tänker bevisa det =D
jag berättade iaf om min plan att börja sticka, hon var den första som fick veta det, ni kom sen.

nej nu ska jag hjälpa min sambo med dukningen..


Puss hej!!

Minnet..?

Jag måste ha sämre minne än en guldfisk.. Åkte ner på Apoteket med detta att inhandla;
*Alvedon
*Nässpray
*Halsbränna-tabletter-som-fungerar

Vad handlar jag då?
*Nässpray
*Halsbränna-tabletter-som-förhoppningsvis-fungerar
*Fotkräm

Någonting som fattas? *pucko*

Konstigt..

Det finns någonting som jag håller så kärt.. Någonting som jag aldrig vill vara utan men som jag egentligen inte "har" ännu. Någonting som jag har i mina tankar 24/7, jag drömmer om det, jag längtar efter det och jag kan inte tänka mig en framtid utan det.. Eller Den. Mitt underverk.

Att man kan älska någon som jag bara sett på en skärm i 40 minuter. Som en film, som spelades upp. Jag kunde se hur h*n rörde sig, samtidigt som jag kände det. Jag kunde se den lilla näsan, den lilla munnen. Jag fick se hjärtat arbeta i hög fart och jag fick bara njuta av den samhörighet som det kändes att vi hade. Att vi har. Det var så vackert, H*n var så vacker. Mitt underverk, min största kärlek här i livet.

Nu börjar jag känna mer och mer att jag längtar. Jag längtar tills jag får flytta in i huset. Göra det mysigt och inreda i min egen takt. Jag älskar att jag kommer slippa stressa, slippa ha bråttom att ha allting klart innan det är dax. Jag hinner med råge. Vi flyttar nästa vecka, till ett nytt hem där vi kommer skapa nya minnen. En ny start, en bättre start på sambo livet, familjlivet. Vi kommer börja om, tillsammans från första början. Vi kommer att flytta TILLSAMMANS. Det känns fantastiskt. Jag längtar.

Vi får nyckeln den 29:e, förhoppningsvis, på kvällen. Den 30:e går första flyttlasset och jag tänker tvinga alla hålla på tills det sista lasset gått. Sen är det bara städningen kvar.. Ska försöka kolla om jag hittar några små drängar och pigor som vill hjälpa mig med det.. Någon frivillig? =D



24/6-2008

Natten har varit orolig. Hunden har vankat av och an. Sambon har snurrat sig i sängen och snarkat. Ute har regnet öst ner och blåsten har vinit i ventilen. Själv har jag drömt en massa konstigt och sovit halvkasst pga det tidigare meddelade. Ryggen har värkt och nästäppan har slagit till. Igen. *suck*

Jag var till läkaren idag kl 10, han skickade egentligen mig bara vidare till nästa. Torsdag ska jag till Kälarne och träffa kvinnoläkaren. Igen. Får se vad HON säger då. Lär säkert bara bli iväg skickad igen.. Tillbaka till ursprungsläget. Aja.. Sjukskrev mig själv dessa två dagar, jag och min chef kom överens om att det är onödigt att gå tillbaka till jobbet innan jag pratat med henne. Vill inte riskera att göra det värre. Bättre att vänta och se vad hon säger. Denna väntan. Jag vill ju veta hur fan det kommer blir. Men det är väl det här som är den svenska sjukvården, speciellt här på Hammarn. Vi skickar dig dit, vi skickar dig hit.. Vi tar de proverna, nej vi tar de proverna ist. Ingen verkar veta någonting och ingen verkar heller få ta några beslut. Har aldrig hört talas om att en läkare INTE får sjukskriva någon.. Det skulle en ANNAN läkare göra, så vi skickar dig dit. Kan inte den läkaren i SIN tur sjukskriva då bryter jag ihop och lägger mig under sängen och väntar tills det blir september. Idioter.

Det blåser snorkallt ute idag, den som kan hålla sig inne bör fan göra det. Jag tänker då inte gå ut med än nödvändigt idag. Rena rama höstvädret, nu i slutet av juni. Helt sjukt egentligen.. Men det är väl det här som är den svenska sommaren? Regn, rusk och snålblåst. Ah, denna sommar.

SMHI sa vid någont svagt tillfälle att sommaren 2008 skulle bli rekordvarm. Pappa påstod att denna sommar skulle bli fantastisk, det grundade han på vädret i april och maj. Undra just vart den värmen tog vägen? SMHI, vbk, nått svar?

Natursköna Kånkback?









Så här fint hade jag det utanför mig när jag kom hem ifrån Statoil med två piggelin i väskan (som jag fick på posten av Emelie, TACK!!) Fick även en till babyhandduk, tack hjärtat!!

Sen vill jag bara säga att resan till Sundsvall var hyffsat jättejobbig, fick jätteont i både rygg och fötter. Men men.. Får väl skylla mig själv som gav mig in på det.. *suck*

Grattis till Mikaela som klarade uppskrivningen idag, you go girl!!


See ya friends..

Sundsvall..?

Idag åker jag med mamma till Sundsvall. Känns lite motigt men vi ska hitta en födelsedagspresent till min kusin som fyller 3 år på måndag. Det är kalas den 29:e så då ska vi ha fixat en fin födelsedagspresent. Blir nog så att vi tar min bil in, den fungerar ju bäst just nu =) Mamma hade nå problem med bromsarna på sin nya så den kan vi inte åka. Tänka sig att MIN bil är den som fungerar bäst för en gångs skull. Känns väldigt ovant. =D

Jag ska till läkaren i morgon iaf.. Får se vad han säger och tycker då. Sen får vi se hur sommaren artar sig. Just nu hoppas jag bara att jag inte får mera ont i ryggen. Idag är det faktiskt ganska okej i ryggen, det gör ju ont och det hugger ju ibland med annars känns det ganska okej faktiskt. Får se hur det känns i morgon.

Nej nu ska jag göra mig klar med det sista, vi hörs i kväll kanske..

Adios amigos!

Aj aj aj..

Det gör riktigt ont i min rygg då och då.. ='(

Jag och Bettan tog oss en litn promenad idag. Först gick vi ner till pappa, i luuuugn och ro. Bettan luktade på allting och jag gick med varsamhet. Hos pappa drack vi massor med vatten och glodde lite på TV. Inge kaffe fick man heller den här gången. Snålt =P Sen gick vi vidare till Åsa och gänget, men det var bara JB hemma. Vi gick ner till Lekparken bakom Kiosken och gungade en stund med Erika som var där. Bente ville väldigt gärna vara med inne i lekparken så hon tuggade sig genom kopplet och kom in. Bettan blev då ensammast i hela vida världen, och det hördes =D Pappa kom och hämtade mig och Bettan sen, för jag gatt hem och koka potäter och ORKADE inte gå hela vägen hem igen.

Så nu har jag kokat potäterna, stekt fiskpinnar och gjort spenatstuvning. Och diskat.

Så nu ska jag lägga mig på soffan och lata mig tills pappa kommer och hämtar maten och Micke boy kommer hem. Då ska jag upp till Gulldalen och gratta Mikaela på 18:s dagen.


Ha det bäst! Puss/M

Midsommardagen-dagen.

Idag är jag hemma från jobbet. Blev inge bra igår..

Ragunda kommun är ju så mån om sina äldre heter det. Dom ska ha det si och så, ett värdigt slut. Absolut, klart dom ska! MEN.. För att få detta värdiga slut på ett långt och kanske slitsamt liv, ska man inte behöva nästan ramla för att det inte finns tillräckliga hjälpmedel. Man ska inte behöva ligga i sin säng en hel dag om man vill komma upp, bara för att det inte finns en rullstol som är utpassad till just Den personen eller för att personen ifråga inte längre orkar stå på sina egna ben och vi i personalen helt enkelt måste slita i personen för att få h*n till/ från rullstol. Det får inte försigå så!

Men nu gör det det. Det finns inte tillräckliga hjälpmedel. "Tillämpa Dhurenwall- metoden." Visst, men för att kunna tillämpa den metoden, krävs det RÄTT HJÄLPMEDEL och oftast att patienten i fråga själv kan hjälpa till. Men med en patient som har haft en stroke och inte längre kan stödja på sina ben, då går inte det. Det går inte att använda en glidbräda, det går inte att anväda ett bälte.

Vi behöver tillräckliga hjälpmedel och inge jävla tjaffs! Nu har jag gjort illa min rygg, som jag redan har haft ont i, och ska i morgon träffa en läkare. Jag kommer troligen inte kunna arbeta i sommar, tackvare att det är för tungt. Och det blir för tungt EFTERSOM att det inte finns tillräckliga hjälpmedel på Björkhammar.

Fy skäms Ragunda komun, ta och börja prioritera VART ni lägger pengarna. Thailand eller äldreomsorgen och barnomsorgen! Idioter....

Jordgubbar..

Jag är så SJUKT sugen på jordgubbar nu.. Det skulle vara sååå jävla gott med jordgubbar och grädde. Några sockerflingor (heter det sockerflingor eller vad heter det egentligen, någon som vet?) och bara mumsa i sig.. Åååh så GOTT! Det finns bara ett, eller egentligen två problem.. För det första så är dom så sjukt dyra. I förrgår kostade en liter jordgubbar på ICA 35 :- igr kostade dom 59 :- LITERN! Helt omänskligt!! Plus att jag inte tål jordgubbar.. Det strular ju till det liiite. Jag kan äta typ 2- 3 jorgubbar men sen är det slut..

Då känns det liite väl dyrt att betala 60 spänn för en liter.......

Midsommarafton.

Idag är det midsommarafton. Hur vet jag det förutom att kolla i kalendern? Värdet, NATURLIGTVIS! Idag är typiskt svenskt midsommar-väder. Mulet, lite småblåst och halv-varmt. Tur man jobbar i kväll då så man kanske slipper att vara ute =) Snart kommer pappa och hämtar Bettan.. Jag kommer sakna henne nu idag.. Och i kväll då jag kommer hem!! Och i morgon när jag kommer hem.. Och sen kommer hon hem förhoppningsvis på söndag medans jag är hemma på timmar.. Man kan ju alltid hoppas =) Annars idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske åker till Ammer och hälsar på Svegarna. Sen lär man väl svänga förbi Gevåg på vägen hem.. Och träffa Härnösandarna.. Eller så väntar jag tills i morgon när Micke kan följa med, eller så åker vi ikväll sedan jag slutat jobba. Då lär dom ju vara snygga =D

I morse när jag vaknade hade Micke skrivit en liten lapp till mig..
"God morgon älskling, hoppas du sovit gott. Ha en bra dag på jobbet så ses vi ikväll när du kommer hem.
P.s det är bara att trycka på knappen till kaffe grejsen. Kyssar"

Haha, kaffegrejsen.. Perkulatorn.! =) Han är så gullig. Han började jobba klockan nio i morse, så han hade som sagt åkt när jag vaknade. Men det gör ingenting, han pussade mig hej då innan han åkte..

Igår ringde jag och fixade elabonnemanget till huset, så vårat abonnemang kopplas in då C kopplas ur. Kanon. Telefon har jag fixat så den flyttas den 3:e tror jag det var och adresserna våra ändras den 1:a. Sen har jag pratat med folksam så hemförsäkringen ändras. Seeen tror jag inte att det var någonting mer som skulle ordnas, inte av det praktiska iaf.. =) Sen är det ju bara allt det andra kvar.. Måste städa ur lägenheten så fort som möjligt också, dom som ska ha lägenheten efter oss vill ju naturligtvis flytta in så fort som möjligt.. Men om vi får nyckeln den 29:e på kvällen har vi ju hela den 30:e att flytta våra möbler, och sen kan jag städa ur lgh under kvällen och kanske in på natten och göra det allra sista den 1:a på morgonen så kan dom få nyckeln den 1:a. Det skulle vara fantastiskt.. Man kan ju börja packa ihop allting så det bara är att bära ut kartonger och skit och sen kunna städa här. *om man ändå hade många händer eller kunde klona sig* Jag vill ju som plocka upp och fixa på en gång i huset med men.. Det får helt enkelt vänta. Jag kan ju inte direkt kräva att någon annan än jag ska städa ur lägenheten. Ärsch det ordnar sig då..! Nu ska jag fortsätta drömma om sängen och hoppas att jag får bra lön så jag kan köpa den + lite till!!


Men ha en bra midsommar mina vänner, kanske skriver någonting mera senare under dygnet..

Puss/ M

För att klargöra..

Jag skulle vilja ha Tinas "tompis". Jag äger inte den lilla söta hunden, det är en väns hund. Det är en engelsk staffortshire terrier ingen Amstaff. Bettan är sötast i hela världen och även tröttast i hela världen efter Sagas bravader. Jag vill hemskt gärna få flytta in i huset den 28:e, men det verkar inte lovande. Jag är hur glad som helst när jag fått veta att paret som var och kollade på lägenheten i veckan VILL HA DEN!! Plus att det är midsommar snart och jag har nya, fräscha sommarkläder.

Kanon listan;

*Köpa nya sängen
*Köpa sängborden
*Köpa nya fönsterlampor (4 st)
*Köpa nya gardinstänger (6st)
*Köpa garndiner (köpte PLYSHGARDINER av misstag)
*Flytta in i huset
*Köpa ny bil


Tummen-ner-listan;
*Lämna tillbaka väldens goaste katt ='(



Nej nu ska jag gå ut tror jag.. Även om det regnar så känns det som att vädret är perfekt för en kort promenad =)


Puss/M

Jag tror..

..jag blivit beroende. Efter att ha provat en endaste gång. Nu känns det skit att inte jag har någon.. Hur ska jag kunna klara mig då? Hur ska jag kunna gå på jobbet i morgon? HUR Petra?! Hur tänkte du när du introducerade mig för den underbara världen av plattat hår? Jag kan inte förstå att jag kunnat ha mitt hår utsläppt tidigare..! Såg ju ut som SKIT! Nu ser ju håret ut som.. Som en ängels hår. Det är ju.. Platt. Mjukt och skiner.. Det glänser.

I morgon, när det underbara gått över, kommer mitt hår se ut som skit igen. Vanliga, gamla, tråkiga, risiga ruffs. SUCK! Petra, du har förgyllt denna dag men samtidigt krossat nästa. Men på ett snällt och oskyldigt sätt. =D

I morgon är det midsommarafton. Då ska jag jobba. Först tänkte jag åka upp till Torpet och träffa Svegarna, sen kanske jag ska upp till stugorna och träffa Härnösandarna. Om jag orkar. Annars kanske jag bara stannar hemma och sköter mig själv, mind my own buissnes lixom. Hur som helst så fick jag lite kläder av min mormor, det var ju snällt! Ett par jättefina linnebyxor som jag tänkte ha i morgon, blåa. Och sen fick jag en vit topp, eller typ lite finare T-shirt som jag oxå tänkte ha i morgon då på jobbet, lite trevligare än att ha Landstings shortan på sig på midsommar. Jobbar sen hela helgen oxå, ledig måndag och tisdag, jobbar onsdag och torsdag men sen är jag ledig fredag, lördag, söndag, måndag OCH tisdag.. På lördag nästa vecka är det ju crousingen här på byn. Den ska jag ut och kika på lite grann och sen fortsätta min packning.. Som jag ännu inte börjat med.. *suck*


Aja.. Nu ska jag göra någonting annat.. Beundra mitt raka, fina, ostruliga hår..

Lite bilder..

             


Fina Saga.


 
Bettan och Saga leker..


Lite fina bilder på fina hundar och snälla Petra. =)

....

Nu fick jag bort det =D

Sommar..

Idag skiner solen från en halvt som halvt blå himel med några inslag av moln då och då.. Den var fruktansvärt varm på förmiddagen då jag var ute och stekte, och då var klockan kanske bara 10 eller så.. Kanske tidigare. Hur som helst så pratade jag med min hyresvärd, och vi kan inte börja flytta in den 28:e som jag hade hoppats, men förhoppningsvis får vi nycklarna den 29:e så man kanske kan börja lite då.. Har jag otur måste jag ta ledigt eller byta den 2:a så jag hinner med och städa ur lgh här uppe i Kånkback.. Vi får se.. Måste ringa E.on och fixa med elabonnemanget.. Hon flyttar sitt den sista juni, så då bör ju jag kunna koppla in mitt den första juli? Ska prata med dom.. Nu vet jag inte vad jag sa göra resten av dagen.. Solen verkar ha gett upp så..

Åt mjukglass på kjorren förut.. Var väldigt gott faktiskt.. Men vilka PRISER dom har på hamburgarna!! När förra ägaren hade det kostade ett 150s skrov med dricka och allt 59:- och nu kostar ett 90s skrov 60!!!  Herregud.. (nu fick min dator mupp.. all text jag skriver blir skiiiiit stort.. )

Aja.. Nu ska jag göra någonting annat..

Ikea.se, here I come!!

Let me breake the ice.

Jag gillar egentligen inte Britney Spears.. Men det är någonting med hennes nyare låtar som jag fastnat för.. Jag vet inte riktigt vad, är det någon annan där ute i stora vida världen som har det likt? (vilken svenska)
Det jag gör nu är egentligen att undvika att behöva packa inför flytten. Men vart ska jag börja?! "Börja med det som du inte använder" Sure, men VART bland det jag inte använder dagligen? Visst jag skulle kunna riva ner varenda liten pinal med grejor i kartoner och sopsäckar, men VART ska jag ställa det sen då? I mitt GIGANTISKA vardagsrum eller? Där är det FULLT mina vänner. Matbord, soffa, barnvagnen, TVn och tvbänken och datorn med datorbordet. Sen fick det inte plats mer i det rummet. Sovrummet är så litet att knappt sängen och korgen till Bettan får plats, ska jag stuva in kartoner där också eller? Vart ska jag då sova när min rygg säger; "nej nu får det vara bra för idag"? Suck.. Do you see my dilemma? (vilket I-lands-problem, mitt nya favorit ord)

Hade jag bara.. Men vänta! Kan man inte ställa skiten ute i förrådet? det borde man väl kunna göra..? Fast det handlar ju om nästan 2 veckors förvaring i ett kymigt förråd.. Kanske det blir förstört.. Fan jag HATAR att flytta!! Börjar ju nästan känna mig lite stressad också, det ska ju EVENTUELLT in ett par i våran lägenhet den 1:a juli, alltså måste vi vara BORTA från lägenheten då. Städat och klart. Har jag tur får vi tillgång till huset redan helgen innan *hoppas hoppas* annars får jag helt enkelt ta ledigt den 2:a och stanna uppe hela natten mellan 1:a och 2:a juli och STÄÄÄÄDA. Sen ska jag åka till ett kaos artat hus.. Nej tack! Ska kolla med hyresvärden om vi kan få börja redan den 28:e, jag är ju nämligen ledig den helgen..

Kan inte nån bara komma och packa och flytta åt mig medans jag sover? =D

min säng

 

Fint va?

Min ensamma tråkiga lediga dag..

            

Min "lunch" fruktsallad.       Min fina Rolf-Sture =D        En GANSKA okej bild på moi.

Det är helt otroligt var tråkigt man kan ha då man är ensam.. Micke jobbad hela dagen igår, men jag var ledig. Idag skulle vi vara lediga tillsammans trodde jag, men ack så jag bedrog mig. Han stack nu vid halv tio och kommer väl hem sen.. Nån gång.. *suck* Aja.. Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Städade ju igår och så.. Kanske ska börja packa, men det är så tråkigt!! Speciellt om man inte har någon annan än hunden att prata med.. Hon är så dålig på att svara, och när hon gör det fattar jag ändå inte!! Helt värdelöst..

Nu är det top 10 The Simple plan på MTV, DÅLIGT!! Men men.. I brist på annat.. Nu har jag glömt bort kaffet, IGEN! Jag kokar ca 5 koppar i våran lilla söta perkulator (ska ta kort nån dag) och det tar alltid slut, men jag dricker kanske sammanlagt 2 koppar. Jag måste hälla bort det hela tiden för det har blivit pissljummet. Äckligt!

Är det ingen som kan komma och packa med mig? *blinkar jättecharmigt*
Nehe, jag gör det väl själv då.. *suck* Nu börjar jag verkligen längta tills jag ska flytta.. Att få göra fint, ha ljus på borden och alla små hyllor.. Mys-pys helt enkelt.. *längtar* Bara att kunna tvätta kläder utan att behöva torka en halv sjö från badrumsgolvet vore ju en dröm.. Nån karriär innom rörmockeri har jag då INTE. Och nej, silvertejp fixar INTE allt! Så det så.. Nån som kan byta en koppling mellan en kran och en slang får HEMSKT gärna komma och fixa det hos mig! =) Jag kan mycket, men inte byta en sån koppling.. Fast kanske man ska försöka? Det är ju inte precis så att det kan börja läka mera, ha ha..

Kanske ska upp till Borgvattnet i måra bitti, om jag orkar dvs, och hämta papi. Han går av sitt skifft vid 7 på morgonen, så då undrade han om jag kunde hämta honom. Kanske kanske.. =P Vi ska nog ge oss på bilbingon med i måra kväll. Min sambo är inte intresserad och så vitt jag vet ingen annan i min ålder heller, så då tar jag med min pappa och en korg (har ingen så det blir en påse) med kaffe och mackor.. Myyyyyysigt. Hoppas man vinner oxå då.

Nej nu ska jag göra någonting annat.. Fortsätta diskutera sport kanske?

Där ser man..

Världen är bra liten. TV tablån med. Men vi börjar från allra första början.

Micke kom hem och var hungrig som ett djur, skyll sig själv som kom hem ca 2 timmar innan jag väntat mig.. *grr* Trodde nämligen han slutade jobba klockan 19 så jag kunde ha maten klar 19.30, men vem dyker inte upp redan 17.45? Min sambo. Hjärtligt välkommen hem naturligtvis men maten var inte ens i närheten på påbörjad.. Men men.. Vi delade upp sysslorna med maten, Micke skar kasslern och jag kokade riset och gjorde såsen. Sen satte sig Micke framför Tradera och kollade på skyltar, igen. Maten blev klar efter en 30-40 minuter och guuuud så himla gott det var. Tog ingen broccoli den här gången, eftersom inte Micke gillar det. Men ist hade jag för mycke sås, så det får jag väl dra ner på till nästa gång då =D Huvudsaken min lilla kock blev mätt. Jag fick naturligtvis halsbränna, men å andra sidan får jag det lite titt som tätt nu för tiden, det är bara att leva med I guess.

Sen låg jag och kollade på TV, det var Joey. Fick nått gott skratt sen diskade jag. (som jag skulle göra tidigare men eftersom att sambon kom hem och sabbade min plan blev det senare) Efter det så ser jag att det börjar visas Avsnitt 1 säs 1 av VÄNNER! IGEN!!! Nu får det väl ändå vara nog eller?! Hur jävla många gånger ska skiten sändas? No offence, men är det inte klart nu? Är vi inte mätta på Vänner-gänget? Aja, kanal 5 gör väl alldeles som dom vill, men jag blev mest irriterad. Satte mig framför datorn nu då och surrar lite med Dario och mami, varav jag fick en blogg adress. Hmm.. *läste läste läste* Blev mer och mer avundsjuk, blev även lite nostalgisk och mindes en massa glada miner i Hammarstrands absolut STÖRSTA lägenhet som hade ett rum med Nalle Puh på väggen tror jag.. =) Tydligen hade hon läst min fjantiga blogg, vilket fick mig att inse att världen är väldigt liten. Hon kanske har suttit i Japan eller Kina och läst MIN blogg (inte för att vara eller verka självupptagen men...) eller skrivit i sin egen.. Ganska coolt hur internet fungerar egentligen. Men nu ska vi inte analysera mer om det.. Det skulle ta ett tag.. =)


Nu kanske vi har fått lägenheten uthyrd!! =) *hoppas hoppas* Nu ringer min favorit pappa, vi hörs!!

Du är visst viktig!

Jag är en sådan människa som.. Jag kanske inte hör av mig jämt, kanske inte svarar på meddelanden dels för att jag kanske inte har möjlighet just när jag får det, eller så vet jag inte vad jag ska skriva. Jag vill inte skriva ett "meningslöst" meddelande, så då skriver jag hellre inget alls.

Vissa kan se mig som kall, som att jag inte bryr mig om personerna jag varit nära tidigare. Men det gör jag. Jag kanske inte visar det så himla bra, men när det verkligen behövs så visar jag min uppskattning och att jag bryr mig. Och det gör jag, MYCKET. Det trodde jag Du visste. Jag har som sagt ganska mycket som pågår just nu i mitt liv, det är ständiga förändringar. Jag har mig själv att tänka på, men också en liten i min mage. Jag har min sambo och mitt arbete att tänka på. Jag ska snart flytta, jag har dåliga och bra dagar. Jag ORKAR inte angagera mig i någonting annat just nu. Inte för att låta som en egoistisk bitch (som jag kanske gör ändå) men jag orkar inte ta tag i Det, oss nu. Jag anser att vi kan gå på sparlåga just nu, du har ditt där och jag har mitt här. Jag kan inte dela på mig, jag kan inte vara på flera ställen samtidigt och framför allt, jag ORKAR inte det. Jag orkar inte ha dåligt samvete över det som varit, jag väljer att inte tänka på det. Det som har varit har varit och det som är är. Jag har förändrats under det här gångna året, till en starkare och mera självsäker person enligt mig, kanske till en "sämre" person enligt vissa. Jag har förändrats, jag prioriterar annorlunda, kan inte Du ta det kanske vi ska ha en paus ifrån varandra. Jag vet att du vill vara delaktig, jag vet att du vill veta hur det går, hur jag mår osv. Men jag vill inte sitta och berätta allting för dig om och om igen, dalta det som varit och tjaffsa om varför det är som det är. Jag kan inte förändra mig själv, och jag tänker faktiskt inte ens försöka för att du ska vara nöjd. Vi har inte samma sammansvetsade personligheter som vi hade, vi har glidit ifrån varandra. Men det gör ingenting hjärtat, vi vet att vi har varandra ändå.

Jag förstår att det är jobbigt för dig, men jag har accepterat att vi är olika och att vi kan vara vänner ändå. Men jag orkar inte med att älta det som varit. Vi har sårat varandra väldigt mycket båda två. Gjort är gjort och skadorna finns alltid kvar. Det vi kan göra är att älta eller gå vidare.

Jag har gått vidare, hur tänker du göra?

Puss Marie

....

   

Mina fina djur.. Bettan och lille Linusen. ,


 

Jag och Erika.                  Emelie och Bettan

Det som inte KUNDE hända..

..hände! Blodet i min arm, TOG SLUT!!

Var till BM idag, allting var bra och jag hamnade PRECIS på kurvan över "normen". =D Sen skulle vi ta det där jävla blodprovena, IGEN. Fram med armen och klistra på jag-tycker-inte-alls-det-här-är-obehagligt-minen och låte henne tömma mig på blod. Jag har alltid tyckt att det ser ut att vara så fruktansvärt mycket blod som dom tar, och haft en gnagande känsla av att KANSKE, vilket är omöjligt, så kommer blodet ta slut. Vad tror ni hände? Hon lyckades pumpa ut två fulla rör och skulle fylla det tredje och sista, vad händer då? Blodet tar SLUT!! Det rinner helt enkelt inte mer.. Slut. Vänster arm var TOM. Eller naturligtvis inte HELT tom, hon hade väl kommit utanför själva ådran eller nått.. Så hon vred och vände på nålen där inne; "gör jag illa dig?" frågar hon så omtänksamt, "nej då, det är ingen fara" säger jag medans jag försöker tvinga bort reflexen att slå till henne. Det gick över i samma ögonblick som hon drog ut nålen och konstaterade att vänster arm vunnit över henne. "Ja men då tar vi och gör om samma procedur, fast på höger arm, det går väl bra?" Fiiiine, gör som du vill. Hur som helst så fanns det väldigt lite blod i höger arm, nästan ingenting. Så nu går jag under smeknamnet "svårstucken". Great!

Fick efter det väga mig, gick bra. Sen fick jag lyssna på bebisens hjärtljud. Det var så himla häftigt!! Ca 130 slag/min det var bra sa hon. Det var lite svårt att höra egentligen, bebisen tänkte nämligen inte vara stilla så pass länge att jag skulle kunna njuta av detta fantastiska ögonblick. Men men.. "vänta bara mamma tills jag kommer ut så ska vi njuta av varandra,  nu har jag inte tid." Ungefär så kan jag tänka mig att bebisen tänkte både under UL och nu idag.. Skit unge <3 =D

Nästa besök är då om ca 3 veckor, 11/7. Då blir det väl samma procedur igen, fast INGE MER BLOD-UTSUGANDE-UR-ARMEN-prov. Nu blir det fingret hädanefter.. *ajajajajajajajajajajajaj*

Nej nu ska jag gå ut i solen med hunden, adios!!

Back..

 ..from work.  

Idag började jag jobba vid halv 4, det är alldeles lagomt tycker jag. Speciellt när det var en sån fin dag som denna. Äntligen börjar det kännas som att det eventuellt kan vara sommar. 
Solen sken och det var varmt och skönt, men eftersom jag är lite förkyld så behöll jag jeansen och tog en kofta. Liite varmt kanske det var, men inte blev jag frusen iaf =D Idag var det ett par och kollade på lägenheten, hoppas att dom vill ha den från 1:a juli. Dom skulle hem och fundera, så skulle dom höra av sig senare. Nu kan man ju bara hoppas. 

Om det skulle vara så att dom vill ha lägenheten så ska vi beställa en ny säng och två sängbord från IKEA. Annars blir det ju dubbla hyror och då får vi nog vänta med sängen och sängborden tills i augusti. Men å andra sidan så finns det lite mer saker som vi behöver köpa; Barnsäng och madrass + spjälskydd. Bilbarnstol och eventuellt ett skötbord med. Det jag skulle få köpa av min farbror är för stort, så vi får nog inte plats med det på toaletten i huset. 

Men då tänkte jag köpa ett sånt som man kan lägga ovanpå tvättmaskinen, så spar man plats där och samtidigt använder det utrymme som finns =D Sen kan man ju köpa hyllor och ställa lådor på med kläder och blöjor och så.. 

Börjar verkligen längta nu tills vi får flytta. Det ska bli så himla skönt att få i lugn och ro flytta in innan h*n kommer. Få bo in sig riktigt så Bettan oxå är bekväm i det nya hemmet och så. Synd att inte Linusen får följa med men.. Jag hoppas att han kommer att få det jättebra att flytta tillbaka till Böle. Tror nog Anders kommer ta god hand om honom =) Don't worry JB, the cat will be fine. ;)


I morgon ska jag till BM igen.. Det ska bli spännande. Micke jobbar ju naturligtvis så jag får åka själv den här gången oxå. Men det är inte så mycket att göra åt, han har ju precis börjat på sitt vikariat, idag faktiskt, så han kan ju inte direkt ta ledigt andra dagen. Men men lite trist känns det ju men.. =/ 


Nej nu ska jag nog ta och borsta tissingarna och sen krypa till kojs. Micke mannen känner sig lite krasslig så kanske jag måste gosa lite och pussa bort det sjuka.. 


Sov gott!! /puss Marie

 


Gulldalen by night.

Jag skulle lägga in dessa bilder IGÅR kväll då jag skjutsat klart människor till Kälarne, men datorn gillade inte den idén så den slutade fungera helt enkelt. *idiot*

     

Tydligen tog jag inte ens i närheten så många bilder som jag trodde. *trist*



   
Här "gymde" jag mig från resten av festen och myste med kissongarna ist. Den jag har i knät kallade jag för "tompisen", tack vare att den var den enda som var vaken och fick däför bli min nya kompis. =D

Efter regn..

..kommer solsken =)

Var hälsad kära sommar, hoppas du tänker stanna längre än sist!

Jaa.. Igår jobbade jag kvällen. Det gick fruktansvärt bra ända tills klockan blev ungefär 7. Då hade jag jobbat i ca 3 timmar och började känna att det gjorde ont. Typiskt. Jag tog det lugnt, stressade inte och försökte att inte lyfta så mycket. Men när man bara är två stycken på kvällen har man inte så himla mycket att välja bland. Men det gick bra ändå, hade inte ont i ryggen då jag la mig i natt. Kom hem från Ragunda vid halv 1, somnade kanske vid 1. Vid 3 ringde pappa och kollade om jag visste vart hans skjuts var. =) Hon hade tagit VBK- bilen och dragit vidare. =) Jag lokaliserade henne och skickade iväg henne på VBK- hämtning. Men han skulle inte med när hon väl kom. Men min sambo åkte med iaf, det var bra. Så dom kom hem kanske vid halv 4, jag och Emelie pratade en liten stund och sen somnade vi nog ganska fort båda två. 06.15 ringer min telefon, då är det pappa. Han vill ha hämtning på Ragunda, han mådde verkligen inte bra. Stackars lilla papi. Som den goda dotter jag är så klev jag upp och åkte och hämtade honom. Kom hem vid halv 7, tänkte, ska jag lägga mig? Äh, jag la mig i soffan under filten tillsammans med hunden och SOMNADE som en sten. Guuud så trött jag var när klockan ringde vid 8 och jag gatt kliva upp! Klockan nio skulle vi åka hemifrån för att hinna in till flyget som gick halv 11. Vi hann med råge och lämnade av tösen och tackade adjö för denna gång. Känns lite trist faktiskt att komma hem nu och hon inte är kvar, tänk att ma n vänjer sig så himla fort? =) Vi ska väl pratas vid lite oftare nu iaf.. Oftare än vart 2:at år =D

Idag är jag leeedig, och efter denna struliga natt med avbruten sömn så känns det ganska skönt. Kanske ska hänka på Kickan och TinaMarie till Kälarne på Veteranmarknad i kväll, men vi får se. Beror på hur trött jag är. Annars stannar jag gärna hemma och bara myser med min sambo. Vi får se.


Nej nu ska jag dricka min Sprite, äta lite karra och lägga mig i soffan.

Btw, jag köpte VÄRLDENS sötaste babyhandduk på IXO House. *fantastisk*


JB är knäpp!

Jag vill tacka min mamma som alltid har stöttat mig, och min bror som har misshandlat mig alla dessa år. Min stora syster ska också ha tack och bock för att jag har haft någon att käfta med och min lillasyster också, bara för att hon är så söt. Så TACK marie! STADGE DIVE * WOOOOOOOOHO *


Jag har FORTFARANDE

Bara regn hos mig..

Lite solsken med faktiskt. Gick och hämtade posten nu på kvällskvisten, jaaa jag har haft hela dagen på mig att hämta den men jag valde att göra det i regnet. Hur som helst så såg jag vääärldens finaste regnbåge. Åh, härligt, jag ska skynda mig in och hämta Mickes kamera för att ta kort på underverket. SJÄLVKLART ska Bettan skita, JUST då. *suck* Hur som helst så kunde jag ju inte lämna henne ute själv, så jag väntade tålmodigt på att hon skulle skita klart. Sen älgade jag in för att hämta kameran, vilket kanske tog totalt 3 sekunder, men SÅ KLART var inte regnbågen ens i närheten så fantastisk som innan shitbreaken. *suck* Aja, nu hade jag ju hämtat kamera helvete så jag tog nått halvtaskigt kort och gick in sen.

Tina Marie var hit förut.. Det var inte igår! =D Vi for ut och åkte med hennes vrålåk och käkade glass.. Åt lite godis och kikade på hennes fina kissongar. Kickan den lilla tösen har magsjuka. *tycker synd om* Tina Marie var dit med piggelin till henne, det var snällt.


Nej undra om man ska ut och gå kanske? Sommarregn får mig att vilja promernera.. Jag vet inte varför.. Det är inte så att jag gillar att bli blöt eller så men.. Det är som lite.. Romantiskt.. =D


Nu är det American Giggalo på TV.


See ya!!

Det är konstigt..

..idag har egentligen bara varit.. Likgiltig.

Jag har egentligen inte åstakommit någonting under dagens lopp. Visst, jag städade bilen, yeay. Men sen då? Jag har varit grinig och sur mot min underbara sambo som bara tar emot hela tiden och jag beter mig som en IDIOT ibland emot honom. Jag klagar på allting. Jag fick som jag ville med maten, sötsur sås med ananas till köttgrytan. Vad gnäller jag om då? Att Micke använt grönpeppar, bara NÅGRA FÅ, i maten för att få lite mera smak. Även om jag HATAR grönpeppar hade jag väl kunnat hålla käften och ätit och sett glad ut? Försynt pillat bort grönpepparn om jag fick nån på tallriken? Neeeeej, här faan ska bitchas om det med. "Hur kan du ha i grönpeppar när du VET att jag HATAR det??" Wanananananana.. Ni vet.. Bitchning. Stackarn som verkligen tycker om grönpeppar i ALLT bara tittar ner och accepterar mitt löjliga utbrott. *skäms* Hur som helst så smakade maten underbart, även om det smakade grönpeppar, och jag tackade så hjärtligt för den.

Att inte Micke lämnat mig som jag beter mig. Nog för att det EVENTUELLT har med hormoner och skit att göra, men jag måste fan ta och skärpa mig.. Jag har skärp mig lite.. Jag gnäller inte SÅ mycket om han inte hängt upp jackan, om han ställt skorna mitt i hallen, om han inte bäddat sängen.. Han lagar ju underbar mat till mig varje dag.


Jag gör mitt bästa för att vara en bra flickvän och sambo.. Jag gör vad jag kan med min, tidvis, otrevliga personlighet

Städat

.. bilen har jag gjort idag. En kille, eller rättare sagt en man, ringde på förmiddagen och ville komma och kolla på bilen kanske ikväll. Fick lite panik eftersom vi fortfarande inte funnit nån annan bil! Fick ett erbjudande igår om ett byte, som jag i pengavärde skulle tjäna på, men det var vissa viktiga detaljer som jag VILL ha i bilen som inte fanns.. Som typ AC. Eftersom att jag har det i Saaben nu så tänker jag inte ta en bil utan AC. Hittade en väldigt fin v70 i Övik för en rimlig summa pengar, men det var ingen AC på den heller. Suck.

Tids nog kommer bilen som jag vill ha =)
Hur som helst så har jag iaf städat ur bilen idag. Dammsugit sätena, dammat invändigt och putsat. Tror aldrig den varit så fin invändigt som den är nu. =) Jag dammsuga i bagaget, det behövdes. Jag hade BARR där bak. (makes no sence) Tänkte tvätta den utvändigt med, men det spelar som ingen roll. Det regna som sagt ute och det är grusväg till och från där vi bor nu, så det kändes som ett slöseri med både energi och pengar.

Micke fick ÄNTLIGEN hans nya kamera idag, som han tjatat om i flera veckor. Okej EN vecka men ändå.. Den var fin och jag ska nog ta och pröva om den "duger" sen. =)


Hoppas att jag hittar en bil snart, börjar kännas lite jobbigt om Saaben försvinner snart och vi inte har någon annan.



Adios amigos, vet ni om en bra kombi bil, let me know!

Sundsvall

var regnigt och kallt. Som alltid då jag är där. Alla säger att Sundsvall är en såå fin stad och den är så mysig, speciellt på sommaren. Men jag har ALDRIG lyckats se det fina i Sundsvall. Antingen har det regnat, blåst eller bara varit tråkigt väder. Nej, jag har ingen speciellt fin bild av Sundsvall.

Men hur som helst så hittade vi lite grejor iaf.. Jag hittade några tröjor som jag kunde ha och lite underkläder.. Det var roligt. Hittade NATURLIGTVIS en massa fina kläder, både till mig och den lilla. Men jag får vänta med det..

Regnet öste ner iaf och mina fötter gjorde såå ONT!! På slutet ville jag bara försvinna och inte gå en METER till. Men jag gatt ju. Vi gick igenom hela IKEA och allt jag köpte var ett par jättegröna diskhandskar.


Så IKEA gick totalt på; 5 kr. =O


Adios, nu ska jag vila ryggen!!

Haha..

Hittade en ganska rolig bild sedan i vintras i Gulldalen.. *denna gulldalen, vad gör stället med förnuftet?*




Jag har bara..

..regn hos mig.

Jag kanske är konstig, men jag älskar ljudet av regn. Det är så mysigt att vakna och höra regnet smattra mot förnsterrutan. Höra hur det rinner i stuprännan.. Är inte det mysigt?

Jag hade en "mys-upplevelse" med min bil och regn. (låter konstigt jag vet men)
Jag hade varit upp till en bekant i Gevåg och när jag åkte hem hade det börjat regna. Det började egentligen med att sterion i bilen slutade spela nått ljud, eller jag fick inte igång den.. När man körde efter 87:an så smattrade regnet så underbart mot vindrutan och jag bara njöt. Kan tänka mig att det är någonting snarlikt som min vän i Östersund menar när han pratar om att "glida hem i natten". Kan det vara så månne?

Denna totala njutning, av tystnaden, av smattrandet på rutan, den ensamma vägen framför och skymten av vad som kan vara solen som går ner i horisonten? När jag kom ner på byn fick man sakta ner i hastighet, men regnet smattrade lika så.. Vindrutetorkaren klarnade min sikt och jag mötte en bil på hela resan.. En volvo.
När jag kom hem ville jag inte kliva ur bilen. Det smattrade tyst nu eftersom att den låtit värre i rörelse. Det var så otroligt mysigt att sitta där i min saab och bara lyssna på regnet och andas. Mys.


Nu regnar det ute och vi ska eventuellt åka till Sundsvall idag. Känns lite gruvsamt, jag brukar inte köra inne i själva Sundsvall. Hatar att köra i den staden. Men det är väl för att man inte är van I guess. Emelie ligger fortfarande och sussar och mitt kaffe är nog klart nu..

Jag gick ut med Bettan i regnet, tror inte Micke gjorde det i morse.. Hon gick en runda på gruset, en liten sväng på gräset, kissade och sen gick hon på bron och ville in. Tråkiga hund. Det regnar ju bara lite grann.. =)


Nej nu ska jag titta på nyhetsmorgon och dricka mitt kaffe ur min nya perkulator. =D

Adios!


Skit väder..

..men jag klagar inte.

Idag har solen skinit mellan molnen.. Den var varm och skön när den var framme men sen blev det kallt..
I morgon ska det tyligen bli regn, trist. Kanske tar en resa till Birsta City med Emelie.. Vi får se.

Jobbar i morgon, det ska bli skönt faktiskt. Det är visserligen ett morgon pass, och ni som känner mig vet vad jag tycker om det, men det ska bli skönt. Blir lite smått hysterisk av att bara gå hemma hela tiden.. Speciellt då inte solen skiner från en klar blå! =D

Fick ett tips idag om en person som kanske vill ha våran lägenhet, det vore ju KANON om personen ifråga ville det. Skulle vara så skönt att slippa dubbla hyror nu de sista månaderna innan det stora. Finns lite annat att prioritera..

Satte ut Saaben på annons idag :( Måste ha en större och bättre bil. *skär i hjärtat*

Nej nu ska jag gå och sova.. Men vi hörs i måra kanske!!

Adios amiogos!

Nationaldagen 6/6 2008

Hänt någonting speciellt? Njae. Inte direkt. Det skickades in tårta på jobbet, mums tänkte ni. Urs tänkte jag, det var toppad med en massa hyvlad mandel. Suck. Ingenting som jag kunde äta med andra ord. Men men.. 5 sorters kakor var det inskickat oxå, de gick ju ner =D Lunchen bestod av skinkstek och potatisgratäng. Och sååås naturligtvis.
Sedan vi serverat lunchen färdigt så åkte jag hem på rast och käkade pytt i panna och stekt ägg. Micke min underbara lilla pärla är så snäll när han lagar mat till mig. =) Sen åkte jag på jobbet och lät A-M gå ut med sin hund i sin timme där som hon promt ska ta. Jenny började jobba halv ett så då kunde ju jag surra lite med henne. =)
Dagen gick faktiskt huffsat fort faktiskt, förutom att det var sjukt varmt inne. Titt som tätt gick man ut på uteplatsen på björken ist för där är det hyffsat svalt på dagarna. Aspens uteplats blir som en bastu på dagarna, solen ligger på hela dagen. Från morgon till sent på eftermiddagen. Vid 8 i morse var det ganska skönt ute där, men efter det blev det näst intill olidligt. Men jag höll mig inne större delen av dagen, tvättade och diskade. Och drack kaffe och vatten.

Sedan jag slutat åkte jag hem, tänkte tvätta bilen men jag ORKADE inte. Så jag åkte hem och fann att min sambo inte dammsugit som han sa han skulle göra, men ist så höll han på och gjorde chiliconcarne i ett stort lass. Dels till oss själva men sen också till min pappa och min farbror till matlåda till veckan. Han diskade och sen åkte han med min bror till Överammer. Där var ju som sagt pappa och Bettan. Under tiden han var borta dammsugade jag och dammade. Sen satte jag mig ute på bron i den kvava värmen och saknade Bettan.

Ringde till pappa nyss och hörde hur det var med min pärla. Hon hade rymt påstod han, kutat efter ett rådjur. HAHA, min Bettan som är rädd det mesta som rör sig, HAHA..

Nu tittar Micke på Populär musik från Vittula, och jag vet inte vad jag ska göra. Tänkte hälsa på Kickan, men hon behagade inte att svara då jag ringde så hon kanske inte vill prata med en tjockis, vad vet jag? =)


Nu orkar jag inte med det här mer, adios!!

AC på Björkhammar?

Knappast. Det luftkonditionerings-grejs som vi har på jobbet är värdelöst. All luft går egentligen bara runt i huset. Det är kvavt och att ha någon dörr öppen ut är väl mysigt men bra värdelöst. Luften ute är lika kvav den så det spelar ingen roll. Jag har egentligen plågats sedan 7.30 idag och svettats.. Mina fötter börjar att ge upp redan nu..
Men men.. Ska snart riva fram dammsugaren och städa lite. Skulle behöva tvätta bilen men.. Gör väl det ikväll då det inte är så himla varmt. Pappa var och hämtade Bettan i förmiddags och åkte upp till min faster i hennes stuga i Överammer och sen skulle dom nog åka in till Östersund till en av mina farbröder. Ska hämta Bettan där troligtvis i mrogon då jag hämtar min släkting på flyget vid 10.


Nej nu ska jag lägga mig i solen en stund innan jag ska städa.


Adios kompisar, skydda er mot solen!! Den är fruktansvärt stark

My feet..

...is killing me!

Så här är det med mig, jag är inte en sån som klagar på värmen men nu har det verkligen nått kokpunkten. Bokstavligt talat. Mina fötter sväller upp som ballonger, ingenting ovanligt om man kombinerar graviditet och värme. Mina fingrar lika så. I vissa lägen ser de nästan ut som korvar. Äckligt!
Det är varmt att ha tjolen på sig, men jag har ju inte så jävla mycke kläder att välja bland direkt. Så det blev tre-kvarts-byxorna som jag haft ungefär sedan sommaren kom, (förutom när jag tvättat dem SÅKLART) trist. Fick ett par svarta av mamma i förrgår, men VEM kan ha svart på sig i denna stekande sol? Inte jag.
Just därför ångrar jag mitt köp av ett svart linne igår på Lindex *stupid stupid*. Men den rosa T-shirten jag köpte och den blåa är bra, kanske liiite varm på dagen men nu på kvällen är det perfekt.

Helt otroligt att det kan vara så himla varmt fortfarande. Undra vad det är för värme i morgon bitti vid halv 7 då jag ska ut med Bettan? Börjar ju jobba halv 8 i morgon. Känns bra nog jobbigt dels att bara kliva upp såå tidigt men sen att jobba hela dagen. Det är så mycket som jag skulle behöva göra innan lördag så det känns inte som att jag har tid att jobba. Men det kommer nog gå bra.

Fick en utemöbel idag, yeay, av min mormor och morfar. Dom hade köpt en ny så då fick vi ta den gamla. Kanon, då slipper vi köpa nån själv. =) Momma var lite orolig för det var flugskit på dynorna som hon inte fick bort, men jag tyckte som HERREGUD det bryr väl inte jag mig om? Huvudsaken jag har någonstans att parkera mitt feta gravid-arsel i sommar värmen när vi flyttat. =D Snart är det dax! Hur som helst så är jag ensammen hemma nu. Eller ja Bettan är ju hemma såklart men.. Micke for till några och skulle grilla tror jag så jag får klara mig själv ikväll. Men det känns ganska skönt, ska gå och duscha och sen fixa mig lite.. Lite vardagslyx sådär..

Om jag orkar =D


Sleep tight my friends. Adios!


Bispgården för hela slanten.

Idag följde jag med Lotta till Bispgården. Hon skulle klippa sig så vi gjorde bispan medans vi väntade. Borglunds, hittade en jättefin vas som jag ville ha men jag gav faan. Handlade på ICA och kollade in fyndet. Vi var på Anitas antik och begagnat men där är det mest.. Bara rörigt tycker jag.

Drack kaffe och åt en wienerbröd på Café Gourmé, älskar hennes wienerbröd. =D

Nu är jag hemma igen och har precis hängt tvätten. Mina fötter gör sååå ont ska ni veta, svullna och ömma. =( Men förhoppningsvis går det bra ikväll på jobbet. Dom ringde från Aspen förut, jag ska tydligen jobba där inne i morgon, dom hade lejt in Emelie för mig på Björken, så jag kunde jobba på Aspen. Här tar man sig friheter men men..
Det spelar ju ingen roll, jag "kan" ju båda avdelningarna..

Måste komma ihåg att prata med min chef oxå angående att mitt datum är ändrat med en hel månad. Kan ju vara bra om hon vet det OM jag inte skulle kunna jobba hela sommaren som det är bestämt. Men vi får väl se hur det blir.


Nej nu ska jag ta och dricka nån liter vatten och sätta mig i skuggan med Bettan en stund innan jag ska tvinga mig ner på ICA och hämta mitt Ellos-paket som kom igår. Spännande om jag kan ha bikinin eller inte..


Adios amigos!

btw..

Var in på Baby proffsen och pratade med dem angående att köpa en hårdlift. Det spelade ingen roll om det var typ en emmaljunga eller så, de flesta vagnar är lika stora. Men jag ska ta och mäta våran och sedan köpa en. Det känns säkrare att ha en hårdlift. Tänkte ni kanske ville veta =D


Adios!

Ultraljud!

Vaknade tidigt i morse, dels av nästäppan, men dels även av all spänning i kroppen. Vaknade iaf vid 5 första gången och gick och snöt mig, men till ingen nytta. Lyckades iaf somna om igen till ungefär halv 7, då vaknade Micke till lite också och vi låg och myste en liiiiten stund innan jag somnade om igen. Klockan 7 ringde Mickes väckare och jag sov såå skönt då ska ni veta. Men men Micke gick och duschade och jag försökte blunda en liten stund till. Tänkte hä på TVn, men hittade inte dosan och ville inte riva och väcka Sanna.

Vi käkade frukost och åkte iväg vid 8 kanske. Skulle på OK och köpa kaffe, vilket tog en FRUKTANSVÄRD tid eftersom det var en massa människor med jobbiga beställningar på en massa mat.. När klockan var 10 över 8 började jag bli stressad. Ni som känner mig vet att jag lätt blir det om jag ska vara någonstans vid en speciell tid. Vi hann iaf i tid och vi fick titta på den lilla som rör sig i min mage. =D

Allting såg bra ut, och h*n rörde sig hela tiden.. Det kändes så himla häftigt att se bebisen, se näsan, fötterna.. Ryggraden, se det lilla hjärtat slå.. Helt.. Obeskrivligt.

Hon mätte huvudet och lårbenet.. Efter ett tag sa hon att jag kunde torka bort det som hon hade smetat ut på magen, en slags gel. Hon berättade att huvudet på en bebis i v 18- 20 var ungefär 40 och min bebis mått var ca 59. Hon fick även inte plats med hela barnet på en och samma bild, det brukar man nästan få i v 18. Det tyckte jag var konstigt, men samtidigt så tänkte jag inte mer på det.

Då säger hon så här; Enligt mina beräkningar, mätningarna och så så är du gravid i 24:e veckan, inte 20:e som vi trott. WHAT?! =S Alltså.. Då är inte mitt beräknade födelsedatum den 30:e oktober längre, utan den 27:e september. Vi har alltså, jag och BM OCH kvinnoläkaren, alla räknat fel med ca 4 veckor. Oj.

Helt plötsligt är det en månad TIDIGARE jag ska få mitt underbara barn, vilket naturligtvis inte spelar någon roll men det är en månad mindre att förbereda allting. Men h*n är lika välkommen iaf.

Som ni kanske förstår har vi glidit runt på ett slags moln idag och inte riktigt förstått det här.. I slutet av september. =D Helt fantastiskt! Som ni även märker så tog vi beslutet att inte ta reda på könet på barnet, det får bli en överaskning.! =)


Jag bjuder på en bild av vårat underverk.


Ute i solen =)

Vi solade ute en massa idag.
Det är väl lika bra jag bjuder på nån bild =)

 En bild på mig, det syns vart man haft linnet *suck*
 Lilla Bettan tyckte det var varmt men tillslut fann hon skuggan.
 Lille Linus gömde sig i skuggan iaf.. Så jag kommer sakna denna katt ='(


Nej nu får ni inga fler bilder. Adios

Uppe med tuppen =D

Solen dominerar i hela landet och brandrisken är stor.
Det säger hon på vädret iaf.

Idag skiner solen från en klarblå himel i Kånkback och, hör och häpna, det blåser INTE.! Idag ska jag vidtaga alla åtgärder jag kan, jag ska smörja in mig med solskydd och sola försikigt. Ledig hela dagen och Micke har bilen så jag kommer inte hälsa på någon som inte är inom Hammarstrands-området. (Om jag inte hämtar pappas bil vilket inte är omöjligt) Brollan kommer i eftermiddag och ska vara Bettan-vakt tills i morgon bitti. Det kommer nog att gå bra. =)
Vi åker in till Östersund ikväll sedan Micke kommit hem från Bispgården och vi har käkat. Lovade att bjuda Robin på mat som tack för att han sover här.

Ska bädda rent i sängen åt honom också.. Och kanske handla mera fil.. Han gillar fil han med tror jag. =D

Hur som helst så ska vi vara på lassa 08.30 i morgon bitti och jag är för trött för att åka in i morgon bitti så då fick vi våldsgästa Sanna, det var ju snällt. Har ett par skitfina helt oanvända jeans hemma som jag NATURLIGTVIS INTE KAN HA. Så kanske hon kan det.. Ska ta med dom och kolla om hon vill ha dom.


Nej nu ska jag gå och riva ut allt jag äger i garderoben och kolla vad som jag ska dra över mig en dag som denna.. Leds på mina shorts, vill variera. Men jag har ingenting att variera MED. *suck*
Kanske en tjol? Provade den igår och DÅ kunde jag ha den iaf..

Juste, färgade håret igår. =D Det skulle bli ljusare brunt men.. Jag tror det egentligen inte blev nån skillnad eller så blev det om möjligt mörkare än tidigare.. Aja.. Det ser hyffsat ut, och det är jag nöjd med just nu iaf. =D

Solen, here I come!

Promenad.

Vi skulle gå ut och gå med hunden en sväng, det var ju så härligt väder ikväll! Vi fick en extra liten kompis med oss, kissen Linus =D

        
      Är han inte för fin våran lille Linus? =D

I have

A big problem..

Till vagnen vi köpte var det ingen hårdlift, utan en mjuklift. Visst kan man vän köpa bara en hårdlift?

*Tacksam för svar innan stressen tar över*

---

Kan inte komma på nån rubrik.

Nu har jag varit i bispgården och kollat på handels trädgården. Hittade ingenting.
Anitas antik och begagnat. Hittade en JÄTTEFIN vagga men den hade jag då faan inte råd med.
Sen åkte vi tillbaka på byn och kollade på mitt snart-hem och det såg om möjligt ännu finare ut nu i dag-solen. =)
Sen var vi på Jensen's blomsterhandel och jag fann en, kanske två blommor som jag skulle vilja ha men ack så dyra de var. Har verkligen annat att lägga pengarna på just nu.. =S
Sen var jag på Ica och köpte en dammvippa...... Jaa jag vet, pensionärsvarning Kickan, I KNOW men.. Tänk så behändigt.. Når på ovansidan dörrkarmen utan att behöva klättra på en stol eller stege.


Tänk så enkelt det blir att städa där det är svårt att nå!!

Goooooooood morning world.

God morgon!
Idag är en underbar dag. Jag vet inte riktigt varför men.. Det känns som att detta kommer bli en bra dag. Micke sussar fortfarande, men det får han göra. Han har ju vaknat tidigt med mig i några dagar så nu får han sova.
Idag skiner inte solen från en klarblå men det gör inte så mycket. Då känns det lite bättre att putsa dessa förbannade fönster.. Någonting som jag HATAR men som måste göras. Suck.

Glömde berätta en fruktansvärt rolig grej igår. Eller.. Det är roligt om man känner I-L och om man var där ungefär. Men hur som helst. Vi har haft ytterdörren öppen på Björken på dagarna för att det varit så varmt och kvavt inomhus. Då kommer det ju, naturligtvis, in diverse äckliga flygfän. Igår var det en gigantisk geting. Jag stod och höll i telefonen åt en av våra patienter som pratade med sin dotter. Då ser jag detta snuskiga djur komma flygandes. Ursch. Jag ropar på I-L och säger åt henne att vara go att UTROTA aset. Så med flugsmällan i högsta hugg beger sig hon på geting-utrotning. Det började bra med att den höll sig inne i köket vid lysröret ovan diskhon. Den fick sig någon smäll men den jävlen var ju snabb så det tog inte riktigt. Den började bege sig längre ut i köket och I-L vifftade för allt vad hon var värd. (Såg fruktansvärt festligt ut) Den fick sig en rejäl smäll, ja jag vet vissa kan se det som djurplågeri men jag ser det som självförsvar, och flög ut i hallen. Efter SPRINGER I-L med den röda lilla flugsmällan i högsta hugg. Där står jag, håller på att DÖ av skratt men jag håller ju i en telefonlur så jag får stålsätta mig, vilket INTE var lätt. Sen kommer I-L och deklarerar segern över geing-helvete, skam den som ger sig!

Det är ju en liten smakbit på hur roligt vi faktiskt har det inom äldreomsorgen..! =D

...

Jag tror jag vill färga håret i morgon. Jag är brun nu.. Något förslag anyone?

Det gick bra

Det gick bra att jobba idag. Nästan allting flöt på som vanligt.. En ganska lugn dag med andra ord. Solen var snäll med oss och stekte inte allt för mycket. Men GUD så skönt det ska bli att vara ledig nu efter att ha jobbat 5 kvällar i rad. Men jag vet inte vad jag ska göra bara.. Beror på vädret. Skulle behöva putsa dessa förbannade fönster men.. Jag vet inte. Vem vill det då det är soligt och sommar?

Micke sover i soffan och Bettan ligger nedanför och sover. Endast jag är vaken =D Solen börjar spricka fram efter det mulna vädret vi haft på eftermiddagen med lite regn stänk. Undra om man ska väcka Bettan och gå ut med henne..?

Mina fötter är alldeles uppsvullna idag med.. Igår var det värre men idag är inte mycke bättre.. Fingrarna med.. Kan inte ha några ringar alls. Inte om jag vill kunna ta av dem dvs =D Ont i ryggen har jag också, förbannade skit.


Aja nu ska jag också kolla lite på catalog.se, IGEN. Tipsade Petra så nu blev jag sugen.. Mer gardiner kanske? =D

Sommar och sol!!

Nu har jag legat ute en bra stund och tvingat mig att ligga på mage, vilket känns VÄLDIGT obehagligt.. Tittade i Bauhouse-reklamen och fann faktiskt en ganska fin utemöbel. Men vi får se vad vi skaffar oss.. En helt vanlig hederlig plastmöbel fungerar lika bra det =D Huvudsaken man har någonting att sitta på i sommar.
En grill ska vi skaffa oss också, vad för slags grill vet jag inte. Visst hade det varit häftigt att ha en flådig gasolgrill men.. En helt vanlig klotgrill är minst lika bra!

Idag har jag hunnit med massor egentligen, redan. Jag vaknade vid halv tio, helt otroligt, jag har lyckats bryta det dåliga mönster jag kom in i för några dagar sedan. =) Hur som helst så har jag bytt lamporna i halvljuset på min Saab, HELT själv! *in your face Martin, jag kan jag med*

Sen har jag ätit frukost, kokat kaffe OCH hunnit njuta lite av sommaren. Kan knappt fatta att den är här, redan! =D

Om några få dagar fyller Petra 20. Då tänkte jag faktiskt åka och gratta henne. Och passa på att få se lägenheten hennes =D Ska köpa någonting fint till henne i Östersund på onsdag.
Man måste vara rädd om de vänner man har, kom ihåg det folk's!!

Nej nu ska jag dricka upp min 3:e påbörjade kaffekopp och sen åka ner till pappa och klippa honom innan jag börjar jobba igen halv ett. Detta kommer att bli en dryyyyg dag mina vänner..


Ha det så bra i värmen till nästa gång!

RSS 2.0