Åååh!

Ska man måsta vara ett geni för att kunna svara på ett mail? Tydligen..

Hur som helst Kristina, jag ska dit till henne i morgon, Wish me luck.. Vad var anledningen till ditt nekande då? (om man kan säga så?) När har du din semester då? Tur dom är snälla med dig upp på gisselgård. =)

nu ska jag till min chef och skriva en arbetsskaderapport..


See ya!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

jadu, man tycker att dom borde vara kunnig men de e skrämmande hur många som e raka motsatsen.. jag håller tummar o tår för att du blir sjukskriven.. mm ja känner samma jag, aldrig mera hon. kände mig verkligen kränkt.. o när ja sa till BM hur de var, då sa hon bara typ "hon kanske hade en dålig dag"... Hur i hela HELVETE kan man ursäkta sånt me de?!!!

Nej fy.. blir så förbannad så..



O för mig så satte ju värkarna igång för tidigt, i v.30!! o då när tillslut fick stopp på det så sjukskrev dom mig i östersund i 2 veckor, för före v.32 e mest kritiskt men de e inte utom fara sen heller. lungorna e inte färdigutvecklade osv. så dom ville ja skulle vara fortsatt sjukskriven sen..

hopp, fick ringa å prata me en denna då..

vet du va människan säger?!!

" Ja men de spelar ju ingen roll om bebisen kommer efter v. 30 .. de har ingen medicinsk betydelse.. så för de sjukskriver ja dig inte.. de ska väl vara ryggen då isåfall, om den blir värre.. "



Men hur fan kan man som läkare säga att de inte spelar någon roll?! de e klart som fan att de gör!! de e väl av nån anledning dom vill att man ska gå hela 40 v...!!!!

grr.. nej huvva..



Kram

2008-06-25 @ 15:46:12
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0