Det är konstigt..

..idag har egentligen bara varit.. Likgiltig.

Jag har egentligen inte åstakommit någonting under dagens lopp. Visst, jag städade bilen, yeay. Men sen då? Jag har varit grinig och sur mot min underbara sambo som bara tar emot hela tiden och jag beter mig som en IDIOT ibland emot honom. Jag klagar på allting. Jag fick som jag ville med maten, sötsur sås med ananas till köttgrytan. Vad gnäller jag om då? Att Micke använt grönpeppar, bara NÅGRA FÅ, i maten för att få lite mera smak. Även om jag HATAR grönpeppar hade jag väl kunnat hålla käften och ätit och sett glad ut? Försynt pillat bort grönpepparn om jag fick nån på tallriken? Neeeeej, här faan ska bitchas om det med. "Hur kan du ha i grönpeppar när du VET att jag HATAR det??" Wanananananana.. Ni vet.. Bitchning. Stackarn som verkligen tycker om grönpeppar i ALLT bara tittar ner och accepterar mitt löjliga utbrott. *skäms* Hur som helst så smakade maten underbart, även om det smakade grönpeppar, och jag tackade så hjärtligt för den.

Att inte Micke lämnat mig som jag beter mig. Nog för att det EVENTUELLT har med hormoner och skit att göra, men jag måste fan ta och skärpa mig.. Jag har skärp mig lite.. Jag gnäller inte SÅ mycket om han inte hängt upp jackan, om han ställt skorna mitt i hallen, om han inte bäddat sängen.. Han lagar ju underbar mat till mig varje dag.


Jag gör mitt bästa för att vara en bra flickvän och sambo.. Jag gör vad jag kan med min, tidvis, otrevliga personlighet

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej, ja pröva o köp några stödstrumpor. Dom hjälper.. =) Läste ditt inlägg, hormoner ställer till mkt. Men, de är ett stort steg att inse fakta, att man faktiskt är överkänslig, beter sig dumt och fånigt, å kan erkänna de för sin älskade. =)

De bästa är att man erkänner problemet och försöker jobba på det. =) Starkt gjort.

Hejja hejja.

Ha en fin dag, hoppas de gå bra me spekulanten på bilen.

Kram

2008-06-12 @ 15:51:42
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0