Efter regn..

..kommer solsken =)

Var hälsad kära sommar, hoppas du tänker stanna längre än sist!

Jaa.. Igår jobbade jag kvällen. Det gick fruktansvärt bra ända tills klockan blev ungefär 7. Då hade jag jobbat i ca 3 timmar och började känna att det gjorde ont. Typiskt. Jag tog det lugnt, stressade inte och försökte att inte lyfta så mycket. Men när man bara är två stycken på kvällen har man inte så himla mycket att välja bland. Men det gick bra ändå, hade inte ont i ryggen då jag la mig i natt. Kom hem från Ragunda vid halv 1, somnade kanske vid 1. Vid 3 ringde pappa och kollade om jag visste vart hans skjuts var. =) Hon hade tagit VBK- bilen och dragit vidare. =) Jag lokaliserade henne och skickade iväg henne på VBK- hämtning. Men han skulle inte med när hon väl kom. Men min sambo åkte med iaf, det var bra. Så dom kom hem kanske vid halv 4, jag och Emelie pratade en liten stund och sen somnade vi nog ganska fort båda två. 06.15 ringer min telefon, då är det pappa. Han vill ha hämtning på Ragunda, han mådde verkligen inte bra. Stackars lilla papi. Som den goda dotter jag är så klev jag upp och åkte och hämtade honom. Kom hem vid halv 7, tänkte, ska jag lägga mig? Äh, jag la mig i soffan under filten tillsammans med hunden och SOMNADE som en sten. Guuud så trött jag var när klockan ringde vid 8 och jag gatt kliva upp! Klockan nio skulle vi åka hemifrån för att hinna in till flyget som gick halv 11. Vi hann med råge och lämnade av tösen och tackade adjö för denna gång. Känns lite trist faktiskt att komma hem nu och hon inte är kvar, tänk att ma n vänjer sig så himla fort? =) Vi ska väl pratas vid lite oftare nu iaf.. Oftare än vart 2:at år =D

Idag är jag leeedig, och efter denna struliga natt med avbruten sömn så känns det ganska skönt. Kanske ska hänka på Kickan och TinaMarie till Kälarne på Veteranmarknad i kväll, men vi får se. Beror på hur trött jag är. Annars stannar jag gärna hemma och bara myser med min sambo. Vi får se.


Nej nu ska jag dricka min Sprite, äta lite karra och lägga mig i soffan.

Btw, jag köpte VÄRLDENS sötaste babyhandduk på IXO House. *fantastisk*


Kommentarer
Postat av: Sandra

hej. ah.. sikken tur det.. =) hehe jao, kolla på bilpunkten örebro. mkt bra bilar till bra priser. han hade för tillfället ingen audi inne, men han hämtar ju bilar mest hela tiden så ett tu tre dyker de kanske upp nå.. =)

Hoppas din helg vart bra..

Hen regne de för tillfället.

Kramen

2008-06-15 @ 10:56:41
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0