Midsommarafton.

Idag är det midsommarafton. Hur vet jag det förutom att kolla i kalendern? Värdet, NATURLIGTVIS! Idag är typiskt svenskt midsommar-väder. Mulet, lite småblåst och halv-varmt. Tur man jobbar i kväll då så man kanske slipper att vara ute =) Snart kommer pappa och hämtar Bettan.. Jag kommer sakna henne nu idag.. Och i kväll då jag kommer hem!! Och i morgon när jag kommer hem.. Och sen kommer hon hem förhoppningsvis på söndag medans jag är hemma på timmar.. Man kan ju alltid hoppas =) Annars idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske åker till Ammer och hälsar på Svegarna. Sen lär man väl svänga förbi Gevåg på vägen hem.. Och träffa Härnösandarna.. Eller så väntar jag tills i morgon när Micke kan följa med, eller så åker vi ikväll sedan jag slutat jobba. Då lär dom ju vara snygga =D

I morse när jag vaknade hade Micke skrivit en liten lapp till mig..
"God morgon älskling, hoppas du sovit gott. Ha en bra dag på jobbet så ses vi ikväll när du kommer hem.
P.s det är bara att trycka på knappen till kaffe grejsen. Kyssar"

Haha, kaffegrejsen.. Perkulatorn.! =) Han är så gullig. Han började jobba klockan nio i morse, så han hade som sagt åkt när jag vaknade. Men det gör ingenting, han pussade mig hej då innan han åkte..

Igår ringde jag och fixade elabonnemanget till huset, så vårat abonnemang kopplas in då C kopplas ur. Kanon. Telefon har jag fixat så den flyttas den 3:e tror jag det var och adresserna våra ändras den 1:a. Sen har jag pratat med folksam så hemförsäkringen ändras. Seeen tror jag inte att det var någonting mer som skulle ordnas, inte av det praktiska iaf.. =) Sen är det ju bara allt det andra kvar.. Måste städa ur lägenheten så fort som möjligt också, dom som ska ha lägenheten efter oss vill ju naturligtvis flytta in så fort som möjligt.. Men om vi får nyckeln den 29:e på kvällen har vi ju hela den 30:e att flytta våra möbler, och sen kan jag städa ur lgh under kvällen och kanske in på natten och göra det allra sista den 1:a på morgonen så kan dom få nyckeln den 1:a. Det skulle vara fantastiskt.. Man kan ju börja packa ihop allting så det bara är att bära ut kartonger och skit och sen kunna städa här. *om man ändå hade många händer eller kunde klona sig* Jag vill ju som plocka upp och fixa på en gång i huset med men.. Det får helt enkelt vänta. Jag kan ju inte direkt kräva att någon annan än jag ska städa ur lägenheten. Ärsch det ordnar sig då..! Nu ska jag fortsätta drömma om sängen och hoppas att jag får bra lön så jag kan köpa den + lite till!!


Men ha en bra midsommar mina vänner, kanske skriver någonting mera senare under dygnet..

Puss/ M

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0