Så här är det alltid..

Jag är inte bitter. Jag är inte missundsam. Jag vill inte vara gnällig. Jag vill inte vara krävande. Jag vill heller inte vara ensam. Men nu sitter jag här, en fredag kväll. Ensam. Sjukskriven, halv ont i ryggen och ensam. Kul. Mitt hem ser ut som ett jävla skal. Ekbordet är utburet i släpvagnen. Barnvagnen är utlagd i bagaget på Saaben. Bettan ligger i sin korg och sover och Micke är inte hemma. Som vanligt. Jag har en massa kläder i tvättkorgen, men jag VILL inte tvätta. Jag VILL inte hänga tvätten inne. Jag vill inte.

I morgon tänkte jag kliva upp ganska tidigt, åka och handla som jag inte heller orkade göra idag, sen hem och packa. Kanske eventuellt bege mig upp till Hammarbacken och kolla om det är nå folk. Lär det säkert vara. Fick iaf tag i de där gardinstängerna som jag inte fann på Rusta i Östersund. Dom fanns i Sundsvall. Tack Kickan, Tina, Kattis, Hedda, Sara och Donny för att ni offrade er för min skull och gick på Rusta i Birsta. Tack ni är guld värda!

Blev bjuden på jättegod middag idag hos svärmor. Spagetti och köttfärsås. Muuuums. Det var gott dels för att vi satt ute på balkongen på skalis och käkade sen bara för att det inte var jag som gatt diska sen. Bara det kändes så fantastiskt undebart. Erika charmar mig mer och mer för varje gång jag träffar henne. Det bara bubblar ur ord från tösen nu, allt möjligt. Hon berättade att hon varit och badat idag, ba-da. Hon visade hur hon hade plskat vatten och råkat skvätta ner mamma. För att sen NATURLIGTVIS inse att det var ju skitroligt att skvätta ner mamma så det började hon göra medvetet efter ett tag. Haha, gullunge.

Nej nu börjar jag bli matt själv på det jag skrivit. Nu ska jag nog lägga mig i soffan och kolla på mitt elände till hem och sen sova och sura tills Micke kommer hem.

Adios!

Kommentarer
Postat av: Kickan

Hööööö! Hold your horses! Det var bara jag o kattis som var på rusta! Heder åt oss två tack!! =)

2008-06-28 @ 01:02:48

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0