Sommar och sol!!

Nu har jag legat ute en bra stund och tvingat mig att ligga på mage, vilket känns VÄLDIGT obehagligt.. Tittade i Bauhouse-reklamen och fann faktiskt en ganska fin utemöbel. Men vi får se vad vi skaffar oss.. En helt vanlig hederlig plastmöbel fungerar lika bra det =D Huvudsaken man har någonting att sitta på i sommar.
En grill ska vi skaffa oss också, vad för slags grill vet jag inte. Visst hade det varit häftigt att ha en flådig gasolgrill men.. En helt vanlig klotgrill är minst lika bra!

Idag har jag hunnit med massor egentligen, redan. Jag vaknade vid halv tio, helt otroligt, jag har lyckats bryta det dåliga mönster jag kom in i för några dagar sedan. =) Hur som helst så har jag bytt lamporna i halvljuset på min Saab, HELT själv! *in your face Martin, jag kan jag med*

Sen har jag ätit frukost, kokat kaffe OCH hunnit njuta lite av sommaren. Kan knappt fatta att den är här, redan! =D

Om några få dagar fyller Petra 20. Då tänkte jag faktiskt åka och gratta henne. Och passa på att få se lägenheten hennes =D Ska köpa någonting fint till henne i Östersund på onsdag.
Man måste vara rädd om de vänner man har, kom ihåg det folk's!!

Nej nu ska jag dricka upp min 3:e påbörjade kaffekopp och sen åka ner till pappa och klippa honom innan jag börjar jobba igen halv ett. Detta kommer att bli en dryyyyg dag mina vänner..


Ha det så bra i värmen till nästa gång!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hejsan..

Uscha inge bra att du brände dig.. Hur känns de nudå? Hoppas att de gå bra för dig o jobba idag..

De gick bara bra i stan igår, kom iväg sen men vi hann de vi skulle =) .. Jaha var det? Märkte inte av något sånt iaf, vi var bara på barnens hus å coop å sen for vi hem.. =) Okej vad skönt, då behöver ni inte bry er om boende än på ett tag iaf då..

Kram

2008-06-01 @ 13:00:30
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Linda

Åh, låter ju jättehärligt det där huset!! Kan knappt vänta tills vi hittar nåt hus! Enda kruxet är ju bara att vi ska flytta närmare nån stad, typ sollefteå, så jag kan söka jobb på sjukhuset och Anders fortfarande kan jobba kvar på Z-lyften om han inte hittar nåt annat.. plus att jag måste ju plugga klart först, så vi är nog fast i den här lägenheten i ett år till i alla fall, men det överlever jag :)



Vi stack upp till min brorsa i Lycksele som fyllde 18 i fredags och överraskade han! Så vi var ut på krogen och hade allmänt roligt :) hehe

2008-06-01 @ 18:34:27
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Petra

DU ÄR SÖÖÖÖT! <3

2008-06-01 @ 21:27:00
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0