Sommar..

Idag skiner solen från en halvt som halvt blå himel med några inslag av moln då och då.. Den var fruktansvärt varm på förmiddagen då jag var ute och stekte, och då var klockan kanske bara 10 eller så.. Kanske tidigare. Hur som helst så pratade jag med min hyresvärd, och vi kan inte börja flytta in den 28:e som jag hade hoppats, men förhoppningsvis får vi nycklarna den 29:e så man kanske kan börja lite då.. Har jag otur måste jag ta ledigt eller byta den 2:a så jag hinner med och städa ur lgh här uppe i Kånkback.. Vi får se.. Måste ringa E.on och fixa med elabonnemanget.. Hon flyttar sitt den sista juni, så då bör ju jag kunna koppla in mitt den första juli? Ska prata med dom.. Nu vet jag inte vad jag sa göra resten av dagen.. Solen verkar ha gett upp så..

Åt mjukglass på kjorren förut.. Var väldigt gott faktiskt.. Men vilka PRISER dom har på hamburgarna!! När förra ägaren hade det kostade ett 150s skrov med dricka och allt 59:- och nu kostar ett 90s skrov 60!!!  Herregud.. (nu fick min dator mupp.. all text jag skriver blir skiiiiit stort.. )

Aja.. Nu ska jag göra någonting annat..

Ikea.se, here I come!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

hej. jo skojjar du,fan va folk. vart kommer alla ifrån! krypit fram från hål i marken?! S haha.. =)

påtal om priserna, prisökningen beror på att alla råvaror gått upp. de e mkt dyrare med allt, å då måste dom höja tyvärr.. De e ju krasch i usa.. å de påverkar allt.

va spännande, snart flyttar ni.. =) kul..

kram

2008-06-19 @ 15:51:26
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0