Aaah..

Godag! Vilket UNDERBART väder vi har haft idag! Vaknade halv nio, men låg kvar i sängen och myste till iaf kvart över 9. Micke vaknade och suckade över hur tidigt det var och över hur pigg jag var. Jag sa åt honom att somna om så skulle jag gå och duscha. Så då gjorde jag det. =) Men när jag duschat klart var kaffet kokt och de stekta äggen på G. =D Vi åt våran goda frukost ute på bron i solskenet. =)

Sen ringde mamma och frågade om vi ville följa med till Solle, så det gjorde vi. Hittade två st BHar och två jättefina neutrala bebis pyamasar. =) Kan vara bra att ha några i olika storlekar att välja bland sen =)

Micke hittade en inredningsbutik med mega rea så han köpte 6 rödvinsglas, en mortel i marmor, två vispar, två stekspadar tror jag det var och.. En vinkaraff och en stor glas.. Nånting som han enbart köpte för att den var "cool". Sidär sidär.. =)


Lyssnar på några låtar ur Madonnas nya skiva, bra få som är bra.. Nu bytte vi till Nightwish ist.. Där pratar vi om MUSIK =D


Aja nu ska jag ta och äta någonting lätt innan jag och Micke ska upp till mamma och grilla. Gott gott..
Entrecot (stavning?), klyftpotatis och bea. Mamma och dom ska nog äta flintastek tror jag..
Juste, man fick fylla upp en glas-grej med valfri olja på Coop i Solle, för 30 kr så det gjorde vi. Kan vara fint att ha som dekoration eller i-nödfall-olja till sallad =)


Ha det bra i sommar-värmen!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja de hoppas jag med.. =) de bästa är ju att pröva produkterna själv så får dom avgöra själva, då är de ju jättebra att vi har en garanti- inte nöjd efter 30 dagar- pengarna tillbaka.. Tack.. =) låter bra det.. Haha ja just, men du fick ju en rätt så god pizza ändå då.. =) Och låter som om ni gjorde lite fynd i solle :) Kram

2008-05-25 @ 01:14:13
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0