Denna pollen..

Jag tror jag blir GALEN!! När ska den sista, tjuriga förbannade björken slå ut så elendet tar SLUT?! Det kliar i halsen, då tar jag en tablett mot det. Fungerar EJ. Det kliar i näsan, "spray spray". Ingen hjälp, det kliar inte men täppan är kvar. Ögonen sviiiider och kliar, ögondroppar som skulle vara sååå bra. Ingen funktion! GAAAH! Ska det verkligen vara så?!

Träffade  M på jobbet, hon har samma problem. Ingenting hjälpte dierkt på henne heller, och hon hade fått på recept av en läkare.. Men det fungerade inte heller.. Suck pust stön, hur ska det gå för oss stackars pollenallergiker? =(

Igår var vi och grillade i Fjäl. Flintastek och potatisallad. MUMMA! Sen åkte jag, M och C till Lit med racer Cryslern och köpte godis. När man ska över den lilla bron ifrån Lit så är det ett rödljus. Bron är så smal att det bara går att åka en bil i taget. Hur som helst så på vägen TILL Lit fick vi grönt, men från Lit var det värre.
Till och börja med vinglade en äldre herre över bron. Så vi fick ju vänta på honom.
Sen blev det rött.

Det lyste rött. 1 minut. 5 minuter. 8 minuter. Tålamodet börjar ta slut. 10 minuter. Men va f*n, snart är gottat slut. 12 minuter. Men va F***N!! Nu åker jag, rött ljus eller inte!
 
Aja. Det gick ju bra iaf, gottat var nääästan slut när vi kom till stugan igen och de gigantiska myggen hade kommit fram. Jag överdriver inte när jag säger att dom var STOOOORA!! Verkligt stora..


Idag har jag jobbat från 12.30 och lagomt till fikat kom jag ihåg att lyfta på locket till fikat.  Vad ligger inte där om Pannacotta med björnbär! MUMMA! Till middag blev det klyftpotatis och kotletter och sås, TACK Ragunda Kommun för den goda maten! Jag sluta

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0