Helt otroligt!

Godagens!!

Idag hade jag ju trott att jag skulle vara ledig, men A-L ringde vid kvart i åtta och frågade om jag kunde jobba 7.30- 17 på Aspen. Jag är inte den som är den, så visst. =)
Jag klev upp, åt lite frukost och gick ut med hunden.. Väckte min sambo som oxå började jobba 7.30 men som tydligen ansåg att han hade ALL tid i värden.. =) Haha.. Men men..
Jag åkte hem i från vid tio över sju, vill hinna byta om och dricka kaffe ochså innan jag börjar i lugn och ro.

Jobbade hela dagen, pratade en massa med A-L, kommer sakna det nu när hon flyttar =(. Åkte till pappa då jag slutade och hämtade hans tvätt och började tvätta den. Nu när han jobbar borta så hinner han inte med det, eller iaf inte den här veckan. Så jag tvättar åt honom.. =) *snäll dotter*

När jag kommer hem så står det ett stort paket på bron.. Hmm.. Skumt tänkte jag men men.. När jag tittar närmare på paketet så ser jag att det är ju BARNVAGNEN!! Jag fick ju bekräftningsmailet i förrgår om att den var skickad, men jag trodde inte den skulle stå på min bro när jag kom hem IDAG redan!! Men det gjorde den! =)

Var lite jocks innan jag fick ihop däcken och så men nu står det ihop fixad i vardagsrummet.. =)


Aja.. Nu ska jag gå och äta.. Kanske återkommer senare ikväll?


Adios amigos!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej. haha ja jag vet, tiden går fort. kan knappt fatta de själv, tycker nyss man gick och vänta ;) men de är så roligt. =) ah vad spännande, ja de e ju inte alls länge kvar det, vad kul =) har ni bestämt hur ni ska göra då- om ni vill veta könet eller ej? =) hehe, läste att du fått barnvagnen, vad kul.. =) du få ta kort på den nudå så man får se ;) Ha de gott! Kram

2008-05-21 @ 21:33:12
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0