Kliiiiar!!

Att denna pollen aldrig är tänkt att ge med sig!! Jag vaknade nu på morgonen och jag var varken täppt i näsan eller hade kliande ögon.. Jag klev upp, drog på mig min super- duper- sexiga rosa snobben pyamas och gick ut i vardagsrummet. Då börjar det sakta men säkert klia i mitt vänstra öga.. Hmm.. Höger öga har inte just kliat så mycket, det är mest vänster. Sen nös jag 5 gånger tror jag och nästäppan var tillbaka.

Slutsatts av ovanstående; Nej pollen har inte gett med sig ännu.

Igår kväll jobbade jag som en liten tok. Men det gick ganska bra, Emelie hade bakat rabarberpaj under dagen och sparat en bit till mig!! Den var väldigt god, undra om man inte ska ta och göra paj hemma nån gång. Jag menar, hur svårt kan det vara?! =)

Till middag fick vi pannkaka och grädde, var helt okej för att vara färdiglagad pannkaka som är uppvärm. Grädden smakade ingenting, men det är tackvare att den är osötad eftersom det är så många med diabetes.
Till kvällen serverade vi citron kräm och mjölk. Den var faktiskt himla god den krämen, syrlig ungefär som en.. Karamell. =) Både jag och Emelie kände igen smaken att det finns en karamell med samma sak men..

Ni vet, godis = mjukt
Karamell = hårt

Idag iaf regnar det här, surprice att det gör annat i våran kalla del av landet?! Det står två fär mig okända bilar på min gård och pratar högljut och ställer stegar efter väggen. Har ingen aning om vad dom gör här men jag tänker inte fråga heller. Jag håller mig inne i min lilla grotta så får dom göra vad dom vill ute.. Kommer dom in genom ett fönster har jag ju min stora starka skräckinjagande vakthund som skyddar mig..

My ass, hunden skulle bli överlycklig att nån kom och isf pussa ihjäl inkräktarna.. *what a protection*

Ska jobba ikväll med, börjar samm idiotiska tid som igår, halv fyra. Jätte bra om man har någonting speciellt att göra under dagen, men då jag inte har det så suger det. Micke jobbar idag med så jag kan inte hitta sällskapet där heller.. Kickan kanske är ledig idag så kanske man kan svicha upp dit en sväng innan man börjar jobba..


Eller så kan jag ju sitta här hemma och ruttna bort tills klockan slår 15.15 och det bär iväg?!

Har du/ ni nått förslag på sysselsättningen en regnig maj dag?

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0