Men..

Middagen blev desto bättre. Är det inte konstigt att någonting så himla enkelt kan vara såå himla gott? Ta stekt korv, lite pulvermos och en skvätt ketchup och lägg sedan till tunnbröd. Där har du den perfekta middagen.

Lunchen blev ju som bekant en stoor katastrof idag, men middagen blev desto bättre. Nu ska jag bara vänta på att mina björnbär (nyttigt va?) ska tina och glassen (inte fullt så nyttigt men..) bli lite mjuk så är efterätten klar!

När jag puttrade ner på affären tidigare i eftermiddag hade jag siktet inställt på två grejor; potatismos och sköljmedel. Jag använder ALLTID ett speciellt sköjlmedel, det luktar fantastiskt gott. Vad tror du inte inträffar? Det är SLUT! Vad ska jag göra? Lukta, sniffa, lukta lite till. Ingenting är ens i närheten av den klassen som mitt "vanliga" sköljmedel.. Men jag fick ta med mig en flaska med typ sommarblom eller nått.. Suck. Vad gör man inte för att få mjuka trosor?

Vad skulle jag ha köpt om jag förberett mig lite och tänkt efter? Ketchup.. Mjölk.. Kattmat..


Men det gör inget, jag gillar att handla varje dag... ....


Kommentarer
Postat av: kickan

Jag gillar också att handla. det är mysigt. Men vet du vilket misstag JAG gjorde sist jag köpte sköljmedel? jo jag köpte ett som luktade gott i affären, men sen vettefan vad som hände för nu luktar alla mina kläder herrparfym!!!! SKÖLJMEDLED LUKTAR HERRPARFYM! men det är ju för dyrt att köpa nytt, så så länge det finns kvar av det där får jag stå ut med att lukta kille.

2008-05-15 @ 23:06:31

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0