Sommaren..

Är äntligen här!! Och Erika lika så =) Hon hade varit vaken sedan kl 6 i morse, så vi ska snart gå ut i vagnen och sova en stund. Åsa lär väl ringa om en stund och höra hur det går. =)

Vi har varit ute och plockat blommor, lekt med stenarna och bara gått omkring ute. Jag hann ner och handla lite innan Åsa och Erika kom, mackor och lite frukt till Erika. Köpte faktiskt en Orkideé också. Den kostade bara 59 :- och är jättefin. Hoppas bara att jag kan få den att överleva bara =)

Micke håller på och diskar och Bettan går om kring och är lite brydd över den lilla människan som går omkring här och låter så konstigt. =D Någonting som hon måste vänja sig med.

Nu dansar hon till musiken på TVn, just nu spelas det någon låt med Kent. Konstig musiksmak barnet har men men.. Ska nog hinna få henne såld på Nightwish innan tonåren då det inte går att få henne att lyssna alls =D Erika lär ju bli en riktig rebell. =D Nu håller hon på att riva ut alla filmerna.. Igen. Kommer ni ihåg hur det såg ut sist? K-A-O-S. =)


Sen ska jag börja jobba vid halv fyra, känns ganska skönt att man får vara hemma och njuta av det vackra vädret innan jag börjar jobba. Ska snart gå en sväng med Erika och försöka få henne att somna.


Adios Amigo!!

Kommentarer
Postat av: Petra

men tusan, såg precis att du skulle va hemma med den söte. jag ska strax åka till bgården, jobbar kväll. sen jobbar jag helgen :( men till veckan kan väl vovvarna leka och vi dricka kaffe och leka vuxen? ;)

2008-05-29 @ 13:10:39
URL: http://ptjaernkvist.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0