30/9-08

Sista dagen på september månad och de senaste dagarna har varit omtummlande och fulla med spänning, gråt och skratt. Helt fantastiskt. =D

Nu sitter jag här, Micke är och inventerar på Prix och Anna sover i mitt knä. Hon har på sig kläder som hon fick av sin mormor (i en storlek som hon kan ha, dvs 50!) Bettan ligger i sovrummet (säkert i våran säng) och sover hon med.

Idag har jag faktiskt varit väldans effektiv, det började med att vi sovit jättebra hela natten allihop, speciellt Anna. Sen ringde Mattias vid nio och frågade om vi var vakna. Men det var vi inte så han skulle höra av sig sen. Jag ringde HC ang min super svullna höger fot och fick komma redan klockan 11 till Bodlund. Han tryckte, kände och klämde och sen fick jag åka hem igen med uppmaningen att använda stödstrumpor. Yeay..
Sen satt Jaana och Mattias i soffan när jag kom, i pratade, öppnade paket där Anna fick ett par jättefina lila byxor och en jättesöt body, tack Jaana, Mattias och Casper =)
Sen har jag dammsugat, startat en tvättmaskin och myst med min dotter..

I morgon står ringa BVC, ringa BM och sen.. Njuta av livet? =D

Nu ska jag läsa i kapp mig, adios!!

Finaste Anna

Jag kan gissa att fler än Linda är nyfiken på lilla Anna? =P

  
Pappa och Anna
 
Mamma och Anna




That's it for now, jag har mera kort, men dom ligger i min telefon och jag har ingen kabel till datorn.. =)

Välkommen Anna!

Hej.

Nu har vi äntligen fått komma hem ifrån Östersund med våran lilla Anna. =D

Den 26/9, en dag före BF klockan 22.23 föddes våran lilla Anna Kristina Louise. Hon är 48 cm lång och vägde 3020. Alldeles lagomt om man frågar mig =D Allting gick jättebra och barnmorskorna på Östersunds förlossning är fenomenala!

Kommer med en bättre uppdatering senare, ville bara berätta. Tack för alla fina kommentarer, jag svarar en annan dag.


Ha det bra!! Kram Marie, Micke, Anna och Bettan.

26/9-08

Nu åker vi in till Östersund.

Wish me luck!

Himla roligt verkligen..

..att det är så många som läser min obetydliga blogg. Men..

Ni är dåliga på att kommentera.. Igår tex, då hade 53 unika besökare, dagen innan 63 osv.. Men jag hade kanske.. 5 kommentarer, totalt.. Det känns ju inte så kul. Jag vill ju veta vilka ni är och vad ni tycker.
Så nu tycker jag alla skriver följande;

Vad du heter
Vart du bor
och vad du tycker om min blogg.

Tack på förhand! =D

(Btw, det suddiga för mitt öga är försvunnet nu.. Ingen panik, det gick bra..)

Härliga höst!!

Nu har jag varit i Bispgården och käkat lunch med Åsa och Erika. Vi käkade sallad på fiket där och sen drack vi kaffe/te och åt en kaka till efterrätt. =D Det var himla mysigt. Sen har jag och Åsa suttit och pratat om lite dittan och dattan.. Framtiden, Sollefteå, Övik..... You never know what the future brings...

Innan vi åkte till Bispan så var jag och Bettan ute i solen och hade det mysigt.. Tog lite kort,  jag måste säga, jag är ganska så bra =P Enligt mig själv alltså.. Jag vet ju inte var ni tycker..

       


Så.. Det var de korten jag tog.. =D

Någonting är skumt idag..

Vaknade snor tidigt i morse.. Närmare bestämt 06.15. Suck. Micke var vaken, han skulle hämta nån i Bispgården klockan 07.00 och sedan skjutsa den människan till Funäsdalen. Så han hade hämtat ved och gjort en liiiiten varm och go brasa. Hur som helst så vaknade jag då, gick ner, gick på toa, pussades lite med Micke sen och gick tillbaka upp i hopp om att kunna sluta mina blå igen. Eller är mina ögon gröna? Aja.. Hur som helst så gav jag upp kvart i 7 och gick ner. La in lite mer i brasan och satte mig i soffan. Min hund tycker att jag är den sämsta matten någonsin som inte har vett att sova länge längre så hon gick helt sonika upp och la sig själv. Sån är Bettan. Hon gjorde lika dant igår kväll då ingen gick och la sig i tid tyckte hon. Det är ordning på Bettan. =D

Somnade till mellan kvart över 7 och 8 kanske och sen en gång till mellan 9 och 10. Nu kommer vi till den konstiga biten.. Sedan jag vaknade för andra gången, så ser jag lite suddigt på höger öga. Och det går inte bort.

Vad beror det på? Har jag legat och tyrckt på en nerv i en timme så min syn är rubbad för all evighete? Eller kanske bara för en liten stund? Tur Åsa kör till Bispgården och fiket där, annars kanske jag kör av vägen och rakt ner i älven..

Inte coolt, det är kallt i vattnet nu..

En bryskt uppvaknande.......

Det är idag, 24/9, enbart 3 månader kvar tills det är självaste julafton. WHAT??!!

Dvs, det är massor med saker som skall fixas.. Julklappar, julklappar, julklappar julklappar... Ajajaj.....

Sen har vi  en massa födelsedagar framför oss med.. Jenny, Linda, Sofie......... Oj oj oj.. Hur skall detta sluta?!


Sanna, julångesten har infunnit sig.. Tidigare än ifjol.. Då var det iaf oktober.............................

Fantastiska höst.

Snart har graderna sjunkit till min önskade nivå, halsduk-och-vantar-nivå.
Det finns väl ingenting såå otroligt mysigt som att få ha halsduk och vantar på sig? Mysigt mysigt mysigt.. Men jag kan inte ha det nu, jag är så himla varm i kroppen tackvare det lilla element jag har inom mig, så jag skulle bara bli alldeles för varm för det.. Men snart så kommer jag inte ha något extra element inom mig.. Snart kommer jag ha en liten bebis hemma hos mig.. Bara 3 dagar kvar till BF, får väl se när den lilla tänker komma ut.. Just nu så verkar h*n trivas falle' bra, lever rövare som bara den.. =D

Sedan sist? Jaa.. Käkat lunch, blev gräddstuvad pytt och ägg för mig, köttgryta och potatismos (??) för gubben. Fick kalasont i huvudet efter maten så jag tog alvedon och la mig på soffan. Micke for med en vagn till tippen och mamma kom på besök en snabbis. Hade fortfarande ont när Micke kom hem, så vi la oss i soffan båda två och jag tror nog vi somnade båda med. =D Vaknade en timme senare, med huvudvärk fortfarande. Tog oss i kragen och handlade på Prix, träffte Erika och surra lite med henne.

Sen har jag kikat lite på TV och suttit ute på bron och kollat när Micke och Bettan lekt. Annars har jag inte hunnit med nå mera.. Ska väl snart göra nån middag antar jag. Idag blir det korvstroganoff och ris. Mumma. Ska göra en hel korvring, så det blir kvar så jag slipper göra mat i morgon, när inte Micke kommer vara hemma vid middagen..

Vad ska Ni käka till middag idag?

För att klargöra..

Jag vet att GinaTricot har en hemsida men det går inte att beställa kläder ifrån den sidan. Eller kan alla det utom jag?!

Irritersamt..

Speciellt eftersom INGEN SER DET JAG SKRIVER!!!

"403 Forbidden" Förbannade jävla skit...

Jaha?

Om GinaTricot har en nätshop... VARFÖR HITTAR INTE JAG DEN DÅ?? ='(

Jag vill oxå kunna ha kläder ifrån GinaTricot.. Utan att behöva fara 10 j*vla idiotiska mil till Sundsvall

BM

God morgon.

Nu har jag varit hos barnmorskan. Allting såg bra ut, som det alltid gjort =D Bebisen hade växt ännu lite till, så nu var SF-måttet 36. =D Hjärtslagen lät kanonfint, 137/min ungefär.. =) Jag hade lite högt blodtryck idag igen, 120/85 så hon ville att jag skulle ta en U-sticka, igen. Men den visade ingenting, igen. Men men.. Better to be safe than sorry =P

Så nu är det alltså bara 3 dagar kvar tills BF.. Får se om det tänker komma nån bebis då eller om jag ska få vänta en stund till.. =P Fick iaf en ny tid hos bm den 1/10 klockan 11.00 så vi får väl se.

Nu ska jag tjuvkika vidare.. =)


Så där ja..

Dagens uppdrag är färdiga.

Jag skulle ju som bekant dammsuga uppe idag. Gjort. Jag har sedan; bäddat rent i sängen, vädrat täcken, dammsugit madrassen (?! har ju en hårande hund), vädrat både nere och uppe, tvättat, lagat mat, diskat (eller fyllt och startat en maskin) och hängt tvätt. Är jag inte väldigt flitig så säg?

Och ändå har jag hunnit med att sova en stund på soffan..

Undra sa flundra..

Jag börjar bli lite irriterad på GinaTricot.. När ska dom öppna en nätshop?!

Börjar det inte bli dax snart?!

Smoking-hot?

God morgon.

Natten har varit fruktansvärd, dels för att jag måste upp på toa hela tiden och sen eftersom det varit sjukt varmt och SEN eftersom min lilla struthund vill ligga och ta en sjuhelvetes massa plats i sängen, på min sida naturligtvis. Aja.. Hon är ju bra söt så det får väl gå ann.. =P Vaknade vid 8 snåret, men orkade inte kliva upp. Somnade om och vaknade igen vid nio, klev upp och kokade te, använde min nya tekanna =D Fikade med hunden och gav henne medicinen. Hon är så duktig, man ger henne tabletten bara så tuggar hon i sig den.. Mammas duktiga flicka.

Kikat lite på TV, dammsugit upp de skit som min sambo drar in då han "glömmer" att ta av sig skorna när han går in och lite hundhår.. Sen åt vi baguette-skorpor (blev inne i ugnen lite för länge) igår kväll och dom smulade så fruktansvärt så dom for med dom med.. =D

Ska snart dammsuga här uppe och bädda rent i sängen.. Tvätta och kanske ta en prommis?

Men först.. Snoka bland alla bloggar.. Adios!

Nu..

Blire nog mat.. See ya!


(totalt meningslöst inlägg I know.........)

Lite halvkallt..

..tycker jag nog ändå att det börjat bli inne.. Rått som.. *Brr*

Men det kommer nog ordna sig, Micke är nere och tänder en liten brasa =D Undra om vi ska käka nån middag idag? Är inge sugen på mackaroner och köttbullar.. Nog för att det är stuvademackaroner som står på menyn men.. Nej.. Känner mig inte sugen på det. Eller någonting annat heller för den delen..

Nu står iaf den yber-coola dammsugaren nere i mitt vardagsrum (dåligt med kontakter så det var enbart där den kunde stå för närvarande) och ser yber-tuff ut. Den fungerar jättebra, har dammsuge hela nedervåningen innan batteriet som var i den i förpackningen tog slut, så nu står den och laddar upp sig.. Ascool. Ville ju som bekant ha en rosa apparat, men det fanns inte. Svart duger bra, den är nästan tuffare i svart tror jag. Skulle nog ledsna på rosa.

Följde med mamma till läkaren, det gick bra tror jag. Eller jag tyckte då det iaf. Men jag följde ju bara med som extra öron med.. Aja. Sen kom jag hem, surrade lite med Micke innan jag la mig i soffan. Låg och tittade på TV en stund när Micke kom och la sig han med.. Sen somnade vi nog båda två tror jag, vaknade av att telefonen ringde vid 18 tiden.. Shit, snacka om att jag är trött nu för tiden.. Hela tiden. Kan sova jämt.. Men men..

Nu ska jag snoka vidare innan jag ska gå ner och göra mat.. Adios!

Beslutsångest?

En kär bloggvän, som jag anser ska skita i vad alla andra säger, har än en gång tagit det svåra beslutet att sluta blogga. You will be missed....


I survived..

Kvällens tårkalas gick över förväntan. Totalt sammanbrott i slutet, men det hade jag redan förväntat mig. Vilken underbar film. Hur som helst så kom Micke hem lagomt till filmen så jag slapp för det första se den ensam och han fick se den film som jag pratat om i snart ett år.. Vi drack te i reklamerna och jag så gott som stirrade på TVn oavbrutet. Förutom då det var reklam för då passade jag på att mysa med hunden som har så ont. Mammas hjärta.

Idag då? Ja, hade inte mina fötter varit stora som ballonger hade jag nog tvingat mig själv att ta en häääärlig promenad i höstsolen, men vi får se hur fötterna mår framöver dagen. Vi ska köpa dammsugaren idag iaf.. Det har jag bestämt. Jag skulle vilja ha en rosa, men finns inte det så accepterar jag det och tar en annan färg. Jag är inte petig så..

Vid 2 snåret ska jag upp och hämta mamma och följa med henne till läkaren. Sen får jag se om jag skulle följa med JB och hämta Erika på dagis, får se om jag hinner det med. Annars får det väl bli en annan dag =D

Fick en massa snälla ord av en sööt lite kamrat tidigare.. Läs och gotta er i min stjärnglans =D PeeWee.

Kycklingtaco

Jaha, då har jag käkat en god middag. Kycklingtaco och en massa gott. Mumsbabba. Sen käkade vi äppelkaka, eller.. Jaa.. I mitten var det jääättegoda äpplen med kanel på och kanterna var.. Sten-hårda, så att säga =P Men den var väldigt god iaf.. =D Innan vi åkte till middagen så tog jag mig en lååååång dusch och det var såå himla skönt.
Jag gillar min dusch..

Mammas Bettan har fortfarande ont i foten, men hon har fått sin tablett så jag kan inte ge henne nån mera idag.. Jag vet inte vad jag ska göra, det är så hemskt att se henne ha ont!! Mammas älskling.!

Jaja.. Nu ska jag kolla HM och Ellos efter en mysdress.. Wish me luck!

Sen blir det Skicka vidare på kanal5 klockan 20.00, bara att ladda upp med näsdukar och gråta ögonen ur sig med andra ord. Hur ska du spendera din kväll?


Förexten..

När vi kom ut till bilen i Torvalla nu på förmiddagen, så ser jag att jag har bara 2 extraljus numer.. Jag hade 3 st igår när vi åkte till stan det är jag säker på, och nu, idag, har jag bara 2. Hmm.. Tänkte att jag kanske tappat det........? Hur nu det skulle ha kunnat gå till men jag ansåg att det var en ganska rimmlig förklaring till varför ett var borta.

Sen svängade vi in på McDonalds innan vi for hem, jag ville så gäääärna ha en vaniljmilkshake. Dom serverade inte milkshake idag. SÅ jag fick nöja mig med en glass med smartis bitar i.. Nåväl.. När vi kommer ut igen till bilen så går jag och kollar en gång till vid lysena, och ser då att strömkabeln till lampan är avklippt. Vilket betyder att det är alltså någon som allvarligt ha stulit ett extraljus, ett vanligt vitt bosch. Och till råga på allt lämnat 2 lampor kvar.

Är det inte ganska skrattretande? Tillråga på allt så har dom tagit lampan som var spräckt. Vilken miss.


Oceaner..

Efter viss efterfrågan...;

  
Tagna förra veckan, dvs v 39, dvs 38+5.



Idag i v 40, dvs 39+1.

Enjoy friends =)
(snälla bortse ifrån den skabbiga looken i övrigt..)

Home again.

Hur har eran helg varit? Min har varit hård. Dåligt med sömn men annars väldigt skön =D Igår gick vi en sväng på stan, det var fruktansvärt i folk må jag säga.. Bilar först och främst på heeeela parkeringen där jag tänkt parkera. Sen fullt på nästa allternativ.. Då återstod bara; Parkeringshuset på Domus. Suck. Jag gillar verkligen inte att parkera där. Hur som helst så fick vi ändå lov att parkera där. Det gick bra, ingen skadad eller så..

Letade efter det jag sökte och jag hittade det inte. Jag vill inte ha en mysdress som det står blablabla collage på eller nått annat.. Jag vill ha en fin, mysig mysdress utan krussiduller och skit. En helt vanlig mysdress. Som den på Lindex. Som jag inte köpte i fredags. Suck. Åkte dit idag igen innan vi skulle fara hem, men naturligtvis fanns den bara i storlek L och XL. Just my luck. Aja.. En annan gång.

Vi åkte ut till Fjäl igår och hälsade på, det var trevligt. Har nog sällan skrattat så himla mycket som igår. Fick en god glass av Tobbe med =D Bettan gick omkring och verkade ganska nöjd med tillvaron, men idag är det sämre.. Hon har väldigt ont i sin lilla fot, och jag vet inte hur ofta jag kan ge henne medicinen heller? Hon fick en tablett vid 10 snåret, då borde hon väl kunna få en till? Svårt när det inte står.. Hon sover nu iaf, får se om hon verkar ha ont när hon vaknar igen.. Mammas hjärta..

Nej nu ska jag läsa ikapp mig och sen hänga tvätten!

Lördag morgon

God morgon vänner och fiender. (haha precis som om jag har några... Har jag?)
Natten har varit ganska lugn, haft lite svårt att sova bara. Vaknat lite titt som tätt, varit på damernas, trängts med både sambo, hund och tratt och drömt en massa konstigt. Bland annat någonting om en drive-thrue med olika kort med datum och olika namn på.. Hmm.. Konstigt. Hur som helst så har jag tvingat upp min sambo (som kom hem vid 3 tiden) ur sängen, varit ute i solen med hunden, drukit te och tänt taklampan hos min bror. En bra start på dagen med andra ord. Får se om det verkligen blir stan en sväng idag, min sambo ser inte så pigg ut på det. Men samtidigt är inte det mitt fel, han var själv ute igår. Han lovade även att vi skulle gå på stan.. Men men.. Vi får väl se, annars kanske jag går själv lika gärna, vad spelar det för roll? Kommer nog hitta eller inte hitta det jag söker i vilket fall.

Får även se om vi åker hem idag redan.. Kanske stannar tills i morgon med, vi får se..

Jag skulle ju vilja bada badkar innan vi åker hem...

Intense mint

Gday folks..

Jaha nu sitter jag här, igen. Gubben stannade hos mi farbror med brorsan, pappa sover i soffan, hunden sover nedanför mina fötter och jag ska nog lägga mig jag med alldeles strax.. Pizzan vi tillagade smakade bara bra iaf.. Sen for vi till min farbror och spelade lite kort, jag vann inte men jag kom trea iaf. Sen blev det så drygt där så jag och pappa och Bettan for hem. Började kolla på The Fast And The Furious på trean, men jag har sett den förut så jag ids inte se den igen.. I morgon ska jag på stan och kolla efter en mysdress hade jag tänkt, plus att jag ska dammsuga här. Bettan fäller så himla mycke hår så jag ska dammsuga åt pappa. Snällt va?

Neej nu ska jag snoka vidare.. Adios for now!

Middag

Jaha, nu väntar vi på middagen.. Jag och pappa gjorde egen pizza. Micke kom tillbaka tidigare än vi hade förväntat oss så han är också här. Hur som helst så har vi slängt ihop en pizza som tillagas i ugnen as we speak. Mums.

Får se om vi kanske åker ut till min farbror i Kläppe sen, eller hur det blir.Troligen så kommer det bli så.

Sedan sist har jag soooovit lite på pappas soffa, jag har varit på Coop Nära och handlat lite grejor, typ mjölk och skinka. Pratat med pappa och Torbjörn och drukit, hör och häpna gott folk, kaffe. =O

Aja.. Nu ska jag snoka vidare!!!!

Torvalla, I'm here!

Jaha, nu sitter jag här, i Torvalla. Ensam. Pappa skulle åka med två av sina bröder till Bräcke till min faster, vilket han lite lätt förträngt, så jag och Bettan blev lämnade här. Men vi klarar oss. =D Brorsan går fortfarande i skola tror jag, men han kommer väl sen. Var och hämtade mitt paket från HM innan vi åkte hit, tröjan till Micke passade och, hör och häpna, tröjan till mig passade OCKSÅ! =) Kommer passa sedan med, känns skönt! =)

Bettan verkar lite bättre idag iaf, men lite ont har hon nog. Var på apoteket och hämtade ut hennes medicin och så, så nu ska det nog kännas lite bättre snart. Skulle behöva varit ner på stan och kollat efter en mysdress som INTE ruinerar mig.. Men vi får väl se om jag ids ner idag eller om jag kanske väntar tills i måra.. Får se.

Hur ska ni spendera eran helg?

Tillbaka och helskinnade.

Japp, så var en hel dag i Östersund avklarad. Hunden mår bra, hon har fått en tratt och ett litet gulligt rosa bandage. Hon har fått recept på medicin som jag ska hämta i morgon men annars är hon nästan som vanligt, omän att hon har lite ont i tassen. Det gick jättebra att lämna henne i morse, det var nog jobbigast för mig..
Jag och Micke for till pappa och sen drog vi med oss honom på Jula. Det var inte så mycket att hänga i julgranen.. Mycke, mycke grejor och trångt. Iaf så tyckte jag att det kändes så.. Aja, jag köpte en inne/ute termometer iaf.

Vi lunchade på Korvmacken och sen for vi på Lidl. Pappa köpte snus och lite annat plock och jag köpte Onico. Sen tillbaka till Torvalla och slappa en stund. Klockan 16.00 får jag och Micke och skulle hämta Bettan på sjukhuset, fick vänta till halv 5 innan vi ens fick komma in och träffa mammas lilla hjärta, sen strulade det med betalningen, dom fick ingen respons ifrån försäkringsbolaget. Men tillslut så löste det sig och vi kunde betala och fara tillbaka till pappa för att äta. Sen for vi så gott som hem. Och nu sitter jag här. Bettan är ute med Micke och några kompisar till honom och jag sitter ju som sagt här. Har nyss ätit en nektarin.. Mumma.. =D

Hur har eran dag varit?

Nu far vi strax

Japp, mammas lilla älskling har inte fått ätit nån skinka nu på morgonen. Stackars. Det gör nästan ont i magen på en när man inte ger henne nån skinka eller så när man gör mackan.. Lilltjejen.. Står hon där och hoppas hoppas.. Hon är nog jättehungrig. Stackars tjej.

Snart ska vi åka iaf, ska på förredetta statoil och tanka och sen bär det iväg till Östersund.

Wish us good luck.

Go kväll gott folk.

En qvicki innan jag går ner och kikar på Vem ska slå Filip och Fredrik.
Kvällen och eftermiddagen har varit ganska så lugn, har egentligen inte gjort någonting. Bente bus var här och försökte leka med Bettan, men hon hade så ont så hon ville bara vara ifred. Micke var ute en sväng, Bettan följde med men sen ville hon in och ligga i soffan med mig. Stackars älskling.

Lagade middag och sen for vi upp till min mamma och fick en påse (!!) blåbär. Så nu ska vi rensa dom och sen baka blåbärspaj, blåbärskaka........ Blåbär i stora lass =) Åsa ska få lite bär med, så blir Erika glad.

I morgon åker vi in till Östersund från morgonen med Bettan, får nog lämna henne där över dagen. Tänkte fara till Torvalla och hälsa på pappa under tiden och kanske eventuellt fara ner på stan, men vi får se. Skulle behöva lite grejor men som sagt, vi får se. Sen på fredag tar Micke bilen och far till Bydalen, för att kolla in hur det ser ut där och hur det kommer fungera till vintern. Han ska jobba där uppe. Förhoppningsvis får han ett bra schema så han kan komma hem lite nu och då, men annars får väl jag och bebisen åka upp till honom då helt enkelt. Hur som helst så blir jag solo nu i helgen. Kanske ska käka pizza med Åsa och gänget i helgen, det blir nog gott.

Annars så ska jag väl.. Sitta här i grubban och vara ensam, nån som kommer och äter blåbärspaj? =D

Ha en fortsatt bra kväll!

Helt otroligt

Tydligen var inte jag och Dario unika med att ha denna frågeställning..

Kolla här.

HJÄLP!

Heter det en  muffins eller ett  muffins?


Tacksam för svar.............. Inte av dig Dario, du är partisk..

Grattis på födelsedagen!

Älskade Bettan

Min fina tjej.

I morgon klockan 09.20 ska vi vara inne på Östersunds Djursjukhus med världens finaste Bettan.
I morse så ville hon inte gå ut, hon ville inte pinka ingenting. Bara sova som.. Tänkte väl kanske att hon bara var trött men sen såg jag att hon haltade lite. Kollade på höger framtass, och ser att ena klon, den som sitter "längre" upp på tassen, är av. Helt av, väldigt långt in på klon. Jag fick inte röra där, då gnällde min lilla ängel så jag lät det vara så länge. När mamma kom sen så ringde jag till våran lokala veterinär, som naturligtvis hade 2 dagars ledigt nu. Så då blev vi hänvisade till antingen Östersund eller Sundsvall. Ringde till Östersund och dit ska vi alltså i morgon 09.20. Troligen kommer dom måsta operera bort klon, eller "rycka" bort den. Naturligtvis kommer hon att vara sövd men ändå.. Så from 18.00 får Bettan fasta. Bara dricka vatten, inte äta någonting.

Det gör ont i mitt hjärta att se min älskling ha ont.. Mammas stackare..

Och stackars Bente som är på besök och vill leka med sin kompis, som inte vill leka. Stackars Bente hon försöker och försöker leka men Bettan går bara iväg. Det är ju så man vill gråta nästan.. Mammas fina tjej har så ont.. Urs vad hemskt.


Skönt.

Har varit hos barnmorskan nu. Det gick bara bra. Förra veckan var blodtrycket 130/90 och nu låg det på 130/80. Tidigare har jag haft 120/70 men även 120/95 så mitt blodtryck ligger ganska så stabilt, ingenting att oroa sig för iaf =D
SF-måttet var 35 idag, 34 förra veckan. Jag hamnar alldeles precis på kurvan, känns kul. Bebisens hjärtslag var 135 idag, 137 förra veckan och nu har bebisen äntligen fixerat huvudet.. =D Nu är det verkligen nära =D

Jag har naturligtvis gått upp ännu mera i vikt, men U-L trodde mycket av det var vätska. *puh nu får det vara nog med kilon* När jag skrev in mig så vägde jag ynka 53, vilket ändå var en uppgång från mina tidigare 49-50 kg. Nu, idag, när jag ställde mig på vågen visade den.. 77.8.

Jag klagar inte, bara gnäller över siffrorna...

Vill oxå!

Jag blir så himla avundsjuk på alla som har badkar. Jag vill oxå ha ett badkar. Vad har jag då? En liten, trång dusch som man verkligen verkligen inte får plats två i och som man helst skulle vilja utöka med ca 2 m åt varje håll. Men är det ens möjligt att utöka duschen med ca 2 cm? Nej. För när man kommer in på våran toalett, så direkt till höger står tvättmaskinen. Direkt till vänster är det ett element och handfat. Rakt fram är duschen, inklämd mellan handfatet och väggen typ.. I det högra hörnet längre in så är toaletten.. OCh allt detta är inklämp på ca.. 2.5*2.5 m.

Räkna ut vart badkaret skulle stå i den ekvationen. Suck.

God morgon.

Idag vaknade jag, i vanlig ordning, snor-tidigt. Gick ner, damernas och sen ungefär stack gubben en vaaarm kopp te i näven på mig och ledde mig till soffan. Mysigt. Han hade, i valig ordning, tänt upp en liten mysig brasa som knastrade för fullt. Älskar verkligen ljudet av brinnande björkved, det knastrar ju så härligt. Plus att det ger en himla värme.

Sen Micke farit på jobbet fikade jag och Bettan och sen somnade jag i soffan i kanske en halvtimme. Det var himla skönt och jag känner mig så himla pigg nu. SÅ undra var man ska sysselsätta sig med idag då..? Klockan 13 ska jag till BM och lämna U-sticka och kolla blodtrycket igen, hoppas det gått ner sedan sist. Men det vet jag inte, för jag har egentligen inte känt mig nå annorlunda.. Får fortfarande den där "tunga" känslan i huvudet ibland och blir lite yr.. Men det är nog ingen fara. Så länge trycket sköter sig så ska det nog bli bra =D

Vad gjorde jag igår då? Jaa.. Ingenting egentligen.. Micke gjorde jättegod kyckling i ugnen, med Sweetchili-sås och wookgrönsaker. Nudlar blev det till.. Mumma.. Idag ska vi käka rester till lunch och sen tror jag vi skulle äta.. Äh, det ha jag glömt =D Såg på Lindas blogg att hon färgat håret, vill oxå! Men men.. Kanske kollar med Petra om hon vill förbarma sig över mitt strul senare? =D

Men vad ska jag göra med håret då?

Take a bow

Ibland blir jag sådär sjukt sugen på någonting.. Det kan vara allt från piggelin eller ett glas mjölk..

Men två ständigt återkommande saker är följande;
Ettan portion (speciellt om Petra är hos mig =P)
Ett glas Martini med isbitar och en citronskiva på kanten..

Sen kan jag längta lakrits, speciellt sånna som man bara köper i taxfree'n på flyget. Suck.

Fantastiska soffa

Guud så skönt det är att sova på soffan. Av någon annlening så somnar jag alltid i soffan. Trött eller inte verkar det som. Men idag var jag trött. Eller, idag också. Det var bara skit på TV, så jag bestämde mig för att kolla på en film - den blev mupparnas julsaga. Ja jag vet, det är inte jul.. Ännu.. Men snart.. Hur som helst så såg jag ungefär till det andra spöket kom och hämtade Scrooge, sen slocknade jag nog.. Vaknade av att Micke kom och frågade om filmen var bra, då var det eftertexterna som rullade.. =P

Han åkte och köpte halsbränne-tabletter åt mig, så nu kan jag stryka det från listan med.. Men sen har jag tamme fan inte gjort någonting av min sysslolista.. Eller joo.. Plocka ur och i diskmaskingen gjorde jag efter lunchen.. Kanske ska slänga in en tvätt nu då..? Trååååkigt.

Dammsugaren kanske kommer i morgon, I can't wait! =)

Min nya kamrat förhoppningsvis =)


Gissa om den kommer att passa bra i min hand?
Men jag vill nog ha den i.. Grönt?

Onico - ett skämt.

Jag ger upp.
Jag tänker inte stressa idag.
Det finns massa saker jag skulle behöva göra.

Jag ska tanka bilen idag (suck) för den lyser på reserven och det irriterar mig.
Jag ska på apoteket och köpa halsbränne-tabletter.
Jag ska tvätta iaf en maskin med kläder.
Jag måste plocka ur diskmaskinen annars kan jag inte dricka te.
Jag måste koka potatis egentligen för vi ska käka stekt potatis till lunch.

Men hinner jag inte koka päran innan mannen kommer hem äter vi potatismos. Så det så.

Varför är du vaken nu?

God morgon. Här är man uppe med tuppen minsan.. Funderar på vad jag ska göra idag.. Skulle behöva dammsuga, iaf nere.. Men jag vill ha min nya dammsugare först! =P Kvällen igår flöt väl förbi ganska smärtfritt.. Eller inte för mig dock.. Erika kom vid 6 tiden, lagomt till vi skulle käka. Hon ville också smaka lite så hon käkade kasslerlåda hon med. Vi har ju så bökiga stolar, så jag la en soffkudde UNDER barnet så hon nådde upp till tallriken. Haha..

Sen busade hon lite, vi var upp och kikade, kom ihåg att vi bränt oss på lampan i fönstret osv.. Sen tog vi på oss kläder och gick upp till lekparken och gungade, åkte rutchkana och lekte korvkiosk. Joo, hon leker faktiskt korvkiosk. Hon tar lite grus i handen och frågar; "Korv?" Svarar man ja så får du en följd fråga: "benap?" svarar du ja på det får du ÄNNU en följdfråga: "kepup?" Söta unge.. Det finns en "genväg" ovanför vårat hem som leder alldeles bredvid lekparken, igenom en liten skog som.. Där gick vi iaf och bara det var ju himla spännande.. =)

Sen när vi kom tillbaka igen så fikade vi lite, glass med choklad och strössel. Gott. =) Erika skjutsade en nalle i våran barnvagn runt nere, och Bettan tyckte det var himla otäckt. Micke han var trött så han låg och sov i soffan. Lillagubben. =)

Sen var det bara lugn och ro sedan Erika gått hem. Vi kikade på 5an om supermammor, sen kollade vi på CSI NY och till sist I Ditt Ansikte med Magnus Betner. Denna underbara karl. Haha han är så fruktansvärt.. Fantastisk. Älskar att se hans lätta stil som.. Det ser så naturligt ut när han drar sina skämt. Haha..

Idag vet jag inte vad som står på agendan.. Skulle som sagt behöva dammsuga.. Men jag får se.. Kylskåpet hånar mig fortfarande med sin ostädade-nuna.. Undra om jag ska ta och fixa det kanske?

Vad ska Ni göra idag?

Välkommen tillbaka!

Du är inte mer än mänsklig Dario. Välkommen tillbaka till blogg-träsket

Utmanad..

Såg nu i Kickans blogg att jag blivit utmanad:


Fem saker...

Fem saker i min frys:
Piggelin, laxfile, pommes, älgkött och wookgrönsaker

Fem saker i min garderob:
Linnen, t-shirtar, leggins, för små jeans och min snobben-pyamas

Fem saker i min väska:
Plånbok, halsbränna-tabletter, halstabletter, paraply (det är sant) och kalender

Fem saker i min bil:
CD-skivor, våtservetter, små pengar, kvitton och bogseringslina (fråga inte....)

Fem personer som jag utmanar:
Linda, Petra, Sandra, Sanna och Denise

So what?!

Hej!

Dagens timmar har både flygit förbi som dom smygit.. Jag har hunnit med en massa, men ändå ingenting. Jag har inte skurat kylskåpet och rensar där.. Jag har köpt två jungar i rosa till min bro dock.. Vad har jag gjort annars då?

Jaa.. Mamma var hit på morgonkvisten, jag skulle precis kuta in i duschen när hon ringde och frågade vad jag ville ha för fika bröd, hon tänkte kika förbi. Så det gjorde hon, kokade kaffe och jag fick mitt te. Vi surrade en massa strunt och hade trevligt. Gubben kom hem sen vid kvart i tolv och vi käkade lunch i vettig tid idag, så nu börjar det kurra i maskineriet.. Till middag blir det kassler låda.. Mumma..

Inte för att skryta eller så, men fan vad bra fönsterputsningen blev.. Haha.. Så skönt att verkligen kunna se ut igenom förnstren utan att kolla på spindelväv också.. Låter kanske som att jag är skitäcklig, men vi har bara mycke äckliga spindlar här nere i "skogen".. Huvva. Dammsög upp en gigantisk varelse igår.. Blä.

Micke har plockat en massa körsbär ifrån våra körsbärsträd idag, så nu sitter han, söt som han ändå är, och rensar körsbär med en sax (?!) och två skålar.. Hur saxen blev delaktig tycker jag inte vi behöver gå in på.. =P  Ikväll ska jag anamma mig över Erika medans Åsa är på föräldramöte på dagis får se om hon kommer ner hit och är här eller om jag ska upp till henne.. Vi får se.

Nej nu tickar klockan iväg, kanske ska göra någon middag innan det blir kväller?

I'm so damn good..

Aaah.. Flitigheten har inte velat ta slut i em.. Somnade en sväng på soffan tidigare idag, sedan jag putsat klart alla fönster. Sen slöade jag framför TVn innan vi for till Åsa och käkade middag. Sedan vi kom hem därifrån har jag dammsuga och skura. Jag har dammat och städat badrummet och torkat allting i köket. I morgon ska jag skura ur kylskåpet och rensa lite där tänkte jag..

På förmiddagen gjorde jag ju iordning det sista i badrummet tills bebisen kommer, hängde upp, plockade och rensade bort onödigt tjaffs. Jag tog och rensade bland halsdukar och vantar också.. Så nu väntar jag bara på att det ska bli liiite kyligare så jag får använda mina halsdukar och mina nya vantar.

Micke hjälpte mig med att putsa några fönster utvändigt, dvs dom som man typ måste klättra på tak för att nå.. Kändes inte som att det var någonting jag skulle ge mig på direkt.. Tack för det älskling. Sen dammade han där jag inte kom åt på övervåningen.. Så dagen har egentligen bestått av städning och lite mys-pys i mellan. Bettan fick ett ben idag, gissa om hon varit luuuuugn och snäll idag.. Hon har legat framför bilen heeeela dagen och gnagt på sitt ben.. Mammas raring..

Aja.. Nu ska jag försöka fortsätta svara på alla kommentarer.. Det värmde mitt hjärta när jag såg alla =D TACK!

Vad vore världen utan Dig?

Åsa, du är min IDOL! Du är så fruktansvärt häftig!!

Allvarligt..?

Jag fick så många reaktioner igår ang hur jag putsar mina fönster..

Men hur putsar alla andra sina fönster då?

Idiot-frys!

Godagens.

Hur har er helg varit hittils? Min har varit väldigt lugn och harmonisk faktiskt.. Jag och gubben kikade på Heartbreakers igår kväll och myste med cola och han med öl. Sen gick jag upp och gav mig på Sudoku igen.. Gick inte så jättebra faktiskt.. Somnade kanske strax efter 12 slaget..

Vaknar vid 01.50 av att det piper nere. Mörkrädd som jag är så skrämmer jag upp Micke med och tvingar han att följa med mig ner och kolla vad som låter. Då står frysen och blinkar, -11'c. Hmm.. Det är alltså frysen som larmar att det är för varmt i den.. Hmm.. Skumt. Rotade fram manualen till den, för jag vet ju inte hur jag stänger av oljudet och hur man ska göra.. Stänger iaf av skiten och sänker graderna och hoppas på det bästa. Vaknar igen vid 03.15 av samma irriterande ljud. Nu när jag vet vad som låter så går jag ner själv och fixar.. Provar att stänga av frysen en kort sekund och sen hä på den igen. Då har den genast sjunkit till -13'c ist för -11'c. Går upp igen.. Vaknar sen vid 04.40 av att skiten piper IGEN. Går ner i vrede, jag har en sjuuuukt brant trapp och svullna fötter så det känns att röra sig. River fram manualen IGEN och läser läser läser.. Kommer ihåg att vi fick en massa älgkött igår så kanske det är för mycke i nån låda. Ändrar om och har mig.. Går upp IGEN och somnar om. Vaknar sen vid 05.30 av att Micke störtar upp ur sängen och kutar ner till frysen. Min man lever om hemskt när han är trött så jag blev ju tvungen att kliva upp jag med. Vi fick tyst på fanskapet och jag tänkte att Fan ska man måste ringa C och säga att frysen är sönder?!

Men nu när vi vakade vid 9 snåret så är frysen tyst. Den står på -17'c när jag kommer ner, normalt brukar den vara på -19'c. Vi fikar och när jag kommer in i köket igen så står den på rätt grader och är tyst.
Natten har varit ett helvete, eftersom att jag fått kuta upp och ner i trappen flera gånger utöver mina toalettbesök.. SUCK.

Men nu hoppas jag att frysen ska sluta ha sådanna frispel.. Vill ju iaf få sova lite om nätterna tills bebisen kommer..

Är det för mycket begärt?

Haha..

Okej, jag vet att det finns många olika sätt att putsa fönster på, men jag putsar på följande vis.. =D

Spray spray med fönsterputs-sprayen, sen tar jag en sida av en tidning (idag sportbilagan från aftonbladet) och.. Putsar helt enkelt.. Det blir inte bra när jag gör på det "traditionella" viset och använder en duk och skrapa.. Det blir ränder och allmänt styggt. Men använder man tidningspapper och putsar med, blir iaf mina fönster snygga..

Fått svar på din fråga, Someone =)? =D

When I wake up..

God dag.

Hur har eran dag varit? Min dag har varit ganska så lång, grå och höstig. Men det gör ingenting. Solen har kikat fram i mellan åt och det har gjort mig gott. =) Var på Järnia och kollade efter ett sånt där teleskop-dammsugar-grej.. Hittade ingen. Kollade på en helt ny dammsugare, Micke skulle köpa den sen sa han.. Nu är det stängt och ingen svart och limegrön dammsugare står här och väntar.. Aja.. Blir kanske till veckan? Jag kan verkligen inte dammsuga med den vi har nu.. Måste stå dubbelvikt och, tro det eller ej, det går faktiskt inte.

Vi kutade in på affären, träffade Erika, handlade det jag behövde och sen swischade vi hem. Jag köpte faktiskt både LT och Aftonbladet idag, vet egentligen inte varför. Skulle bara köpa en tidning så man kunde putsa fönstren, men jag ville samtidigt läsa båda två. Antagligen var det Därför jag köpte både.. Haha.
Hur som helst så har jag läst båda tidningarna, löst 2/3 Sudouko i LT och putsat ett fönster med sporten från Aftonbladet. Woho, ett förnster tänker ni, men vet ni vad? Det är bättre än inget fönster!

Sen har jag egentligen inte gjort så himla mycket mera idag.. Micke har precis börjat med maten, och jag ska nog gå ner och kolla om jag kan hjälpa till med någonting.. Eller om jag bara ska dricka cola, se söt ut och hålla mig på avstånd när kocken gör sitt jobb.


Adios for now..

Jahapp..

Det blev som jag sa.. Nu står byrån inne i sovrummet, det blev bra. Jag har fixat till i lådorna så det är mera sorterat, storlekar som bebisen troligen kommer kunna ha när vi kommer hem för sig.. Det liiite större för sig osv..
Sen hade jag lite i väldigt stora storlekar med, men det har jag bara lagt undan.. Kanske kommer bebisen kunna ha det efter jul och så..? Åh vad jag tycker det är roligt att plocka.. Nu är det bara nere i "badrummet" som det ska fixas riktigt.. Sen är det "klart".. Ska sätta upp häng-mojängen jag köpte igår och fylla den med diverse bra-att-ha-grejor.. Borsten, nagelsaxen, suga-ur-näsan-grejen och febertempen.. Krämerna och blöjor och tvättlappar.. Sen är det bara bebisen som fattas =)
*längtar, kom nu älskling*

Japp

Nu har jag gjort följande. Slängt in den sista tvätten i maskinen, hängt den, lagat lunch, suckat åt Saga och Bettan när dom leker (det är så våldsamt att man tror någon av dom ska få hjärnskakning), druckit en kopp kaffe, ätit lunch, varit och handlat, vikt tvätt.. Nu sitter jag här och undviker att städa..

Det gör så ONT när jag går.. Det trycker neråt som bara den.. Suck. Som om man typ.. Slagit sig typ.. Går inte att förklara.. Ont gör det iaf. Ryggen känns den med.. Men men.. *snart över nu*

Ska ta och sortera ordning i bebisens byrå med.. Det ligger lite huller om buller nu.. Skulle vilja ha byrån någon annan stans.. Kanske INNE i min garderob.. Hmm.. Men då blir det så himla tomt inne i gästrummet.. Hmm.. Kanske jag skulle ha byrån i vårat sovrum? För att ha nära till kläder och så.. Men vart? Shit, varför har man inte ett gigantiskt sovrum som dom har i Amerikat? Fast där har dom ju inte ens barnen i samma rum.. Oftast.. Jag vill då ha min lill* så nära som det bara kommer att gå.. =D Ska ta och fundera på hur jag ska göra med den där byrån.. Kanske jag ska gå till gubben och höra vad han tycker.. Han kommer säkert säga att jag får gör alldeles som jag vill. Stor hjälp va? =D

Nej nu ska jag gnugga geniknölarna ang det dilemmat.. Någon som har en tanke på hur jag ska göra?

Haha..

Det känns verkligen skumt när bebisen har hicka.. =D Det som.. Hoppar i hela magen, haha..

Nu ska jag gå och fundera på någon lunch.. Några förslag?

Godmorgonkompisar!

Hehe god morgon.

Vaknade vid 7 som vanligt, myste en stund med gubben innan han skulle iväg på jobbet. Sen låg han och smekte mig på kinden och då somnar jag såå lätt. =D Vaknade vid halv tio tiden tror jag när mamma skrev ett meddelande. Låg och drog mig en stund (hör och häpna) innan jag klev upp och klädde på mig.. Gick ner och gubben hade tänt upp en liten brasa i morse så det var varmt och behagligt när jag kom ner, skönt. Släppte ut hunden och kokade en kopp te och slog på TVn. Sen har jag egentligen inte gjort så mycket.. Mamma kom förbi en sväng och hämtade ett par byxor till min bror, som jag skulle ha bytt i Sundsvall igår men som jag glömde hemma, och surrade en stund. Jag har filat till naglarna, så nu är dom hyffsat lika långa.. Typ.

SÅ nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta och städa lite innan mannen i huset kommer hem på lunch eller om jag ska fortsätta skjuta upp det till "sen".. =P

Nu ska jag tjyvläsa en massa bloggar iaf.. =D Adios!

Jag är så JÄVLA bra!

Jag tog en VILD gissning och jag lyckades, på NÅGOT vis få tillbaka tiden för mina inlägg.

Är du inte stolt Petra?! I know I am..... =D

God natt!

Huh?

Kollar kollar

Aaah..

Petra och Jocke blev så glada över min överraskning. Känns roligt =D Man ska ta tillvara på sina vänner..

Var upp till Åsa tidigare och käkade, kokta grönsaker, skinka och ostsås.. Guud så gott! Busade lite med Erika, vi byggde koja i hennes säng det var roligt =) Pyi (Nalle Puh) fick vara med och Nasse. Vi letade ett tag efter Bosse, men gav upp. Han/hon fick inte vara med.. (Vet inte om det är en han eller en hon, men dockan heter Bosse iaf) Sen gick vi ner på Prix för Åsa skulle handla och jag skulle gå hem.. Gissa om det kändes att gå minsta lilla millimeter.. Ish.. *stackars mig* Sen tog jag posten när jag kom hem, såg att kortet till Petra kommit. Tur jag köpte en ram idag då =D Så sen var jag upp till kompisarna med kortet.. Kändes ju bra att dom blev glada =)

Nu sitter jag här, svarat på lite kommentarer och så.. Vill ni ha en massa gratissaker hem i brevlådan? Klicka här och bli medlem!

Nu ska jag kika vidare.. Adios!

I'm still alive!

Aaah.. Tillbaka hemma. Dagen har vi spenderat i Sundsvall och Birsta.

Klockan ringde för gubben vid tio över 7, han skulle duscha han.. Men jag klev upp då jag med, kokade te och bredde mig nå mackor.. Sen fikade vi och Åsa och Erika kom vid halv nio tiden.. Då bar det iväg i dimman till Sundsvall och Ikea. Vi drog slutsattsen att vi tog Ikea först och Birsta SEN eftersom vi egentligen inte skulle ha någonting ifrån någonting annat än Ikea. Åsa köpte lampor och lite plock.. Jag och Micke köpte en soptunna med lock och tramp-grej till toan, frotte-överdrag till skötbädden (2-pack för 59.-), en häng-grej till badrummet, glas och rostfria skålar. Sen tror jag banne mig inte vi köpte nå mera.. Joo jag köpte ramar till mina kort och en ram till Petras överraskning.. =)

Sen gick vi in på Birsta City, provade den unnndetbaraste soffan inne på Living, men det blev ingen.. Provade en soffa på Ikea med, guuud så bekväm den var.. Men men.. En annan gång.........
Hur som helst så gick vi runt lite där, Guldfynd (blev inga fynd) Kapphal, Lindex.. GinaTricot men jag fann ingenting.. Jag köpte en ny BH på Lindex, that's it. Sen började Erika bli trött, tro jag det som hon sprungit omkring. Så då for vi hem, och nu är jag hemma. Nu ska jag nog lägga mig i soffan och vila alla leder och ryggen.. Gissa om det känns att man varit på "tur" idag.. Helt slut. Aja..

Vi hörs sen!!

Tävling!!

Kika in på den Här sidan så kan ni vara med och tävla om ett otroligt fint halsband!!


Naaah.. =D




Min blogg har blivit nominerad!! Vad himla roligt!!
Den som nominerade mig var Sandra, tack raring!!

1. Den nominerade får lägga upp bilden på hans/hennes blogg.
2. Länka till personen du fick den ifrån!
3. Nominera minst 7 andra.
4. Länka till dom i inlägget.
5. Lämna ett meddelande på den nominerades blogg
.


Och mina nomineringar är;


Petra: Världens underbaraste vän, finns alltid där för mig och jag gillar att läsa om dina halvknasiga funderingar..

Kickan: What more can I say? Det finns ingen bättre än Kristina Elf. Det är så roligt att läsa dina komiska inlägg och få följa ditt nya äventyr uppe i univeritetsstaden Umeå =D

Linda: Vi gick högstadiet tillsammans, och har fått en nyfunnen kontakt igen. Läser hennes blogg dagligen och skrattar lika gott åt hennes klantiga misstag med kniven vid middagsförberedelsen som jag lider med henne vid tillfällen. En underbart jordnära tjej.

Marie: En gammal klasskompis mamma som reser jorden runt med sitt arbete, spännande att följa hennes resor och läsa om hennes upplevelser.. En glad och sprallig kvinna!

Denise: En tjej som jag egentligen inte känner men som jag "halkat" in på att läsa hennes blogg iaf.. Spännande att läsa om hennes resor till pojkvännen och kutande mellan lägenheter. Verkar vara en rolig och trevlig tös =D

Micca: Läser hennes blogg något sånär dagligen, känner henne inte, men det är ändå roligt att läsa andra blivande mammors bloggar och även andra mammors bloggar. Verka leva ett harmoniskt liv i sitt hus med sin sambo och lilla son.

Cammie: En trevlig, söt tjej som är bosatt i Oslo tillsammans med sin sambo och väntar sitt första barn i december. Det är roligt att följa hennes funderingar och tankar ang livet och graviditeten..

Mamma: Min mamma som alldeles nyligen skaffat sig en blogg hon med. Finns fina bilder på hennes smycken som hon gör..

Sen vill jag bara tacka Sandra som nominerade mig! Tack och bock! Alltid roligt att veta att Någon gillar det jag skriver =D



Bakat.

Det skulle ha varit en syn för er, 40+ anonyma läsare.. Jag hade ett ytterst klädsamt förkläde på mig och framför mig hade jag; mjöl, ägg, vanilinsocker, strösocker, kakao och smält smör. Jag gjorde alltså kladdkaka =D

Jag fick "låna" förklädet av Micke, på ett vilkor. Att jag lät han ta ett kort på mig.. Eftersom Mickes systeryster har lånat våran kamera så tog han med sin telefon, och jag har fortfarande inte fått se kortet. Men det blev sääkert bra =)
Lotta var hit tidigare, hon hade fyndat lite bebiskläder och filtar och grejor som hon tyckte jag kunde kika på om det var någonting som vi ville ha till bebisen. Fina tröjor och sådant, lite stort nu från början, men bebisen kommer ju att bli större =) Min kusin Marre skickade en bild på hennes Gabriel förut.. Han är då bara för söt.. Ska höra med henne om jag får lägga ut en bild på honom så ni får se =D

Ha det så länge och ni.. KOMMENTERA!! Jag vill ju veta vilka ni är som läser! =D

Godagens!!

Hej kompisar!!

Idag har jag redan hunnit med en massa.. Åkte med mamma och hennes svärmor till Kälarne på flatmo och kollade gardiner. Annelie köpte gardiner till sig och mamma hittade någonting till sig. Jag då? Joo visst hittade jag MASSOR, men jag köpte ingenting. Tänkte unna mig själv en ny morgonrock, men.. Provade den, förälskade mig i den, kollade på prislappen, 199 :- helt okej. Provade den i en annan storlek, kollade prislappen igen (tur var väl det) 1990 :- WHAT?! 2000 spänn, för en MORGONROCK?! Var kanske det sjukaste jag sett på läääänge.. Ajajaj.. HIttade en JÄTTEFIN byrå med där.. Men stora och små lådor.. 1590 :- ville dom ha för den.. Men ack så fiiin den var. *vill ha vill ha*

I morgon ska jag ju som sagt till IKEA med Åsa och Erika. Kanske kanske Micke följer med också =D Ska kolla efter nå plock och det sista till bebisen.. Hoppas jag hittar det jag söker =)

Nästan alla korten som jag beställde här om dagen har kommit idag, men inte överaskningskortet.. *lurig*
Kanske kommer senare i veckan det då.. Ska iaf köpa en ram i morgon tänkte jag.. Roligt roligt..

Aj aj aj..

Vilken huvudvärk jag har idag.. Inte alls roligt. Haft det av och till egentligen hela dagen. Blev inte direkt bättre av att jag och min sambo dealade, han lagade maten och jag dammsög nere. Fine, det var ju antingen slarvigt dammsugat eller kaos pannkaka.. Jag dammsög = kanon resultat. Micke lagade maten = kanon resultat. A win - win situation.. Typ. Förutom för mitt huvud dvs.. Maten smakade kanon iaf, Erika käkade vimo, dvs svartvinbär, och berättade om hur stoooor hon blivit. Hon har ju en alldeles egen säng nu och allt.. =D Stortjejen..

Tänkte på det förut, om inte Åsa varit hemma med en liiiiten Erika när jag och Micke träffades, då hade nog inte jag haft en sådan fantastisk relation till henne. Det finns ingen som Åsa. Ingen alls. Samma hade nog varit om inte Erika varit så liten, så pass liten att jag ändå varit med "hela tiden", då hade nog inte vi två haft samma relation heller.. Älskade lilla Erika. Som har blivit så stor. Sover i en egen säng, pratar för fulla muggar, går på dagis.. Stor. =D

Snart har jag min egen liten goseknul.. Kanske en Elias? Kanske en Lea? Eller kanske en Alva.. Vi får se. Snart.

Vankas nära nu.

Bara 18 dagar kvar. Det är bara 18 dagar kvar. Det är snart. Snart kommer jag att bli mamma. Vilken dag som helst egentligen. Jag är nervös. Jag är rädd. Jag är förväntansfull. Jag är verkligen väldigt nervös. Om 18 dagar har jag gått 9 månader med ett barn inom mig. 3 av dom månaderna visste jag inte ens om det. De restrerande 6 månaderna har jag bara njutit. Och gnällt lite i mellanåt. Jag har troligen retat gallfeber på min sambo, han har nog velat fly vissa dagar. I know I would have.. =P Men det är så underbart. Det är så fantastiskt.

Nu kommer Erika. Vi hörs ikväll!

mini MER Hallon och Passionsfrukt

Den var inte dålig du!! Smakar myycke bär.. Mums. =)
Idag följde jag med mamma till Bispgården på Anitas antik och begagnat, vi var på Borglunds, jag köpte NÄSTAN monopol sverige men ställde tillbaka det, vilket jag ångrar NU. Kom hem, käkade chili con carne med gubben, sen gick vi upp och la oss i sängen och skulle bara mysa och vila.. Det slutade med att vi vaknade ca 1 timme senare båda två. =D Gick ner, satte oss i soffan och kikade lite på reprisen av VMA och nyss har vi kommit tillbaka från Prix där vi handlat lite förnödigheter till middagen sen.. Ägg och så.. Piggelinisar blev det med, för jag hade nästan ätit upp förpackningen som Micke köpte i lördags.. =D Idag blir det fläskpannkaka till middag, mums. Det ska bli riktigt gott. Vi hade tänkt käka pasta och köttfärssås, men ingen av oss hade kommit ihåg att ta fram köttfärsen, så det får bli i morgon kanske.. =)

Vad har ni gjort idag?

Plommonsylt?

Är nog skitäckligt.

Måste påpeka, ÄN ENGÅNG, hur DÅLIGA ni är på att kommentera..

Havregrynsgröt

Det åt jag till frukost idag.. Synd bara att vi inte hade nån kanel.. Men men.. Det gick ju bra med hallonsylt med, nästan så det var godare =D Gubben hade tänt upp i morse igen, gullegris. Jag vaknade vid halv åtta idag med och gick ner på damernas, myste med gubben i soffan en stund innan jag gick upp igen. Bettan fick också sova i sängen *skäms på mig* och Micke kom upp och sväng innan han for på jobbet. Somnade om till strax efter nio, klev upp och gjorde gröt!

Snacka om nyttiga jag, jag brukar ju inte äta gröt till frukost. Men det kändes så.. Gott.

Nej nu ska jag riva fram dammsugaren tror jag.. Ser ut som om mina golv har päls.. *Bettans fel*

Nu är det bara 18 dagar kvar till BF.. =D

Petri..

Vackra Petra. Vad skulle jag göra utan dig?
Mitt barn skulle vara utan en söt mössa, min hund skulle inte ha någon hundkompis att bråka/leka med..

Och vem skulle jag då prata med??

Men är det ens möjligt?

Att man kan vara såå himla trött! Somnade på soffan idag igen, visst det är skönt som bara den men jag blir så seg efteråt.. Helt otroligt. Läste nyss på Lindas blogg att ett viktigt datum för henne är den 27/9, dvs min BF dag. Hon är så nyfiken på om det blir en flicka eller pojke.. Haha, du är då för go!

Funderar på vad jag skall göra härnäst.. Här är lite grejor jag skulle behöva göra:

( ) Dammsuga
( ) Skura
( ) Putsa fönster
(x) Vattna blommorna
( ) Dammtorka uppe
( ) Vika in tvätten
( ) Göra det snyggt i köket
( ) Plocka inne i badrummet

Men det kommer ju en dag i morgon med.

Vågat?

Japp, i min frustration över att INTE det gick att installera skrivaren UTAN CD-skiva (naturligtvis) så gick jag ut på en hemsida och har nu på "prov" beställt hem lite fotografier därifrån. Det blev ingen super-häftig summa utan snarare en löjligt liten summa.. 49 kr ink frakt. Bör komma inom några dagar.. Skickade även efter en förstoring till en speciell vän.. Hoppas hon blir glad när hon får den =) *surprise surprise*

Hur som helst så beställde jag bilderna i 10*15 och i 13*15 tror jag det var.. Shit.. Nu har jag glömt.. Men men.. Ramar brukar man ju kunna få tag i iaf.. Den finaste bilden på min älsklings Bettan var det för dålig skärpa på tydligen så den gick inte att förstora upp.. Faan oxå.. Vill verkligen ha den bilden stoooor.. Aja.. Upptäckte även nu att det inte finns ett enda kort på mig och Micke tillsammans, det är ju lite trist. Jag har tagit en massa bilder på Micke, med det finns inga på mig.. Bara mig eller på oss två tillsammans.. Det skulle ju annars vara roligt att ha.. Men men..

Kanske blir av. Aja, nu ska jag kolla vad min sambo pysslar med..

BTW, ni är fruktansvärt dåliga på att komentera.. Vem är Du och vad tycker du?

Rubrik?

Jaha då var man tillbaka då =D.

Hos barnmorskan gick det väl ganska så bra, SF-måttet var 34, precis på kurvan. =D Mitt blodtryck därimot var lite högt, förra gången hade jag ca 120/75 och idag hade jag 135/90, så jag fick lämna U-sticka på labb men det var normalt. Ska tillbaka nästa vecka och lämna U-sticka och kolla trycket.. Sen har jag nästa barnmorskebesök är den 22:a klockan 10.00 =D Det är "bara" 5 dagar innan vi är beräknade.. Känns helt otroligt.. Det är snart dax!! Bebisens hjärtslag var 137/min ungefär som förra gången =D.

Träffade mamma och fikade, sen for jag upp till Åsa och träffade henne och Erika. Och nu är jag tillbaka hemma. Ska försöka koppla in skrivaren som Micke hämtat i Böle, och sen försöka skriva ut lite utav korten vi har.. Ska köpa ramar på IKEA på torsdag.. Men jag vill skriva ut korten först så jag vet hur stora ramar jag ska köpa..

Adios for now..

Noep..

Nu ska jag göra mitt yttersta för att se något sånär acceptabel ut när jag skall vistas utanför hemmets trygga väggar, köpa frimärken och posta brevet till Försäkringskassan och sen bege mig till barnmorskan och mäta, väga,testa.. Suck.

Åter kommer med en uppdate på hur läget ser ut just nu och gnälla lite mer angående DE DÅLIGA KOMMENTARERNA.. =D

Just dance.

God morgon gott folk.

Igår såg vi på Arn filmen, den första alltså. Den hade vi inte sett. Den var.. Hyffsat bra för att vara en svensk film. Jag har egentligen någonting emot svenska filmer, men Arn var okej. Ska väl se den andra filmen sen också då.. Se om han kommer tillbaka och om Cecilia får slippa ifrån häxan på klostret =D

Som ni kanske ser så håller Petra på och knåpar med min design för fullt, vad tycker ni hittils? Jag gillar den, men jag vet inte om hon är klar eller inte.. Hon var inte nöjd igår kväll men hon fick lov att ta en paus, annars skulle nog Jocke bli tokig och Petra än värre.. Galen!

Snart ska jag till BM, eller klockan 10 närmare bestämt. Vaknade vid halv 8 av att det lät så konstigt nere, det var gubben som tände en mysbrasa i kaminen. Han tyckte det var "kallt" nere. Haha.. Så säger han bara för att han vill elda I know it. =P Men men det blir ju varmt och skönt nere iaf =) Idag är det lite halv kyligt ute med, undra om det är kvalificerat att ha vantar IDAG då? =P Det blev ju bra väder igår.. *Längtar tills halsduken får komma fram*

Aja.. Nu ska jag fördriva tiden fram till BM besöket, vad ska Du göra idag?

Under byggnation..

Ha tålamod gott folk, förändringen har tagit sin början. Petra har nu varit här och gjort ett fantastiskt försök att få mig att förstå bloggdesign. Fungerar inte. Hur som haver har vi suttit här och pillat lite, eller.. Jag har egentligen bara suttit i förundran och tittat på när Petra utfört underverk. Hundarna lekte under tiden och Micke gömde sig nere i soffan med en hemlig lapp jag inte fick läsa.. Hmmf. Hur som helst så skulle Petra hem och i luuuugn och ro knåpa med min bloggdesign. Spännande!! =D

Min kära sambo då? Jaa han gick upp på Statoil, igen, för att köpa havregryn. Jag kom på att jag ville baka. Så vi ska göra, hör och häpna, chokladbollar. Mums. Sen ska vi dricka te och kolla på Arn.

Vad gör ni ikväll?

Dilemma..

Jag har ett litet, obetydligt dilemma..

Jag fick ju lampor av min mormor och morfar i födelsedagspresangt, men jag vet inte vart jag ska ställa dom.. Det var ett sett med tre, en stor och två småa lampor.. Den stora har jag parkerat i gästrumsfönstret.. Men de två småa då? Jag vill ju ha dom någonstans med.. Ingen med något förslag?

Hallelujah

Hej igen.
Nu sitter jag här igen, lyssnar på Hallelujah och bara tar det lilla lugna. Blev ingen pomenad iaf.. Jag tappade lusten helt. Fick inkräktare som plockade mina svartvinbär på baksidan och sen hoppade jag i duschen. Gubben kom hem precis lagomt till att jag började med lunchen, så vi käkade pyttipanna. Det var väldigt gott, perfekt söndagslunch. Efter maten la vi oss i soffan för att svälla en stund och vem somnar inte om inte jag? Jag har blivit så himla trött nu för tiden, men man måste väl samla på sig lite extra energi för att orka ta hand om bebisen som komma skall =D

Petra kommer troligen hit sen med bäddsettet som hon köpte på IKEA i veckan. Micke skulle ta ut pengarna så jag har dom hemma så hon får dom genast. =) Sen ska jag köpa ett till själv nu på torsdag, dom kostar inte så hutlöst mycket på IKEA så då kan jag passa på att köpa nått fler. Kanske hittar nått fint gosedjur till sötnosen med.. Shit, det börjar närma sig nu.. Bara tre veckor kvar till BF.. Sen får vi väl se när bebisen behagar att kika ut.. Kanske INNAN BF tom.. Eller så får jag vänta i ytterligare 2 veckor, som min lilla kusin Marielle.. Tösa gick exakt 14 dagar över tiden.. Men så var det en stor kille hon fick med =D Så fin lilla Gabriel.

Nej nu ska jag kika vidare innan Petra kommer.. Vi hörs kanske senare mina vänner!

Vad har ni gjort idag?

Söndag

Godag.

Söndag morgon och solen skiner ute. Är det inte underbart? Funderar på om jag ska ta en snabb dusch och sen slänga på mig mina nya springa-fort-skor, eller gå-hyffsat-bekvämt-skor och ta en promenad. Känns som om det skulle vara ganska skönt faktiskt. Kanske jag tar med min Bettan och smyger iväg i solen.. Det är ju lite halvkallt, så kanske det är kvalificerat att ha vantar på sig? Kanske till och med halsduk....

Pappa har åkt tillbaka till de större stället, Torvalla. Bettan hade nog helst velat följa med men jag sa ifrån. Inte kan mammas lilla flicka åka bort så längt.. Nej, hon fick stanna hemma =D Pappa skulle nog inte palla henne iaf. Mörkrädd, halvshitzo och allmänt galen. That's my girl!! =D

Det blev inge Borgvattnet igår iaf. Pappa var trött, jag var trött. Vi tänkte bara kika på Piret's filmen på TV4+ igår och "vila upp oss" lite. Det slutade med att Micke satt vid datorn uppe, jag och pappa sov i varsin ände av soffan. Vid nio. Ganska skön lördagskväll faktiskt.. Vaknade till vid 22 tiden då det blev nyheter, men sen somnade jag nog igen. Gick upp och la mig vid 23 tror jag klockan var. Vaknade sen i morse vid halv nio tiden och gick upp. Kokade te, som vanligt, och även kaffe till herrarna. Jag och pappa kikade på TV en stund innan jag och Bettan gick upp och väckte gubben. Kan ju inte sova bort heeela dagen =P

Nu är han iväg på äventyr med Martin och jag sitter här..

Putsa fönster eller prommenad? Dusch blire iaf...

Kantarellsås..

Godagens!
Nu sitter jag här, mätt som en tok. Gubben min är bara för underbar. Han tillagade fläskfilé, ungsbakad potatis och kantarellsås till middag idag. Hans mamma, sytrar, min syster och hans mormor och morfar kom och åt med oss. Men gissa om det var fruktansvärt gott?! Min älskling är så himla duktig. Tror inte jag ätit så mycket på.. Ja jag vet inte alls på hur länge. Och knappast någonting såå himla gott. Jag gillar inte ens svamp nå vidare, men såsen var UNDERBAR!!

Efter maten så skulle min syster och en av Mickes systrar ge sig iväg på äventyr, varav JB sträcker in huvudet genom dörren efter en stund och säger; Mamma, du måste komma. Bente är här! (Deras hund) Bente har alltså öppnat dörren till lägenheten på Skalgränd, gått ut på byn och letat sig ner hit till oss, nedanför korvgrillen. Det kanske handlar om ca 600 m, men ändå! Hon hade ju kunnat gå vart som helst, vilket hon säkert gjorde INNAN hon kom ner hit. Men men.. Det var ju en ganska rolig historia. Bettan blev glad, hon fick ju en kompis =D

Aja, nu ska jag fara ut till min farbror och plocka rätt på min far. Sen blir det nog älgtjoa i Borgvattnet, vad gör ni ikväll?

I just löv it..

http://www.youtube.com/watch?v=Ac1PeuCrKGc 

"Silence, I kill you!!"
"Oh, that's easy. I just said: Elo', I am Lindsey Lohan."
"I was filling gasolin and answered my phone. Do you hear me now Shiiiii"
(Shiiii = explotion)

Back to basic..

God morgon gott folk.

Jag måste verkligen säga att ni är fruktansvärt dåliga på att kommentera.. Det är ganska många som läser min blogg (47 st igår) men jag fick kanske 4 kommentarer? Hur går det ihop? Vill ju veta vad ni tycker om min blogg och vilka ni är..

Aja, igår kom pappa iaf. Sen kom Sofie instormandes vid 22. Min huvudvärk släppte egentligen inte förän jag gick och la mig, vilket var efter att jag somnat i soffan strax efter Sofie kommit. Sen ringde pappa vid tolv och ville ha hämtning så då for vi och hämtade honom. Sen kollade vi lite på TV och jag drack en kopp te och åt tre mackor. Vid ett på natten.
Lite natta-mat.. =D
Vi satt och surrade en stund i soffan innan jag och gubben gick och la oss vid 2 tiden och sen sov jag ända till 8 i morse faktiskt innan jag behövde gå upp och besöka damernas.. Släppte ut hunden och drack en kopp vatten och tog en alvedon (huvuddunket var tillbaka). La mig och sov en timme till innan jag klev upp och fickade frukost med min syster. Medans vi tittade på Simpsons- helvete. Inte mitt val av program, men det var ungefär det eller Teletubbies.. Inte heller någoting jag brukar titta på. Så av pest eller kolera så blev det.. Syfilis. Haha..

Middagen vi skulle käka idag blev en katastrof, då vi insåg att skinksteken VAR DÅLIG!! Suck. Så det var bara för min underbara sambo kocken att komma på någonting annat till middag.. Han skulle gå upp på affären nu och kolla vad han skulle hitta på. Inga av mina förslag var tillräckligt goda tyckte han, så han skulle försöka hitta på någonting själv. Får se vad det blir för gott =D

Nej nu ska jag kika vidare.. Adios!

Suck..

Måste ta tag i putsningen av fönstren snart.. Rätt som det är så är vintern här och minusgraderna med den.. Kommer snart inte ha riktigt energi eller lust att putsa nå fönster heller för den delen.. De vändbara fönstren är väl inga som hellst problem att putsa men de andra.. HUR ska jag kunna putsa på utsidan på de SMÅ fönstren uppe? Det är nog ingen som värnat nå särskillt om hälsan eller livet som bestämde sig för de fönstren iaf. Suck.

Brorsan och Isak var hit för en stund sedan, skulle kolla upp några grejor med våran dator. Jag blir tammefan tokig snart alltså. Ingenting verkar vara tänkt att fungera. Det går inte att fixa nån musik, dels för att jag är så fruktansvärt glömsk, och sen fungerar inte internet som det ska ibland. Tar lång tid och det HÄNDER ingenting på flera minuter.. Inte coolt när man fan bor MITT PÅ BYN! Idioti. Suck, får väl ringa Telia helvete igen.. SUCK.

Nej nu ska jag kolla vart min älskade Bettan tagit vägen och sen koka mig en kopp te.

Ingen som har en vetepåse som man värmer i micron att skänka mig? *blink blink*

21:11, dvs 3 minuter EFTER att mitt inlägg skulle publiceras, jag blir tokig. Nu SYNS INTE MITT INLÄGG I BLOGGEN!! GAAAAAAAH!!

Nincompoop corner?

Haha ja man kan undra.
Pappa har kommit nu, men han är på födelsedagsfest just nu. Jenny och Sofie klev nyligen innan för dörren så dom sitter i soffan och klagar =D Middagen bestod av kyckling, nudlar och wokgrönsaker. Var upp på prix och köpte Sweetchili sås, MUMMA!! Coops egna var faktiskt riktigt bra, smakade mycket. Givetvis fick jag halsbränna, men det var det värt. En tablett senare och den är borta =D

Tog nyss en huvudvärkstablett, som naturligtvis låg LÄNGST ner i medicin lådan, och vad hittar jag inte där? Den länge försvunna nagelsaxen. Skönt, nu "slipper" jag den där klipparen som jag inte kan hantera.. Urs.
Köpte chips på Prix med, så ikväll hade jag tänkt käka chips och dippa med tända ljus och nån god dricka. Förhoppningsvis är det någonting bra på TV med, annars.. Så får jag väl titta på Shrek 3 igen =D Den är läskigt bra.

Jaja.. Nog för nu tror jag. Slut på ord i ordförrådet..

Btw mamma, nej jag kan fortfarande inte lämna kommentarer på din sida..

Det hade kunnat sluta illa..

Fick för mig att jag oxå kunde fixa och trixa med min blogg.
Så jag tog helt sonika och pillade lite.. La ihop och klistrade in och klippte ut..

Det var ett kaos..
 
Som tur var så hade jag ju sparat Petras.. *puh* Annars hade jag nog stängt ner skiten föt tillfället.. Det hade inte gått.. Aja.. Ordningen är ju tillbaka ställd och inga förhastade slutsatser blev tagna. Bra.

Halv ett ska jag till chefen och sen ska jag skicka in de sista, förhoppningsvis, papperna till Försäkringskassan. Sen ska jag på apoteket och handla upp mig lite, sen ska jag nog på Ica och kolla om dom har min glass och sen hem och riva fram dammsugaren. Förhoppningsvis kommer min sambo hem i vettig tid idag och kan hjälpa mig med städningen. *hoppas hoppas* Nu ska jag slänga in en till maskin med tvätt innan jag åker.

Adios!

ÅÅåååh..

Ibland blir jag så irriterad..
Som ni kanske vet så installerade brorsan XP på våran dator istället för Vista-helvete. Jag ville lägga över all musik vi hade på datorn till brorsans Ipod, av bekvämlighetsskäl. Dels för att jag är för lat för att ordna in all musik igen, och sen för att mitt minne sviker mig dagligen och jag helt enkelt inte kommer ihåg vad vi hade för underbar musik.
Men si det gick inte för sig, det skulle jag visst komma ihåg, så det så!

Gör jag det? Kanske 3-4 låtar ungefär. Jag känner igen dom när jag hör dom men jag kan inte komma ihåg vad dom heter. Suck. Så nu får jag lyssna på de tre låtarna jag kommer ihåg på YouTube..

Yeay..

Disturbia.

God morgon kompisar!

Igår var vi som sagt upp till Mattias och Jaana. Drack jättegott te och tittade först på slutet av en film Mattias och Jaana börjat kika på, sen på Kitchen Nightmares och sen.. Sen kollade vi på en film som dom hade i sin filmkamera, dvs dom hade filmat den, och sen kollade vi på några kort. Det var roligt! =)
Surrade en massa och sen åkte jag och gubben hem vid 11 snåret kanske. En perfekt slapp-kväll =D

Försökte prata med my lost friend Kickan, men hon svarade inte. Sen ringde hon när jag var i Gullis så jag skulle ringa upp när jag kom hem, vilket jag gjorde. Men då hade nog tösen slumrat till tror jag för inget svar.
Aja, får försöka idag igen då =)

Gubben är på "arbetet", om man kan kalla det så. Får väl se när han kommer hem idag då.. Det visar sig. Jag ska dammsuga idag tänkte jag. Gå bort på jobbet och.. Kanske putsa nått fönster. Kanske. Om jag har lust.

Aja.. Nu ska jag dricka upp mitt te, btw, tekannan fungerar perfekt! Tack syster.


Lilla busunge!

Full fart.. =D Det känns verkligen verkligen nu när bebis är vaken och inte. Det bufflar och puttas och har sig, stackarn får väl inte riktigt plats I guess.
Du får komma ut om du vill. Vaknade förut idag när jag tog min dagliga napie av att bebis sparkade på blåsan, INTE ROLIGT!

Middagen bestod av stekt falukorv och stuvade mackaroner.. Gott. *svartpeppar och socker* Mums. Ketchup med NATURLIGTVIS. =) Sen har jag bara degat i soffan.

Nu ska vi upp till Gulldalen och dricka te!

På återskrivande..!

Jag tog och bytte tillbaka..

Jag bytte tillbaka till min ursprungliga design.. Den duger gott och väl till Petra har tid/ork/lust att hjälpa mig vidare i utvecklingen =) Snart kommer gubben hem, han ville nog att vi skulle käka lunch tillsammans då.. Attans att jag inte är den minsta hungrig ens.. Aja..

Bebisen rör sig för fullt idag, trodde den skulle börja lugna ner sig snart, nu när det BARA är tre veckor kvar.. Shit.. Det är bara tre veckor kvar.. Ge eller ta två.. Alltså.. Chansen finns att jag får min bebis om en vecka, lika som det kan dröja 5 veckor.. Känns ju liiite läskigt faktiskt. Men samtidigt längtar jag - åh så jag längtar.
Tänker på hur du ser ut hela tiden älskling.
Dax att beställa den där från Ellos nu.. Har tittat på den flera gånger, men tyckt den känts lite dyr.. Är jag inte värd det då kanske? =D Slumrade till i soffan tidigare.. Är så himla trött nu för tiden.. Sover bra om nätterna men ändå är jag så himla trött. Igår tog jag ingen powernap under dagen, och gissa vem som var helt död när klockan slog 23 igår? Jag. Skulle prata med lilla Kristina i stora Umeå, men jag orkade inte hålla mig vaken. Får surra med henne idag ist.

Nej nu ska jag dra upp persiennen i sovrummet nu när solen inte riskerar att bränna mina blommor.

Vi hörs senare! Adios!

4/9-08

God morgon kompisar!

Natten har flutit på väldigt bra. Drömt liiite halv knepiga saker men annars så =) Micke väckte mig i morse innan han åkte på arbetet, naturligtvis så kunde inte jag somna om. Så nu har jag varit vaken sedan tio i åtta och drukit 2 koppar te och ätit 3 mackor. Inte så illa va för att vara en torsdag morgon? =D Micke tog bilen i morse, och jag glömde säga att han skulle lägga ur papperna som min chef ska skriva på. Men förhoppningsvis kommer han hem på lunch så kan jag ta dom då.

Solen skiner ute idag, det känns.. Ovant. Ska gå upp på Prix (i mina nya dojs) och köpa det jag glömde igår. Suck. Som vanligt så skulle man ju HA MED SIG minnet, inte lämna det någon annanstans. Aja.. Tur man inte bor en massa mil bort från affären.. =D Det tar ju ca 3 minuter för mig (notera att det troligen inte tar 3 minuter för alla andra) att gå upp på Prix.

Jaja.. Nu ska jag jaga bort hunden från de vita lakanen i sängen (hunden är svart) och sen kika vidare..

Adios!

The picture speak's for it self I think


Släpvagn? Vem behöver släpvagn när det finns en gul-beige-aktig ful Saab årsmodell-jätte-gammal, ett bit snöre och nervevade rutor att hålla fast SÄNGEN på taket upp till Gulldalen?!

Ajajaj.. Sängen kom iaf fram, men naturligtvis fick den en raggar-runda på Hammarstrand med innan den nådde slutdestination Gulldalen.

Tur man stannade hemma och fick höra av galenskapen efteråt..

Green room?

Jaha.. Tänkte slänga in ett liten inlägg nu innan jag ska dra med mig sambon till sovrummet för att släcka de blå. Eller iaf jag ska det. Han kan väl få titta på filmen nere om han vill. Mig kvittar det. =D Han kommer ju sen.

Ikväll har jag inte fjort så himla mycket. Haft lite iont i magen, det gör liiite ont ganska långt upp på magen när jag hostar och så.. Ibland hugger det till som.. Konstigt.
Tvingade mig själv att kolla lite på Idol, vilket egentligen är emot allting jag lever efter i princip, men ibland behöver man få skratta åt andra när dom gör bort sig.. Det som skrämmer mig är att dom verkar tycka själva att dom är ganska bra på att sjunga.. Undra hur man kan leva med sig själv om man ljuger och säger att dom sjunger bra när det egentligen vill BLÖDA ur öronen? Jajajajay..

Hmm.. I morgon ska jag försöka få tag i Gunnsan.. Annars ska jag inte göra så mycket.. Ska kolla om lilla Petra jobbar, annars tänkte jag nog hälsa på henne en sväng.. Kolla in hennes nya gardiner och så.. Peya det jag är skyldig henne med.. Det ska bli roligt att se vad hon fick med sig hem =) Njae.. Nu får det nog vara nog för ikväll.. Har som ingenting vettigt att skriva om heller.. Eller joo.. Men jag orkar inte nu.. Eller kanske det till och med är värt ett eget inlägg?
Micke och Mattias fraktade upp en säng till Gulldalen..

Torvalla-express

Lilla papi läser min blogg.. *vink vink* Du bjuder på maten på lörrrrda =D


Jahap..

Var iväg på jobbet iaf, ingen chef tillgänglig idag inte. "Är på sammanträde. Återkommer i morgon klockan 08.00" SUCK. Aja.. Får väl prova i morgon då. Var och cuttade luggen med, blev ungefär som jag tänkt mig. (dvs INGENTING blir någonsin som jag tänkt mig med mitt hår för det är tekniskt omöjligt att ordna) Sen smög jag mig in på Stööks och hittade, hör och häpna, ett par skor som kändes bekväma från första början och som jag kände mig ha råd med.
Plus att jag kan knyta dom så pass att jag inte behöver knyta varje gång = böja mig vilket är omöjligt näst intill.

Sen kikade vi på Pirates filmen nr 3, den var ganska så bra, men jag föredrar nog den första. Men Depp är liiiika het i dom allihop. =D Var och handlade förut, allting UTOM det som verkligen behövdes, dvs toapapper. Får försöka komma ihåg det i morgon då.. Suck.. Käkade pizza idag till middag. Vädret och saknaden av inspiration eller ork gjorde att spisen fick stå kall. Men men.. Huvudsaken man blir mätt, right? =D

Nu for Gubben iväg med Pettersson upp till Gullis med sängen dom köpt av oss. Bra bra. Då kan vi snart ställa in ute möbeln och det gigantiska parasollet där för vintervilan.. Det är bara lite mera rat som ska bort..
Ett vitrinskåp storlek skit-stort och en "slaktar bänk", typ en köksö. Intresserad någon??

Aja.. Nu ska jag kika vidare.. Adios!


 Majne nue shues.. Vad tycks? =D

Jaha..?

Nu kanske ni tror att jag bara helt sabbat Petras vackra design, men icke.. Den har jag SPARAT ska ni veta.. Vill bara testa och se reaktionen.. =D Jag har länkat till sidan där jag hittade det, ganska mycke fint.. Sen är ju jag TOTALT inkompitent vad gäller hur man ska bete sig angående designar och så vidare, så Petra kommer ordna detta kaos sen till helgen..

But so far, vad tycker ni om mitt egna initiativ?

Lite mer presangter =)

  
 



Tack för alla fina presangter, verkligen tack =)
Sen har jag fått pengar till en ny bärbar telefon av min mamma och hennes sambo, den är nu beställd. Förhoppningsvis kommer den kanske redan i slutet av veckan eller så kommer den nästa vecka. =)

Idag då? Jaa.. Dammsuga eftersom min underbara hund fäller lika mycket hår som en boll ungefär. Sen vet jag inte.. For bort på jobbet och skulle träffa min chef hade jag tänkt, men hon var inte där. Får försöka ringa henne sen. Tog mig en ragg genom regnblöta Hammarstrand, tänkte svänga in på Stööks och kolla om dom hade nå skor åt mig men så kom jag ihåg att jag inte hade nå strumpor i mina foppisar, så jag struntade i det =D

Tänkte ta det sen, ska klippa luggen igen klockan 13.00 så jag tar Stööks då och sen Prix för att inhandla toapapper!

Vad ska ni göra idag? Och kom ihåg, jag vill veta vilka ni är!! =D

Bara innan natten..

Roligt att få veta att morfar brukar läsa min blogg =D *stolt*

Vem mer är det som läser? Jag ser ju att det är några.. Jag vill gärna veta vilka ni är =D

Nu har jag och Micke kollat på Pirates filmen nr 2, den var bra. Beställde i förrgår ifrån CDon, och dom kom idag.. Så nu har jag den triliogin med och Red Rose.. Eller är det Rose Red? Aja, Stephen King's film anyway..
I morgon blir det Pirates nr 3 =)


Men nu lockar sängen. Tack för en bra dag allihopa!!

Natti natt

Some pictures

               


Så.. Ett smakprov på dagens förlopp. Har mera bilder, men jag ids inte nu..

God natt!

Quicki..

Nu har alla farit, utom Pettersson.
Mormor, morfar, Fredrik och Linda med barn, Jennifer, Inga-Britt, Åsa, Erika, Jenny, Sofie, Mamma, Martin, Per, Petra, Mattias, Jaana, Casper... Alla har dom varit här och ätit tårta och drukit kaffe =) Saft och haft trevligt.

Nu verkar det som att vi ska upp till Mattias och Jaana och kika på film.

Lägger in bilder på det jag fått sen.. =)

Ha en bra kväll, nu har jag beställt en trådlöstelefon =D

Grattis brorsan!!

Och grattis på mig med =D

Dagen har hittils börjat riktigt bra. Tog mig en vaaaarm dusch nu på morgonen, skööönt. Sen hjälptes jag och Micke åt att göra gräddtårtan, och nu står den i kylen och väntar på att nån ska hugga in. =D Micke var iväg på affären, apoteket och brödbiten och hämtade smörgåstårtan bland annat.
Under tiden så har jag plockat lite här hemma, fixat och haft mig. Micke fick dammsuga nere medans jag vek undan tvätten så den nya får plats när maskinen är klar. Man måste tvätta även om man fyller år..

Aja.. Nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen!! Adios

Nu får ni tycka vad ni vill!!

Men finns det någon värre kändis än Brolle Jr?

Tycka vad man villl om kändisar, jag VET att det bara är människor men så jag verkligen INTE tycker om att se Brolle Jr. Jag vill inte höra hans röst eller ens hans namn för den delen. Och i den här nya reklamen för MQ.. JAG KRÄKS!
"Meeen åååååh, Brolle Jr, han är ju så snygg.."
Nej det är han INTE det. Han ser ut som en kvarglömd stackare från 60-talet. Hans frisyr får det att nästan vrida sig i magen på mig och hans "otroligt vackra ögon" är inge mer speciella än mina, thank you very much! Jag kan bara inte se det som, tydligen, alla andra ser i denna människa.

Han ser ut som skit, har en mesig röst och.. Tror att han är någonting utöver det vanliga. Urs.

Jag VET att han är kändis, och han ledde en kör-jävel i körslaget. SO WHAT?! Måste man verkligen höja någon till skyarna BARA för det? Höj upp vanliga människor ist.

Uppmärksamma den snälla 16-åriga killen som stannar och hjälper den gamla damen över gatan ist!!

CSI

..nu blir det fortsättningen på det knepiga CSI avsnittet.. Spännande..

Vilken dag

En dag full av intryck må jag säga. Först och främst vill jag säga att människor är hemska egentligen.. Eller hemska, folk verkar inte tänka. Tror ni inte att jag ser att ni tittar? Tror ni inte att jag hör era kommentarer? Jag är varken blind eller döv.

Aja, hur som helst, vi var ju på studiebesöket idag. Det gick jättebra, barnmorskan som visade oss runt var väldigt trevlig och berättade en massa, dels en massa som man inte tänkt på. Hon svarade på alla våra frågor, det var några stycken, och visade alla rum. Vi fick se ett förlossningsrum och sen ett rum dit dom tar barnet om någonting skulle gå galet. Skönt att veta allting sådant. Sen fick vi se ett rum på BB, dom hade bara 1 rum ledigt, varav när vi kommer dit, öppnar dörren så ÄR det inte tomt =P Där ligger en mamma och ser ut att ha ont i magen.. Bebisen var nog snart påväg. =D

Sen gick vi lite på stan, jag skulle leta rätt på nån present till min bror som också fyller år i morgon.. Det var ju lättare sagt än gjort det.. Suck. Tillslut så fann jag någonting iaf. Jag och gubben delade på oss, jag gick på HM och så och han skulle bort på hobbyboden så vi skulle ses sen. När vi kom ihop oss så hade han 2 paket till mig =D Ska bli spännande i morgon och se vad det blir =)

Nej, nu ska jag gå ner och göra tååååååårta. Smörgåstårtan hämtar jag i morgon.. =)

RSS 2.0