30/9-08

Sista dagen på september månad och de senaste dagarna har varit omtummlande och fulla med spänning, gråt och skratt. Helt fantastiskt. =D

Nu sitter jag här, Micke är och inventerar på Prix och Anna sover i mitt knä. Hon har på sig kläder som hon fick av sin mormor (i en storlek som hon kan ha, dvs 50!) Bettan ligger i sovrummet (säkert i våran säng) och sover hon med.

Idag har jag faktiskt varit väldans effektiv, det började med att vi sovit jättebra hela natten allihop, speciellt Anna. Sen ringde Mattias vid nio och frågade om vi var vakna. Men det var vi inte så han skulle höra av sig sen. Jag ringde HC ang min super svullna höger fot och fick komma redan klockan 11 till Bodlund. Han tryckte, kände och klämde och sen fick jag åka hem igen med uppmaningen att använda stödstrumpor. Yeay..
Sen satt Jaana och Mattias i soffan när jag kom, i pratade, öppnade paket där Anna fick ett par jättefina lila byxor och en jättesöt body, tack Jaana, Mattias och Casper =)
Sen har jag dammsugat, startat en tvättmaskin och myst med min dotter..

I morgon står ringa BVC, ringa BM och sen.. Njuta av livet? =D

Nu ska jag läsa i kapp mig, adios!!

Kommentarer
Postat av: sandra

åååhh.. va otroligt vackra bilder.. å en sån liten sötnos hon är!! =) har ni haft fullt me folk de här dagarna eller har de vart lugnt? =) Tänkte vi skulle komma förbi o gratta er sen när de lugnat sig lite, om vi får?! ;)

Kram

2008-09-30 @ 20:21:17
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Jenny

Grattis till tjejen!!

2008-10-01 @ 10:28:13
URL: http://jejjans.blogg.se/
Postat av: Denise

Oj vad jag missar grejer när jag inte har internet! Grattis, grattis och åter grattis. Fy vad kul! Och oh så söt liten tjej du har skapat =)

2008-10-01 @ 11:51:58
URL: http://dandersson.blogg.se/
Postat av: Kattis

Förstår att du njuter av livet just nu, men jag vill ha uppdatering ;) haha. Stort grattis igen.

2008-10-01 @ 12:19:33
URL: http://widen.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0