Godmorgonkompisar!

Hehe god morgon.

Vaknade vid 7 som vanligt, myste en stund med gubben innan han skulle iväg på jobbet. Sen låg han och smekte mig på kinden och då somnar jag såå lätt. =D Vaknade vid halv tio tiden tror jag när mamma skrev ett meddelande. Låg och drog mig en stund (hör och häpna) innan jag klev upp och klädde på mig.. Gick ner och gubben hade tänt upp en liten brasa i morse så det var varmt och behagligt när jag kom ner, skönt. Släppte ut hunden och kokade en kopp te och slog på TVn. Sen har jag egentligen inte gjort så mycket.. Mamma kom förbi en sväng och hämtade ett par byxor till min bror, som jag skulle ha bytt i Sundsvall igår men som jag glömde hemma, och surrade en stund. Jag har filat till naglarna, så nu är dom hyffsat lika långa.. Typ.

SÅ nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta och städa lite innan mannen i huset kommer hem på lunch eller om jag ska fortsätta skjuta upp det till "sen".. =P

Nu ska jag tjyvläsa en massa bloggar iaf.. =D Adios!

Kommentarer
Postat av: sandra

uscha, ja förstår dig så väl.. ja blev ju sjukskriven ja sista tiden ja gick med edvin, blev sjukskriven innan också men de blev lite bättre så prövade på att jobba igen.. =) men tji fick man.. dels så startade värkarna för tidigt o sen vare gonatt me ryggen ungefär.. skratt =) hoppas du inte behöver gå över tiden iaf.. :) hehe ive notised ;) ja har skickat på msn lösenordet för min förlossningsberättelse.. =) haha mm ska försöka.. blää.. hatar att städa =) haha jassåå du.. du tycker de.. näää.. =)så roligt äre inte å städa ;)

Kramar

2008-09-12 @ 11:34:08
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: sandra

jamen precis. du får vara glad för det, och att de inte är alltför länge kvar =) haha nää.. =) du får hellre bju på fika iställe för att man ska komma o städa =P haha.. nej ja har nog me mitt här.. SUCK.. gruvar mig.. fast de e ju bara att ta tag i det hela.. börjar väl me o plocka leksaker o stuff..

=)

2008-09-12 @ 11:39:06
URL: http://www.nogg.se/lyckligmamma86
Postat av: Linda

Ja, eller hur? Jag är bara så jäkla nyfiken på vem det är som köpt dom :P haha. Jag blir galen snart ju! =)

2008-09-12 @ 11:41:12
URL: http://ziquita.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0