Dagen avklarad

Idag åkte Micke ner till huset och städade det sista, så jag och Anna har haft en tjej dag idag. Kaffe hos Jaana, sen efter det så sov skruttan i 2 timmar i vagnen. Sedan hon vaknat så fick hon lite lunch och vi lekte en stund. Blev lite ovänner när Anna ville riva ner min blomma och det tyckte inte jag var någon bra ide. "Aj aj, Anna du får inte röra blomman." "WHOOOOOOÄÄÄÄÄÄ" och inga tårar. Hon vet så väl att hon inte får.

Men men, efter ett tag så blev vi trötta båda två på att bråka om blomman så vi lekte med klossar ist. När Anna blev trött igen så ringde grannen precis och frågade om vi skulle följa med till älgarna i älghägnet. Så jag packade ner skruttan i vagnen och vi gick. Uppför. Hela j*vla vägen var enbart uppför. Vi ångrade oss ungefär vid Hotellet (dvs ca.. 500 m?) men vi kämpade på.. Pust. Väl framme så tänker de fula djuren inte ens komma fram. Även om C lockar med både sig själv och äckliga äpplen från Konsum. Men men.. En rejäl promenad fick vi oss iaf. =)

Nu är vi hemma och jag har precis startat tummlaren och en till maskin tvätt. Hur klarade jag mig utan torktummlare?!

Kommentarer
Postat av: syster

haha, jag gjorde så du skulle hitta mig. :)

du är blåst. :)

2009-04-28 @ 18:29:56
Postat av: syster

haha, jag gjorde så du skulle hitta mig. :)

du är blåst. :)

2009-04-28 @ 18:30:06
Postat av: Linda

Har själv alltid undrat hur folk överlever utan torktumlare. Det är för mig en gåta! ¨å blir ju alla strunpor stenhårda!? =)



Visst är det spännande att flyttstäda? Jag har äntligen städat färdigt i krångede, har bara golven kvar, men pappa tapetserar där nu så de får jag ta när han är klar. Och så ska vi riva hundgården och flytta den. Känns som jag har städat där i evigheter, men det kanske är för att vi fick börja med att flyttstäda här...



I morgon ska vi få internet och TV!!!

2009-04-29 @ 12:54:52

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0