IDAG har vi haft fullt upp!

Vaknade i vanlig ordning alldeles för tidigt för min smak, men det är ju bara att kliva upp när tösa är piggare än ett kaffepaket. Gjorde iordning välling och myste i soffan under en filt. Vid halv 9 blev hon trött och somnade i min famn. Då tippade jag ikull i soffan och sov jag med, även fast jag skulle ha plockat ur disken, duschat, hämtat ved drukigt kaffet..... Zzzzzz. Hur som helst, vaknade en timme senare och OJ så mycket piggare jag var. Not.

Vid 12 kom mamma och vi käkade lunch innan vi begav oss bort på Oasen för att träffa lite folk och dricka kaffe. Mysigt, fattar inte att det tagit 6 månader innan jag fick fingrarna ur och begav mig dit med skruttan. Men nu ska vi fortsätta med det. Vid 14 gick vi tillbaka hemmåt för att ge Anna mat innan jag skulle klippa mig vid 15 borta på Lena's salong. Anna somnade påvägen dit så hon sov  ute en stund innan hon vaknade och mamma tog henne på en promenad till eftersom hon oxå skulle klippa sig efter mig så hon skulle behöva vara inne ganska länge. Men efter 30 minuter kom dom tillbaka och vaken var hon :p Blev väldigt nöjd med klippningen iaf, även om jag "bara" toppade mig.. :)

Efter det gick vi hem till oss och käkade middag och surrade lite och drack kaffe. Ringde 1177 förut ikväll, skruttan är inte bra i magen. Inte alls. Pruttar väldigt mycket och har ont, bajsar flera gånger varje dag och det luktar ABER! Både av pruttar och avföringen. Så i morgon ska jag ringa BVC och få komma hoppas jag. Annars ringer jag bara läkaren direkt. För detta är inte alls bra. Någonting stämmer inte, hoppas bara inte det är någon födoämnesallergi. :(

Aja, nu sover hon iaf och vi får hoppas natten blir lugn.
Nu ska jag läsa lite bloggar och sen sova. Natti natt.

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0