Oh sunny day!

Idag har vi egentligen inte gjort så himla mycket, klev upp med tuppen, mös i soffan och sen somnade vi båda två i soffan vid.. Halv nio kanske? Iaf så sov vi till halv 10 innan vi tog på oss lite kläder och så och ringde till Annas farmor och frågade om dom ville ha lite besök. Så vi klädde på oss och gick ut i solen på en promenad upp till alla fastrar och farmor. Där blev vi bjudna på god lunch och trevligt sällskap.

Efter ett tag så kom Annas mormor förbi och vi tog en härlig promenad i solen jag, Anna, Åsa och min mamma och Bettan såklart. =) Vi skildes åt efter att vi varit in på ICA och handlat lite och jag och Anna gick hem och busade lite på golvet. Skulle egentligen packa lite, men vi struntade i det..

Vid 4 så kokade jag lite potatis och stekte köttbullar och gjorde gräddsås till det, blev himla gott. Anna skulle egentligen få lite potatis och smör hon med, men jag glömde köpa mjölkfritt smör på affären idag så det får bli en annan gång. Hon fick äta slottspure ist, det gick lika bra det =)

Vid 6 tiden så kom Annas mormor ner igen, hennes sambo åkte iväg och jobbade igen så hon kände inte för att sitta ensammen hemma så hon var lite med oss ist. Vi lekte med Anna på golvet och så.

Ikväll efter badet så fick skruttan vara lite nakenfis, det gillar hon! Och då, DÅ händer det!!! HON KRÖP!! Hon riktigt KRÖP!! 2 eller om det var 3 steg framåt på alla fyra, MEN HON KRÖP!!!!!!! Mammas stora duktiga flicka!!! Snacka om att jag kände mig extra STOLT just då!!

Efter att lyckoruset lagt sig lite så gjorde vi välling och hon somnade ganska omgående efter det. Jag och mamma kikade lite på Färjan 2, ett ganska mesigt program tycker jag men.. Hur som helst så kom vi fram till att vi ska nog försöka ta oss iväg på en kort kryssning till sommaren, sedan man flyttat och kunnat ev lägga undan lite pengar..

Aja, nu ska jag läsa lite bloggar och sen sussa tror jag.
Tänkte kolla på Skicka Vidare på kanal 9, men jag pallar inte att gråta ikväll..

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0