Ni kan pusta ut..

Jag kan glädjande meddela att tandläkar besöket gick bra, tandläkaren tyckte jag hade väldigt fina tänder för att vara snusare. Måste betyda att jag kan fortsätta med mitt otyg ett tag till då?

Anna var hos farmor medans jag låg i den där stolen med alldeles för stark lampa rätt i ögonen, som jag naturligtvis, var tvungen att stirra in i heeeela tiden. Det är bara någonting jag måste göra.

Som när man möter en bil på vintern med hellyse (jo det finns de som inte verkar fatta att dom har hellyse på) så stirrar jag nästan in i extra ljusen. Dumt jag vet. Men så är det..

Jag tvättade bilen idag med. Så himla duktigt gjort av mig tycker jag.
Men högtryckts tvätten. Och svamp. Men ingen bikini. Det blåste ju. Kan ju bli sjuk.

Nu ska jag iaf ta och koka lite kaffe och försöka få jänta att förstå att man inte får klättra i soffan. Lättare sagt än gjort ska ni veta.. Oj oj oj..

Kommentarer
Postat av: Kjell

Ja, alltså, enligt vissa tandläkare, eller ja i alla fall den vi hade under tandvårdskursen då jag läste till Uska, så sa hon att snusare i regel har bättre tänder eftersom att man ökar salivproduktionen, till skillnad mot rökare då rökningen enligt denna tandläkare slår ut slemhinnorna i hela munnen. Däremot brukar tandköttet få väldigt mycket stryk just på det ställe man har snusen.

2009-08-31 @ 21:52:50
Postat av: Linda

Än så länge... haha, det är ju bara andra dagen än så länge ;) och igår fördrev jag hela dagen med att packa upp kartonger, fixa iordning, hänga upp gardiner, tvätta osv. Bilder kommer idag!! :)



Sen hur jag ska fördriva de kommande dagarna vet jag inte riktigt.. har inte fått tag på hon på Furuhuagane än, så jag vet inte när jag ska träffa henne. Idag hade jag planerat att gå ner på stan, fixa ett norskt "tillfälligt" personnummer, köpa regnjacka och skor, och utforska staden i det stora hela. Men vädret gör att jag drar mig lite för det. Regnar och blåser spiken. Men, det är väl bara att vänja sig nu när man bor på västkusten! :P

2009-09-01 @ 09:31:56
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja det är det verkligen :) Speciellt på kvällen, för det är såna där mysiga lampor inbyggda i taket, som man "vrider upp" eller vad man ska säga, och kan välja hur ljust det ska vara. Jag bara njöt igår kväll när jag hade dämpad belysning i hela lägenheten och såg på Grey's Anatomy =)



Men vet du en sorglig sak? Dom ligger en säsong efter med Grey's här.. så nu får ni i Sverige se den nya säsongen, medan jag får se om den som gick i Sverige i våras. Suck :P Tror bestämt jag måste skaffa mig 5ans Web-tv!

2009-09-01 @ 11:38:45
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, ja det är ju det! Jag blev så lycklig när jag såg trailern här, och dom sa det underbara ordet säsongspremiär -gissa hur besviken jag blev igår kväll när jag insåg att det var förra säsongen?! :P

2009-09-01 @ 11:52:42
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hoppas de går bra att fixa tårta nudå :) och att du får en underbar dag imorgon :)

kramen

2009-09-01 @ 19:09:43
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0