Effektiva jag..

Budget shopping är ju inte alltid så himla kul, men igår när vi var inne i Östersund så gick det faktiskt väldigt bra! Hittade en massa julklappar för lite och ingenting, men som ändå är noga ut tänkta och personliga. Jag hoppas att alla kommer att bli nöjda!

Så, jag var ju alltså på återbesök hos ortopeden igår, röntgade och pratade med läkaren. Allting såg bra ut och jag kommer bli helt återställd i handleden. Men det kommer ta tid. Men men.. Huvudsaken jag inte har ont längre. =D Kommer troligen inte att vara fullt lika rörlig i höger handled som jag är i vänster, men å andra sidan sa läkaren att jag var lite överrörlig så det var egentligen ingenting negativt.

Igår kväll så slog jag in alla julklappar utom 2 då både brorsan och M satt i samma rum. Mickes tar jag i morgon när han åker tillbaka till Åre och brorsans tror jag att jag slår in senare ikväll. Har inte haft någon lust idag medans Anna varit på dagis.. :p

Fick jobb erbjudande idag när jag lämnade skruttan med, men eftersom jag är sjukskriven tom 13/12 så kan jag ju inte jobba. Men jag sa att jag finns tillgänglig till veckan.. :) Det fattades tydligen personal på de flesta förskolorna just nu.  La mig tillgänglig på jobbet (Björkhammar) till veckan med, så får vi se hur det blir med det..

Om ett litet tag ska jag och Anna åka iväg till gräddhyllan på middags bjudning och pappan får vackert stanna hemma han.. :p

Hmm.. Har det hänt någonting mer spännande? Jaa egentligen MASSOR, men ingenting jag kan prata om ännu.. Det visar sig när alla andra får veta..

Puss hej!

Kommentarer
Postat av: Jannice

1989 så slet jag av ledbandet i i ena vristen. Tänkte på det häromdagen, då jag faktiskt kunde böja den foten lika mycket som den "friska". Tog bara 20 år..ler Hoppas du får samma rörlighet i din hand..så småningom.



Vad duktig du är som fått ihop alla julklapparna! Själv har jag inte ens börjat..hehe.

2009-12-10 @ 07:03:53
URL: http://jannicejarpe.wordpress.com

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0