Jaja..

Anna fick smaka banangröt idag. Det var ingen favorit. Men vi testar lite mer så kanske hon börjar gilla den.. Tycker faktiskt att den BORDE smaka bättre än den utan smak. Personligen smakade dom inge vidare någon av dom, men Anna gillar den utan smak.

Sedan sist har vi egentligen inte gjort så mycket, käkade potatisbullar, igen, till middag. Anna verkar ha blivit lite bättre i förkylningen idag, men hon har varit jätte trött. Somnade redan 19.30 ikväll, får se om hon kanske är tänkt vakna tiiiidigt i morgon ist.. :p

Fick iaf tag på ett nr som jag ska ringa i morgon och höra hur lång tid det skulle ta ungefär att slå ut min ring. Vill så gärna kunna använda den, har inte kunnat det sedan juni ungefär... Det är ett tag sedan. Så om det inte dröjer allt för länge så blir det nog en sväng till Sollefteå i morgon som det ser ut. Tack för tipsen!!

Har precis prata en massa strunt med min vackra Kickan, hon satt på bussen tillbaka till universitetsstaden. Min plåstra-om-are. Hoppas hoppas att hon får ledigt till den 21:a.

Kollat lite bloggar, eldat och kollat på Top Model är vad jag gjort sedan Anna knoppade. Pratat med min sambo oxå såklart.. Det är himla ensamt utan honom. Hoppas han kan komma hem lite tidigare än planerat.. *håller tummarna* Men å andra sidan, så är det ju alla sportlov nu, så det är ju mycket att göra i köket. Men vi får se..

Nej nu ska jag nog facebooka lite och sen.. Kika på Tv innan jag ska sussa.


Kommentarer
Postat av: Sandra

på tal om potatisbullar.. =) va de du som skrev anonymt? :)

2009-02-10 @ 22:32:43
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: ♥ Mamma Jessica [19 år och en dotter på 5 år]

Ja jag älskar det här köket :D

2009-02-11 @ 09:03:37
URL: http://jyees89.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0