Sveriges värsta bilförare

Finns det verkligen så dåliga förare i trafiken? Den som gav vissa körkortet borde skämmas!

Hur som helst så sedan sist har vi egentligen inte gjort så mycket. Startat bilen, den fungerade klockrent.
Tittat lite på TV, käkat middag, rester blev det idag. Drukit kaffe och jag fick lov att gå emot min princip med att inte duscha på kvällen. Låt oss säga följande, någonting involverande mitt hår + höger öra och Annas mat.

Hur som helst så tog jag och Anna och duschade, sen har vi käkat gröt och lite välling till kvällen. Nu sover hon sedan en kvart tillbaka. Försöker hålla henne vaken lite längre, dels för sällskapets skull men sen för att hon inte ska vakna före 6 på morgonen. Helst inte före 7 heller, men då känns det humanare att kliva upp iaf..

Nu är det Criminal Minds på 5an, men jag bara vägrar se det själv.. Tycker det är lite läskigt faktiskt, och mörkrädd är jag ju redan så varför spä på det ännu mer när man är själv?

I morgon blir det en tripp till Sollefteå, ska hämta min ring =D Så jag längtar!!! Har ju inte haft den på mig sedan i juni 08 eftersom jag gick upp ganska så mycket i vikt när jag väntade Anna. Ingenting som gör någonting, vägde nog nått kilo förlite innan Anna, men ringen blev ju naturligtvis för liten. Men i morgon så kan jag ha den, och jag tar inte av mig den igen =D Om jag inte måste.. :p

Räkningarna är betalda, kylskåpet någotsånär fullt och frysen hyffsat full. Ska tanka pärlan (notera att den kallas skitsaaben när den inte fungerar/tom på bensin) så vi tar oss till Sollefteå. Ska bli härligt att få köra Min bil för en gångsskull. Känns som om det var en evighet sedan.. Egentligen gillar jag saaben. Men vi skulle behöva en kombi. Nog för att det är en såkallad halvkombi, men en v70 skulle inte sitta fel. Men men.. En vacker dag.. :p

Nu ska jag läsa bloggar och sen fika tror jag. Puss på hakan


Kommentarer
Postat av: Ida L

Du ser, man ska ha V70!

Helt underbar bil och snygg som tusan! :)

2009-02-26 @ 21:21:34
URL: http://mammaida.bloggagratis.se

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0