Tro det eller ej..

Men jag har faktiskt städat idag. Damsuga, skurat med Anna i bärselen = krångligt och jag gör det inte igen. Plockat i köket och bordet. Svurit över detta förbannade glasbord i vardagsrummet. Det ska BORT. Nån gång........

Jag och Anna har egentligen bara tagit en soft dag.. Anna somnade ju som bekant om igen sedan jag tagit av henne kläderna i vagnen. Och där sov hon. I ca 2 timmar till =O Men men.. Jag tror nog jag slumrade till i soffan jag med faktiskt, medans jag bokstavligt talat gjorde ALLT för att slippa dra fram odjuret som låter så styggt att grannarna hör. Men tids nog tog jag tag i saken och damsög. Och skurade. Och dammade. Så nu känns det skönt.


I morgon då? Jaa jag hoppas Elin hör av sig och att vi hittar på någonting. Vad som helst. Blir lite leds på att kuta runt och nöta parkett här hemma faktiskt. Ge mig lite spänning! Eller åtminstonde någonting att göra. Kanske vi ger oss ut och testar pulkan Anna fick av sin farmor..? Vi får se vad det är för väder och vad Anna är på för humör när andan faller på..... Posta de restrernade kuverten ska jag göra iaf. I morgon alltså.. =P


Nu har jag läst alla bloggar, kollar facebook både en och två gånger, läst aftonbladet och LT.


Vad ska jag göra nu då?


Kommentarer
Postat av: Sandra

å duktiga du som städat.. Haha, skulle ja ha gjort här hemma också. Men har smo inte hunnit med mig.. :) Hoppas du får en fin dag idag :)

2009-02-06 @ 08:26:28
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa

Oj, ser att Anna är född två dagar efter Antonia och Gabrielle... att se på henne är som att se på hur stora mina flickor skulle ha varit vid det här laget.... :.)



Självklart får du länka till mig! Blir bara glad och tacksam!:.)

2009-02-06 @ 09:12:08
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, "nöta parkett" :) Ja man blir rätt rastlös av att bara gå hemma :P

2009-02-06 @ 09:21:29
URL: http://ziquita.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0