Nu är det torsdag. Igen.

Hej hej!

Nu har gubben farit, känns trist och tråkigt. Men vi hade jättemysigt igår kväll, vi låg nog och pratade till 2 i natt. Om allt och ingenting.. Verkligen skönt.

Anna somnade som sagt vid nio tiden igår, och sov till 2, sen till 7 och somnade sedan om till 9. Helt klart MVG eftersom hon hade liiiite feber igår kväll. Inte mycket men lite grann. Mammas fina flicka.

Nu ligger hon och sover middag, mammas fina tjej. Får se vilket humör hon är på sen, hon var lite grinig tidigare idag. Men hon fick äta potatis och palsternacka, MUMS! Vi skippade efterrätten idag, hon kan få lite sen till "middagen" ist. Hon började bli så trött så hon ville ha välling och sen sova. =)

Mattias och Jaana var ner tidigare idag, vi tittade på filmen Hem dyra hem, så himla rolig! Ungefär som Drömkåken, fast på engelska och i MYCKET större katastrof. Jättebra iaf.

Nu ska jag läsa ikapp mig lite, jag räknade ihop att jag läser drygt 30 bloggar, VARJE DAG.

Your's sincerly

Kommentarer
Postat av: Kristina

30! Oj hur hinner du? Jag läser din och ....hmmm din:) Nja kanske någon fler oxå. Va söt Anna är, tycker hon är så lik dig. Får väl kika in i vagnen om vi möts på hammarn nån dag;) Kram

2009-01-22 @ 20:10:10

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0