Onsdag

Japp idag är det onsdag = den dag det inte är telefontid på BVC. Underbart. Lämnade ett meddelande åt henne så får jag se om hon ringer upp eller inte.. Annars är det stor risk att vi missat tiden. Aja, det bekymret tar vi i morgon isf.

Annars då? Systeryster kom sedan hon klippt sig, klippte lugg även fast jag rådde henne att INTE göra det.. Snorunge =P Det blev iaf jättebra, hoppas bara hon inte ångrar sig.. Hur som helst så följdes vi åt till Ica där vi skildes åt. Hon skulle till "sprickhuset" och jag handla lite. Som vanligt stod det HELT still när jag var på affären, så det slutade med att jag handlade toapapper, ersättningspulver, sköljmedel, aftonbladet och 2 TVtidningar. En till oss och en till mamma. Har blivit lite smått beroende av TVtidningen, hur kunde man bestämma vad man skulle titta på på kvällen utan TVtidningen?!

Ute är det redan bäckmörkt och det börjar nog krypa ner emot -20 nu tror jag, det känns inne. Anna ligger och sover nu, så jag satte mig här. Egentligen skulle jag behöva S-T-Ä-D-A men jag vill inte. Tar det i morgon kanske...? Ursh vad jag skjuter upp det hela tiden, men jag har verkligen ingen lust.

Nu vaknar AnnaPanna, adios!

Kommentarer
Postat av: Malin

Jo dom tog 950kr för ett hål. Det är hutlösa priser.. Haha nä jag har ju inte skaffat det där dumma kortet än, jag har ju inte haft nå jobb = inga pengar = har inte råd att ta körkort.. Men nu när jag får in nån krona så ska jag försöka ta det. Ja, vad gör man om dom där bättre tiderna inte kommer.. :) Jo det kan jag förstå att det kan bli lite trist i bland, men det är väl mysigt samtidigt?? :)

2009-01-07 @ 17:25:01
URL: http://jojumompop.blogg.se/
Postat av: Kickan

Jaa du, man använder text-tv eller www.tv.nu eller så trycker man på "info"-knappen på tv-dosan för att se vad som är på just den kanalen nu och efteråt. Din lilla TTT!! (Tv-Tidnings-Tant) Puss!

2009-01-07 @ 19:03:11
Postat av: linnea

tacktack! :)

2009-01-07 @ 19:03:53
Postat av: Marre

jaa visst va den :D

2009-01-07 @ 19:32:58
URL: http://baabiiisch.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0