Grattis på födelsedagen pappa och svärmor!

Idag fyller min pappa år. OCH min svärmor. Så idag har vi fikat massor med tårta.

Pappa och hans tjej kom vid 1 tiden så vi käkade lite tårta innan dom for tillbaka till stan, min ena faster skulle komma vid 3 tror jag. Hur som helst så var det jätte trevligt! Kul att träffa pappa igen, det händer allt för sällan! Jaja..

Efter det så packade vi ihop oss och de av tårtan som blev kvar och tog med den ner till svärmor, eftersom det skulle komma ganska många dit. Hur som helst, vi käkade tårta, men Anna fick hallon och mjölkfri vaniljvisp. ICA har nån vaniljvisp, som är en svart förpackning, jag kommer inte ihåg vad den heter. Hur som helst så är den gjord på havrebas, så det är ingen mjölk i den. Den smakar precis som vilken vaniljvisp som helst, så Anna var SUPER glad! Sen hade Åsa köpt tofuglass, såg ut ungefär som mini-magnum. Super goda tyckte både Anna och fastrarnas kusin Matilda.

Efter fikat och lite lek så åkte vi hem, Anna fick middag och hon skulle få sova en skvätt. Hon hade varit vaken sedan klockan 11, då hon sovit i 40 minuter. När hon ätit var klockan närmare 6, men vi skulle tillbaka till Åsa och käka middag vid 7 tiden så jag tänkte att hon skulle få sova i 20-30 minuter, max. Så hon skulle vara på bra humör när vi skulle äta och inte vara trött. Jo pyttsan, vi somnade nog båda två och sov i 45 minuter.

När vi for ner och skulle äta sen så blev Anna tydligen SUUUUUUPER hungrig, så hon fick lite ris, kyckling och sås hon med. OCH som hon åt!! Tror inte att hon blir riktigt riktigt mätt på burkarna. Hon äter lätt en hel burk med barnmat + någonting mer om hon får.. Så jag tror att vi får verkligen skrota barnmatsburkarna förutom i nödfall. Mammas lilla matmonster =D

Vi for väl hemöver strax efter 8 och jag trodde hon skulle börja bli trött vid halv nio. Men icke. Bus bus bus och lite mera bus. Så jag tog och bäddade rent i sängarna, och som hon busade med sängkläderna!! Kröp med VÄRLDENS fart fram och slängde sig på högen med sängkläder som skulle till tvätten och fnissade. När jag skakade in täcket i påslakanet så lägger jag ner täcket när det är "halv" färdigt och byter sida.. Då skubbade hon fram och kastade sig på täcket och skrattar som aldrig förr. Så, vi har haft super mysigt i högen med sängkläder.. =D

Halv 10 slog hon igen sina klarblå, liggandes på magen, med båda armarna under sig och på knäna. Sötunge.

I morgon ska jag åka till Hammerdal och hämta upp mannen i hemmet. Han kommer med bussen runt 13 tiden. Anna ska få vara hos sin farmor, alla fastrarna och gammelmormor och morfar på Mickes sida. Så det blir nog himla roligt tror jag! Ska bli skönt att få rå om honom ett tag.. På onsdag börjar jag jobba på mitt vikariat. Känns både och. Problemet med att vi inte har någon bil känns må jag säga. Suck. Aja. Det kommer nog ordna sig. Hoppas jag.

Nu ska jag ta nå fika, är lite hungrig. Och snart kommer min syster hit och ska sova här. Puss!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jaså du börjar inte förrän på onsdag? Trodde du jobbade redan faktiskt, har spanat bortåt korridoren ibland =)



Gabriel blir inte heller mätt på burkarna, det har han nog egentligen inte blivit på länge. Han kan äta en flaska vällling bara en timme efteråt. Så de används mest bara när vi åker bort. Skönt att ha i väskan.



Ang. min facebookstatus så är det det jag skrev i min blogg. Jag kom inte in på utbildningen men är nummer 1 i reservkön så det borde gå vägen ändå! Min biljet bort från vården!

2009-07-13 @ 07:48:21
URL: http://lamcoff.blogg.se/
Postat av: Linda

Jag antar att det var du som frågade vad det var för utbildning?

Nej, det är inte barnmorska! Det har alltid varit min dröm,men eftersom jag är för dum för att klara mattekraven så har jag fått gå bort från den.

Det är förskolelärare isåfall! OM jag nu kommer in. Såg precis att det bara är 5 platser på utbildningen och 11 antagna och jag har reserv nr 1 så 7 måste ju tacka nej för att jag ska komma in. Inte omöjligt, men inte skitkul heller.

2009-07-13 @ 15:06:07
URL: http://lamcoff.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0