Snart redo..

Fredag:

Klev upp okristligt tidigt, kvart över 6 för att vara exakt. Kokade kaffe och fräschade till mig lite. Strax innan 7 kom mamma och skulle hämta upp Anna, och jag hörde att J startade bilen strax efter.

Iväg på jobbet och jobbade, det gick super!
Pratade med E om musik, hon hade blivit helt såld på Brolle helvete, så nu har jag ett nytt uppdrag. Att konvertera henne. Bort, bort från det slusket, välkommen Nightwish! Så, nu har jag alltså fixat en skiva med Wishmaster, det album jag personligen tycker är snäppet bättre än alla andra. Hur som helst så ska hon få den skivan och sen har jag svårt att tro att hon tycker det är "skit". To be continued...

Vid 13 åkte jag och min kära granne hem, jag gick till mig och hon hem till sig. Ca 2 timmar senare gick jag upp till henne och satte mig i helvetes-bilen (med så gott som obefintliga bromsar) och kröp mot jobbet. Just, jag kryp körde så gott som. Inte en kilometer över 40 kan jag tala om. Med skitdåliga framdäck och nästan inga bromsar så vågar man inte köra fortare.. Hur som helst så överlevde jag den resan till jobbet och jobbade kvällen.

Det gick jättebra, vi hade massa roligt. Sen satte jag mig i bilen vid 20,00 och åkte hem igen. Den resan gick bra den med. Men påvägen till jobbet är det mest uppförsbackar och rakt.. På vägen hem är det alltså mest nerför. Utan bromsar. Kul. Verkligen.

Hem, nattade jänta som inte ville sova med momma och surrade med bror. Kikade på The Wedding Crashers (?) som började på 1:an klockan 21. Helt otroligt, någonting annat än 40-tals filmer på 1:an. Heja SVT.



Idag då..

Ja, skruttan vaknade 15 minuter över 6 i morse. Hallelujah! Fel och sova iaf till 7 när man har en trött mamma?! :)

Jaja, vi klev upp efter många om och men (från min sida) och kokade kaffe och gröt.

Sen dess har vi duschat, jag behövde och eftersom min bror trynade på soffan så fick ju skruttan följa med. Men det gör ingenting, hon leker med sina grodor och njuter av vattnet. Hon är helt galen i vatten! Skvätter och har sig. Men, nu har hon ju börjar ställa sig upp även i duschen, så jag måste fixa nån matta eller nått så hon inte halkar och slår sig.. :( Det blir ju ganska halt på dessa golv när det är blött.

Aja, nu vilar hon en stund och jag ska ta och riva upp min bror, packa och sen far vi emot Östersund och min farbrors 50-års kalas. Det ska bli jätteroligt!

Vi hörs på söndag, alternativt på måndag.

Ha en super helg allesammans!!
Puss på pannan!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jamen precis. Usch stackars lilla barn. Och vilken skräck den ska ha känt, och oförstående. Nej fy. stackars liten.



Sv: Jamen precis. O de sa dom ingenting om när jag gick med kan jag ju lova. Jävla sett att tjäna pengar på. Fy fan. Men men. inget att göra åt nu iaf. suck!



Va skönt att de gått bra för dig o jobba :) Din stackare, förstår att du ville sova längre. De e så jobbigt när man ska dra sig ur sängen såna ggr. :)

Hoppas iaf ni får de mysigt idag :) Kanske du hinner med en lur innan kalaset?

Kram

2009-07-25 @ 09:31:43
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Linda

IKEA har superbra halkmattor för badkar! Kostar typ 59:- eller nåt sånt. Ful färg men det känns rät oviktigt.

Men du...hur akn det från Björkhammar till Gulldalen vara nerför hela vägen? Borde väl ändå vara tvärtom? Nerför på vägen dit och uppför hem. Är det förresten din bil du kör igen?

2009-07-25 @ 19:02:15
URL: http://lamcoff.blogg.se/
Postat av: Linda

Hörru! Det är bra länge sen du skrev att du SNART skulle avslöja en hemlis! Nu är det snart för länge sen!

2009-07-26 @ 20:23:26
URL: http://lamcoff.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0