God förmiddag

I morse vaknade vi, i vanlig ordning, ganska så tidigt. Drack kaffe och var ut med Bettan en sväng. Hon fick träffa Easie en stund med. :)

Sen somnade vi, alla 3 i soffan och vaknade igen vid 10 tiden. Jag hade lätt kunnat fortsatt sova, men skruttan ville inte. Hon ville leka, prata, klättra, busa, krypa, skratta, slå klossar emot varandra you name it. Bara att ta en kopp kaffe till och kvickna till =)

Nyss har vi käkat lunch, jag köpte vitlöksbaguetter igår som vi värmde i ugnen och vi tog fram ost, skinka, keso och gurka. MUMS! Super gott och framför allt enkelt att göra. Skruttan fick lunch hon med och sen fick hon lite vattenmelon till efterrätt. Det tyckte hon var gott. Vi mosade bitarna så hon fick tugga lite men bitarna var så små att hon inte skulle kunna få dom i halsen. Det var iaf väldigt gott tyckte hon. :)

Nyss har jag pratat lite med mitt vänsterprassel, och nu känner jag mig lite lugnare. Eller, lugnare och lugnare, men det känns iaf bättre. Måste ändå ordna det där sen.. Jaja.

Nu ska jag ta och byta på skruttan och sen koka nytt kaffe tror jag.

Puss så länge.

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0