Hemma igen.

Skolavslutningen gick bra, vilka duktiga människor det finns!!
En tjej sjöng som en dröm, alldeles underbart. Det syntes i kyrkan hur alla blev lika förundrade över hur duktig hon var. Så vackert. Men det gick bra med Anna med, hon var så snäll. Hon somnade när vi gick in i kyrkan, jag tog med mig barnvagnen för hon var så trött. Så hon somnade när vi gick in i kyrkan och sov väl ungefär en 45 minuter innan det blev upprop och så. Då blev det ju glada tillrop och apploder så då vaknade hon.

Resten av tiden lekte hon med sina leksaker och busade med folket runt om. *mammas skatt*

Sen tog jag svärmors bil och alla fastrar utom en och for till Åkervägen. Där käkade vi lite lunch innan min mamma kom och hämtade oss och vi tog en kaffe hemma hos oss. Skruttan fick sååå himla fina "springskor" av sin mormor, tack tack!! Anna verkar gilla dom för inte en endaste gång har hon försökt ta av sig dom. :)

Nu har skruttan farit med sin pappa och Bettan på ett litet äventyr, dom ska åka och kolla till en stuga bortanför Krångede. Så jag blev ensam här hemma. Funderar på om jag skulle ha gått upp till grannen, men kom på att hon börjar jobba klockan 16 så  dom vill nog vara bara dom ett tag.

Fick jobb i helgen, (jo Linda, det är sant) 7-13 i morgon och 7-16 på söndag. Känns motigt men behövligt. Plus att det känns liiiiiiiite (joo Linda, det ÄR sant det med :p) roligt faktiskt.. Det kommer nog gå bra, skruttan ska ju vara med sin pappa så det kommer gå kanon bra för dom =)

Sen på söndag kväll så åker Micke upp till Wilhelmina i 3 dagar för att provjobba på ett hotel (?) där.. Så då blir jag och Anna ensamma i 3 dagar. Och på onsdag ska vi in till Östersund på Ögonmottagningen och kolla Annas ögon. På 6-månaders kontrollen tyckte ju läkaren att hon skelade så nu har vi fått kallelsen dit.

Aja, nu ska jag snoka lite bloggar och sen lägga mig på soffan en stund.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Linda

usch och fy och blä. själv bävar jag för varenda dag som kommer närmare min jobbstart. Jag tycker inte ens att det ska bli lite roligt. Hade det varit ett annat jobb, typ vilket som helst, hade jag nog sett fram emot att komma ut och prata med folk. Men inte nu.



Vilhelmina, det är långt det! Ska han bo där då och typ veckorpendla?

2009-06-12 @ 15:57:03
URL: http://lamcoff.blogg.se/
Postat av: Linda

Själv tycker jag precis tvärt om.

Jag känner inte de som jobbar på "din" sida och trivs inte alls där. Tycker mkt om Linden,men där är jag så himla sällan.

Eken är kul enbart för att de flyttar så man får in nåt nytt och det blir lite variation. Men personalen är inte alltid den roligaste

2009-06-12 @ 16:11:03
URL: http://lamcoff.blogg.se/
Postat av: mammagladh

Låter som att ni har fullt upp framöver :-)



Jobba lugnt.



http://mammagladh.blogg.se

2009-06-12 @ 18:06:25
URL: http://www.babymind.se
Postat av: Lina

sv : haha :)

2009-06-12 @ 18:23:26
URL: http://liinaengstrom.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0