Nu har jag gjort mitt för idag tror jag.

Nu är jag ganska trött. Jag vet egentligen inte varför, jag somnade med skruttan på magen tidigare idag.
Hon låg ute i vagnen först och sov, men hon vaknade. Så jag tog upp henne och när jag kom in i vardagsrummet (=typ 8 steg från ytterdörren) så sov hon igen. Så jag la mig i soffan och tänkte att hon sover nog bara en liten stund till så vi kan ligga här och mysa ett tag. Jo tjena, 40 minuter senare vaknade vi båda två. :)
Men det gjorde ingenting, det är inte så ofta som vi myser så. Eftersom det är spring/myror i benen på tösen så flyger hon omkring, går efter bord, reser sig efter stolar, mina ben, äggkartonger.
Det sistnämnda är faktiskt ingen vidare bra idé för då blir skruttan huxflux full av tillit till sig själv och TROR att hon kan stå själv vilket naturligtvis slutar i tårar då näsan eller bakhuvudet far i golvet.

Men, man lär av sina misstag sägs det.. =p



Vi har haft lite främmande idag med, det var faktiskt trevligt.
Jag umgicks mycket med den här människan tidigare, medans jag fortfarande gick på gymnasiet i Östersund. Men saker och ting hände och vi slutade umgås.

Men jag är inte den som är den, jag KAN glömma och förlåta, om jag tycker personen ifråga är värd det.
Och nu börjar jag undra, kanske han är det? Vänner växer inte på träd direkt.. En som alltid ställer upp och finns där när man behöver, är hjälpsam och ärlig, det kanske är en riktig vän? Jag vet inte..



Skruttan sover, sambon är halv död i soffan efter en förmiddag där han lagade 3 rätters lunch till ett sällskap, kom hem vid 1 och vid kvart i 2 åkte han till PRIX för att inventera butiken. Han kom hem strax efter 9 så han är ganska så trött.

I morgon ska jag gå på ICA och förhoppningsvis få tag i chefen där.. Suck. Känns både och. Aja, det kommer nog ordna sig. Jag känns verkligen inte ha någon lust att återgå till Björkhammars äldreboende när mammaledigheten är slut.. Suck. Det är alldeles för snart känns det som. Varför får man inte vara hemma i 2 år?

Aja, nu har jag tappat stinget, har nog ingenting mera ointressant att dela med mig ikväll.

Sov så gott kamrater. Puss på pannan

Kommentarer
Postat av: Linda

Har du en tjänst på Björkhammar att gå tillbaka till?

Lycka till på ICA! =)

2009-06-02 @ 09:52:56
URL: http://lamcoff.blogg.se/
Postat av: Elin

vad var adressen till din andra blogg? glömde bort den

2009-06-02 @ 11:02:42
URL: http://aamcoff.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0