Nu så..

Skruttan sover, Micke packar in det sista i bilen inför i morgon.
Det blev så att han blev tvungen att ta forden iaf.. Så nu kommer jag vara utan bil igen halva veckan. Underbart. Jag blir irriterad då ingenting ska gå som planerat!!! Gaaah!

Aja.. Idag har vi njutit av det underbara vädret och bara tagit det lugnt. I morgon ska jag följa Jaana och skjutsa Magnus och Amanda till bussen. Amanda ska åka tillbaka hem och Mange ska följa med henne =D Sen blir det IKEA en snabbsväng innan vi åker tillbaka hem. Jaanas son ska oxå följa med, så Anna ska vara lite med sin mormor för förmiddagen, det kommer nog bli roligt. Hoppas det blir lika bra väder i morgon som det varit idag.

Svärmor är ju som bekant i Kroatien nu, och tidigade idag skickade hon ett meddelande med en bild på utsikten från deras lägenhet. SUCK. Såg några hus och sen HAVET. Skickade tillbaka en bild, men med utsikten från våran altandörr. Ett stort hus och sen skog =S Kanske inte lika glamoröst men vi hade iaf klarblå himel vi med =D

Aja, nu ska jag puma donnan på lite info innan jag ska krypa ner.. =D

Puss och god natt!

Kommentarer
Postat av: Linda

Att jag gör! Haha. Jag har ju till och med påbörjat nedräkningen dag för dag till dess att flyttlasset bär av :P Och nu hade jag tur och får träffa han innan dess! Kan man bli lyckligare? ;)

2009-06-22 @ 06:21:14
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: mammagladh

Ingen bil, jadu, det kan vara riktigt irriterande ibland. Fast inte så irriterande som när man har en bil, en tid att passa och bilen vägrar att starta...



http://mammagladh.blogg.se

2009-06-22 @ 18:48:48
URL: http://www.babymind.se

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0