Status: ordningen är återställd.

Nu har min high-tec bror varit här och fixat datorn. Det var någonting med nån inställning eller nått. Hur som helst så fick han göra-om någonting med någonting och nu fungerar det. Installera om drivrutinerna var det ja.. :p

Annars då?

Jaa.. Följde med mamma på ICA och handlade lite till 2 sallader till brölloppet i morgon, lite mat till henne. Kutade in på apoteket och köpte alvedon.. Sen har jag bara varit faktiskt.
Brorsan och hans tjej är här så det är så mysigt. Jag gillar min bror. Han är så rolig. Jag har skit kul med honom. Men det har jag med båda mina syskon =)

I morgon blir det lite halvstressigt oxå.. Klockan 9 åker jag med svärmor och 2 av skruttans fastrar till Sundsvall och lämnar dom på tåget till Sthlm för att dom senare ska ta sig vidare till Arlanda för att sen bege sig till Kroatien i 2 veckor. Buhu, stackars dom som kommer missa den fantastiska svenska sommaren. Inte alls avundsjuk. Inte det minsta.

Sen hem och duscha och byta om för bröllop klockan 14. Kan bli lite stressigt, men det kommer nog gå bra. Ska packa ner allt jag äger och har till Skruttan känns det som, vet ju inte hur lång tid allting kommer ta. Det lät som att det var lite roliga lekar och så senare under kvällen. Men vi får se hur länge vi stannar.. Det visar sig. =D

Aja, nu ska jag kolla lite bloggar och sen.. Ja jag vet inte.

Puss!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Uj, du kommer att få de du gör med andra ord innan du ska på bröllop :) Hoppas ni får de fint imorron och att vädret inte blir alltför dåligt :)



Kram och glad midsommar

2009-06-18 @ 22:35:06
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Sandra

förresten.. va skönt att datan funkar igen nudå :)

2009-06-18 @ 22:44:03
URL: http://sandrabergvall.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv; japp det är hon. :)

jag lovar att jag kommer upp & är med dig nästa vecka, så behöver du inte sakna mig. :))

2009-06-18 @ 23:03:27
URL: http://djungelkossan.blogg.se/

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0