Ta inte illa upp mrs Sun men..

..nu är du väl lite väl het va?

Idag har vi varit hos Skruttans mormor hela dagen. Anna fick en barnpool idag att ha där hemma, eftersom hon kommer vara ganska mycket där nu när jag ska jobba sen i juli. Så hon fick provbada den idag, och gissa om det var roooligt! Hon sken som en sol, skvätte vatten på både mig och moster, skrattade och drack vatten. När hon sedan fick vatten i näsan så blev hon brydd första gången, doppade näsan igen och sen SKRATTAR hon. Älskade barn!

Hon somnade väl kanske strax efter 12 och sov en timme. Under tiden så gjorde vi sallad, med melon, jordgubbar, honungsmelon, gurka, tomat och blandsallad. Det blev super gott kan jag lova! När Skruttan vaknade så fick hon smaka lite melon, det tyckte hon var jättegott och sträckte sig efter skålen hela tiden. =D

Sen sedan 1 så har hon varit vaken. Full fart med andra ord, det verkar inte behövas mycke sömn där numera inte. Vet inte om det är värmen som gör det eller vad det är, men de senaste 3 dagarna så har hon sovit 1 gång, och det är ca 1-1,5 timme. Men nu sover hon iaf, åt inte ens upp all välling innan hon slocknade. Mammas hjärta.

Nu ska jag surfa loss lite innan jag ska ta i tu med det gigantiska diskberget jag fick till när jag gjorde middag idag. Eftersom jag gör middag till Anna samtidigt så blir det "dubbelt". Jag tar undan lite som hon får innan jag kryddar våran (min just nu) mat.. Så det blev dubbelt av allting, plus att jag mixade hennes mat lite så det inte ska vara så stora bitar.

Idag bjöd vi faster Sanna på middag, hon är ju som "gräsänka" hon med i och med att resten av gänget är i Kroatien medans hon är hemma och arbetar och sliter. Tar hand om hus och hund och gräsmatta. Så hon kom upp på besök så vi bjöd på middag, makaroner och köttfärssås, och glass efteråt.

Aja, kanske skriver någonting mera sen. Puss!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0