Tack för det kamrat!

Eftermiddagen har gått fort. Väldigt fort.
Skruttan somnade efter lunchen, kanske klockan var 1 när hon somna. Och hon sov. Och sov. Till halv 4!
Jisses.. När hon vaknat blev vi bjudna på middag, hon och jag, hos grannen. Strips och stekt korv. Alldeles lagomt torsdagsmat. Vi drack kaffe och Anna och Casper busade och lekte så klockan blev nog kanske 18 innan vi begav oss hemåt igen.

När vi kom hem släppte vi ut Bettan och gick och hämtade grannarnas hund så dom fick busa en stund. In med hunden och då fick jag för mig att ÄNTLIGEN ta tag i dammsugningen (som jag skjutit upp i fleeeera dagar), så ut med barnvagn och Annas matstol, ner med henne i gåstolen och ut med hunden igen. Hon är jätterädd för dammsugaren och när ändå J, E och hunden var ute så fick hon vara ute med dom hon med.

Hur som helst så drog jag av golven under rop från Anna. Waaah. Waaaaaaaah! = Sluta dammsuga och var med mig.
Ungefär det tror jag nog hon menade med det. När vi dammsugit färdigt så gick vi till folket och tackade för hjälpen och surrade innan vi gick in och skruttan fick duscha. På med pymmen och gjorde iordning en flaska välling och nu sover hon. Fantastiska unge. Så lättsam när hon inte bestämt sig för att jälvas :p

I morgon blev vi bjudna till en bekants avslutning i kyrkan. Förhoppningsvis kan vi ta oss upp dit. Eftersom jag fortfarande inte haft möjlighet att byta motor i Saaben så är vi utan bil för tillfället men som det såg ut så kunde jag och Anna åka med svärmor upp. Så det ordnar sig nog. Ska kuta in och köpa en blomma eller 2 oxå innan vi åker upp.
Det var så roligt att just han VILLE att vi skulle komma upp. Han är annars av den mera tillbaka dragna typen, säger inte så mycket och håller sig mest i bakrunden. Så det var roligt. =)

Nu ska jag vika lite tvätt tror jag och vänta på att Micke ska komma hem från Sundsvall där han följde med och hämtade en tös på bussen.


Puss så länge!

Kommentarer

Vad tycker du?

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0